Det går framåt mina vänner!

Nu börjar hemtentan se lite bättre ut. Fast jag har ett lite problem, har redan gått över 1500 ord som var max och jag har 2 frågor kvar =) Får se hur jag ordnar upp den saken, haha.

Sen till en annan sak, att det ska vara så svårt att få till en skaplig design! Jag ska jobba på det i helgen om jag har tid...
Jag var faktiskt och solade för en stund sedan, jag åkte till Teg. Kolla in lite nya ställen, ni vet. Sen så var jag sugen på det där ståsolariet. Så jag körde dit, precis när jag är på väg in så kommer det två 65+are, jaha tänkte jag, så ni ska också steka! Jag gick förbi alla rum, och där var det, ståsolariet! Gick och växlade pengar, varav gubben ställde sig i kö bakom mig. Då när jag går mot rummet så står gubbens fru där utanför och liksom paxar. Kan tillägga att det var helt tomt på stället, bara vi där.
Jag- ni ska ha det rummet eller?
tanten- ja...(lite obekvämt).
jag- ja, hehe för mig spelar det då ingen roll! (fast jag var "först", förbannade situation lite)

Hur otur kan man ha, och vad gör två pensionärer där och varför skulle de nödvändigtvis just ha ståsolariet? Jag var helt enkelt för snäll (dum) för att säga att jag hade tänkt använda det, inte fan visste jag att det var nödvändigt att paxa innan jag växlade pengar.
Med vita prickar på skulderbladen åkte jag hem, tokröjde i köket och duschade bort den äckliga solarielukten.

Ikväll är det visst October Party på NH, jag är dock inte så sugen på öl i olika sorter så Jonas får nog gå själv. Jag har ju dessutom Grey´s Anatomy att se!

nu är det bra för ikväll, hej.

Vad sägs om....

ett glas rött och ett varmt bad såhär en kylig tisdagskväll?
Yes please.

Det ligger ute en fin lägenhet på blocket som vi råkar bo i, men inte länge till. Ni som har vett, ring på den!

Matdags

Nu är jag riktig hungrig, blir resten från lunchen och lite tomater på det. Finemang.
Ska försöka ta oss iväg på gymmet sen, får se hur det går.

Annars så har jag faktiskt fått lite gjort på hemtentan nu i eftermiddag, känns som om jag ordbajsar till tusen men.
aja, later.

Tisdag, snart fredag.

Vi har visst lite problem att stiga upp på morgonen i vår familj.
"Jag stället klockan på 8.30, så kan vi snooza till 9 och sen äta frulle!"
"Ja, jag ska upp 9 och exjobba"
Hur tror ni denna historia slutade? Klockan ringde vid 8.30, tryckte på snooze kanske 50 gånger och tillslut var klockan 10. Ingen disciplin över huvud taget!

Nu har jag lagat ihop kalaskyckling, hur mumsigt som helst. Tänkte äta det till lunch, Elina kommer hit och gör sällskap också. Egentligen var tanken att vi skulle ses på ub, men banne mig vad det tog emot tänkte jag (som egentligen skulle plugga där hela dagen). Så det blir hemmalunch och sen ska jag köra hårt med hemtentan, känner jag att jag saknar en massa så blir det bibblan imorgon istället....


Snart fredag är det också, tentan ska in kl 15 sen tar vi helg på allvar. Någon som är sugen på att hitta på något, let me know!

When at the movies

Vi gick på bio ikväll, jag var helsäker på att vi skulle se Inglourious Basterds. Men när jag väl satt där så var det visst Flickan som lekte med elden, kände mig riktigt förd bakom ljuset där alltså. =)

Har agerst barnvakt idag också, mina små änglar. Ritade, läste sagor och busade.
Nu har jag tagit igen kvällens Idol samtidigt som Jonas kollar på Roast på Berns. Vi har bara 1 avsnitt kvar på True Blood, jag är jättesugen på att se det! Men då är det ju slut ett tag vilket känns himla jobbigt. Får se vad vi beslutar oss för.

Imorgon finner ni mig på biblioteket, känns skitkul verkligen. Jag och min hemtenta.
Wish us luck.
Tja

Kvällslugn

Annars då? Jo, jag kan ta och tala om att jag nog ökat 4 cm + runt magen i helgen. Fy fasiken vad jag har ätit, det är riktigt illa faktiskt. Nu får det vara skärpning alltså! Vi skulle fula oss till middag idag, bestämde oss för att fara på Robertos på teg (igen, sist vi var där så var det väntetid på 1.5 timme så vi bangade), men vad händer? Jo, det är fullt ös, på en söndag! "Nästa beställning kan vi ta om en timme och 20 min". Haha herregud, vad är dealen. Det blev max istället.
Jag kom faktiskt igång med tentan idag, kändes bra! Känns inte lika jobbigt längre, sen så blir det bibblan på tisdag för mig, ska försöka hitta lite mer böcker.


