Saturday, saturday

Hellu!

Igår var det en låång dag, först var jag hos tandläkaren och hämtade ut någon slags skena för att jag gnisslar tänderna så vansinnigt (enligt jonas), känns som att vara tillbaka i tandställningstiden igen. Haha, ni ska se jag och Jonas om natten, han med sin näsgrej och jag med skenan. Herre min je.
När jag kom hem igår var jag död, i kroppen och i huvudet. Vi satt med spelet vi ska ha gjort tills måndag hela dagen och ryggen mår inte bra av det där. Skönt att ha det klart i alla fall! Vi städade lite igår och gjorde fredagsmys, såg på så ska det låta och sen den där nya serien på fyran halv 10. Helt ok, men som Jonas sa att den inte kan slå The Office.

Idag tog vi lite sovmorgon och jag vaknade med lite huvudvärk, det ska vi snart råda bot på. Den här helgen blir otroligt lugn för oss, bara mys och rå om varandra. Förstås plugg också som jag har att göra. Känner mig bara en smula stressad.....tillägger ett stort jävla SNARK också och ett pyttsan om de som bara "tar".

puss

ps: Jonas har fått praktikjobb!


Oflyt

När ska allting ordna sig för min älskade man? När idioterna på arbetsförmedlingen inte ens kan göra sitt jobb ordentligt och informera om vad som gäller, utan istället säger olika saker, så kan man ju inte bli annat än less. Snacka om att sätta krokben, istället för att hjälpa. Nu när han vet vad som gäller, så visar det sig att han FÅR praktisera och han FÅR pengar för det, vilket något pucko på arbetsf. sagt att han inte hade rätt till från början. Ja, vad säger man? Sedan när allting blir så mycket ljusare, så ska självklart CSN jävlas. Jonas kan behöva några hållna tummar.

På tal om annat så är mitt goda humör tillbaka sen någon vecka, känns fantastiskt att kunna njuta av droppandet, solen och våren som är här!
puss

Back home

När jag är hemma hos mina föräldrar så finns inga måsten, ingen stress och heller knappt något bra fungerande internet med deras kassa dator. Haha.
Men det är ändå väldigt skönt att bara slappna av och umgås och andas lite Vännforsluft. Igår åt vi en god middag och tog det lugnt på kvällen, fick kramas och mysa lite med lillbebisen. Idag steg jag upp sjukt tidigt, kl 7 och jobbade med papper inför redovisningen på måndag. Satt tills jag blev spyless, sen åt vi våfflor och efter lunch så såg jag på en gammal VHS :)

Ikväll verkar det bli S U S H I, mumma och brädspel!
tjing

Mjauuu

Sist jag var på H&M hittade jag ingenting! Kanske hade jag en dålig dag, det vet jag inte, men idag så hade de fått in lite nytt och fräscht vårigt och jag fyndade fina grejer!
Vi unnade oss sedan varsin korv på maxi och handlade lite innan vi for hem, det blir tacopaj till middag och sen blir det ensamtid för mig ikväll. Ska nog sätta på någon mysig chickflick!

Efter den här dagen känner jag att det är dags att komma tillbaka till verkligheten och livet igen! Trots ett dystert och grått väder. Jag och kicki ska på skolan imorgon och göra klart lite grejer och sen ska jag bege mig till IKSU för lite gym och simning. Från och med imorgon är det också dags för att komma in i fasta och regelbunda måltider igen också, har halkat ifrån det där rätt rejält på slutet vilket förmodligen också bidraget till ett sämre humör. Blodomloppet och Yran närmar sig med stormsteg och jag vill ju kunna prestera!

hejsvejs

TISSSDAG

Jag ser mig i spegeln och har feta ringar under ögonen, why!!! skriker jag inombords. Skitsamma, jag tänker ändå ha en sjukt bra dag idag! Jag har sorterat lite tvätt, ska strax ut och när det är klart så ska vi på Strömpilen och jag ska KÖPA tills jag blir glad, för man blir glad av att köpa har jag märkt.

Sen ska jag lägg mig i solariet för att möjligen känna mig lite piggare, sen ska jag pussa min karl och kanske svänga ihop något smarrigt till middag.


Ett skepp kommer lastat med vårdepp

Ja hörni, jag tror jag vet vad grejen är nu, hederlig gammal vårdepp. Jag har humörsvängningar utav själva fan och kan gå från 100 till 0 på 2 sek. Trött och kan inte få nog av sötsaker och kolhydrater och har väl säkert lagt på mig ett par kg. Imorse låg jag i soffan och grät från ingenstans och kan inte förstå varför jag är så här. Det är rent ut sagt skitjobbigt, detta är ju INTE JAG!
Skönt att i alla fall komma fram till vad allting kan bero på. Dags att börja motverka det hela, för nu får det vara nog, jag vill ju njuta av våren och ljuset!

Ikväll blir det Avatar, äntligen!

Skärtorsdag

Det kommer bli totalt kravfritt, sminkfritt och helt fritt från måsten i helgen. Bara mys hemma i soffan, förmodligen drar vi oss till Vännfors imorgon och stannar där någon natt.
Återkommer med rapport efter helgen.


RSS 2.0