Jag har funderat lite på vad man ska hitta på att klä ut sig till... Mina mostrar fyller nämligen 50 (tvillingar) och ska ha firande med utklädnad. Svårt måste jag säga, skulle vara kul om jag och Jonas matchade varandra på något vis. Jag är sjukt sugen på 50tal, klänning, vågor i håret ni vet =) Vi får se vad vi hittar på!
Nu är det kväll, jag kollar på ensam mamma söker, känner lugnet, ser fram emot sovmorgon eftersom jag inte har någon skola i veckan, imorgon är jag barnvakt, sen på kvällen bio!

tjintjongballong

Min allra vanligaste pose.






Idag måste jag

Usch, jag har haft en hemskt dålig mathelg. Men det får jag väl komma över.
Det är söndag, skittråkigt. För idag måste jag verkligen börja med hemtentan. Kl 12 slår jag till tror jag, som de flesta vet så är det ju alltid svårast att börja. Sen brukar det ju gå rätt smärtfritt? Haha

Igår hade vi verkligen slappkväll, såg på några avsnitt true blood. Är inne på andra säsongen nu, vilket inte alls är bra eftersom det bara finns två ute. Så vi lär ju få vänta några månader sen innan vi kan se. Buhuu.
Vi började kolla på en film strax efter 21, State of Play med Russell Crowe. Men jag råkade slumra och även J. Sen var jag aspömsig vid 23, låg och halvsov i soffan. Tänkte gå och lägga mig, borstade tänderna, blev självklart pigg igen, bestämde oss för att fika och kolla true blood igen. Sen blev det sängen. Haha, jag säger då det.

Jag kommer väl med en uppdatering sen när jag börjat plugga....
Imorgon ska jag vara barnvakt.

tjohej

Fredag 25/9 09

Ja herregud, klockan är 3 nu! Vi har varit vakna i drygt en timme. Hård natt helt enkelt, Jonas kom hem 04.30 från Origo och jag somnade inte förrän 03.30 tror jag.
Trevlig kväll var det i alla fall, jag gjorde mysigt här hemma. Tände ljus, poppade popcorn och myste i soffan tills tjejerna kom. Då fixade vi ihop vattenpipan och hade det bra. Blev lite djupa, som vanligt i detta sällskap :) Men det är ett underbart fint gäng ska ni veta!

  











  















Härligt med lite oordning i bilderna va? Haha


Ikväll hade vi tänkt gå på bio och se Flickan som lekte med elden, men verkar som vi kommer skippa den och ha myskväll bara. Men lika nöjda är vi :)
Nu: top model










Fredag

Ja kära vänner, igår trodde Ida att hon skulle få en fin natts sömn. Gick och la sig strax före 23 och såg fram emot att vara på topp idag. Men nehej vad hon hade fel, för självklart kunde hennes käre sambo inte sova (för mycket kaffe) och pillade på mobilen halva natten vilket resulterade i att jag vaknade var och varannan minut. Jag var inte jättemedveten om vad jag gjorde, men natten var bajs och hejbarra så var klockan 6.10 och Ida skulle upp...
Seminariet gick dock bra ändå, + 8 poäng till hemtentan nu.

Men nog om, nu är det fredag och vi lämnar skolan för en stund. Jag och Jonas har städat (jonas dammtorkade), jag tog i så hårt så jag började svettas. Dagens motion gjord? Haha.
Ikväll kommer några tjejer hit för vattenpipa och god dryck, blir ett trevligt slut på den här veckan! Sponas ska jobba ikväll på Origo så han la sig och sov. Vi får se vart kvällen bär oss.

Trevlig helg!

PN

åhå åhå, det var riktigt länge sedan jag powernapade så bra. Kan ha och göra med att vi faktiskt la oss i sängen istället för att trängas i soffan. Oftast brukar det bara vara Jonas som somnar då.
Skönt och välbehövligt var det! Har hunnit tvätta också.

Imorgon har vi seminarium som sagt, sen blir det en sväng med stan för lite klädshopping med emsan och ida, ser jag väldigt fram emot! :)
Kvällen blir i vattenpipsanda, får se om det blir utgång också?


puss från soffan

Vad kul med hemtenta!

Eller kanske inte! Den är så dryg att jag vill lägga mig ner och dö, haha. Alltså den här kursen är vansinnig, flummig till tusen och det känns som att varje moment vi gör är en exakt repris på varandra.
I morse när jag vaknade ville jag verkligen inte stiga upp, var så nära på att ligga kvar någon timme till. Jag hade ju faktiskt ingen exakt tid att passa, men hade tänkt vara på mb vid 9.
Så det var bara att gå upp, ställa sig i duschen halsovandes, gråta en skvätt när man kliver ur för att det är så förbankat kallt.
Positiv idag?

Jag lyckades samla rätt mycket fakta till hemtentan, det blir att köra igång helt och fullt på söndag. Imorgon har vi filmseminarium, lite kort så har vi gjort 3 samtalsfilmer i basgruppen mellan 2 personer. Samtal i olika sammahang, bemötande handlar det om. Vi trodde det skulle vara sjukt svårt att få det verkligt, men det gick riktigt bra. Det tråkiga är bara att se sig själv på film + att rätt många andra ska kolla =)

Jag funderar på om jag ska gå och träna eller om jag ska göra det senare. Har tvättid från 15.
Vi får la se.
tjingballa

Akuten

Lilla farmors hjärta hade visst lite knas för sig så jag och J åkte och kollade läget på nus och akuten. Men det var ingen större fara, vi pratade en stund om livet och sparkcyklar. Sen kom läkaren och kollade lite saker och sa att farmor skulle ligga på kardiologen en natt för observation...

Nu är vi hemma igen, tänkte väl snart se Idol.
Annars är det lugna gatan.
God natt.

Då var det dags igen...

hormonerna spökar som fan och det är ingen bra dags alls just nu. Sen blir småsaker väldigt uppblåsta också märker jag. Men, vad gör man. Det är bara att bita ihop och hoppas att morgondagen är bättre.

Snart ska vi i alla fall spisa på köttbullar!
Såg att de visar 2 avsnitt Grey´s Anatomi ikväll. Ska jag nog bänka mig framför, jag gillade den serien hur mycket som helst förrut men tappade bort mig någonstans i förra säsongen. Känns dags att börja se igen!

nu: mat och serie!

Bättre

Jag mår betydligt bättre, står och steker köttbullar till middag som jag tänkte att vi skulle äta. Det slog mig att jag att jag typ lagat köttbullar från grunden endast 2 gånger....
Men fina blir de!

Igår gick jag och J långpromenad och gick även förbi vår framtida lägenhet på språkgränd, jättemysigt område. Börjar riktigt längta!

Nu ska jag försöka att inte bränna ballsen.
tjing!

Kokos

Jag känner mig beige idag, inte alls kul. Sen så hade jag ju dagen utstakad, skulle på fika klockan 14 men vill inte smitta löpartjejerna med något så det är nog bäst om jag passar...sen så tänkte jag börja med hemtentan, men blev så opepp när jag kollade på frågorna. Till detta krävs ju verkligen kurslitteratur, haha. Jag måste städa här hemma, det ser för taskigt ut alltså och sen ville jag ju träna också.
Jag fick i alla fall ihop kokospannkakor till frukost, helt okej ändå, blir mätt himla fort!


Får väl se senare vad jag lyckats åstadkomma av ovanstående.
Jag ska vila mig en stund och försöka göra lite nytta, struktuera upp en att- göra- lista är alltid bra.


Killevippen!

Rosett

Jag sitter och kollar på Idol, måste väl erkänna att att det är roligast när det var auditionsveckor, men jag nöjer mig ändå.

Haha, ni ska få höra vad jag gjorde ett försök på tidigare. En rosett i håret, inte alls svårt, men den blev ju inte vidare vacker heller. Jag undrar om den ska få följa med ut på promenad senare!


Spicy

Puh, gymmet var svettigt och jobbigt idag, men då är väl allt i sin ordning? Fick dock sånt jäkla skavsår gånger 3, hatar att jag har kronisk skoskav. Haha.

Bara så ni vet så råkade det slinka brunfärg i mitt hår i eftermiddags, men det verkar också vara i sin ordning. Jag kan låtsas att jag passar i ljusare hår, men brunt är nog det rätta. Jag lovar och svär att inte göra håret ljusare på minst 6 mån. =)
Strax kommer Sponas hem och få blir det middag, bondomelett med kryddig korv. Hur gött som helst! Sen blir det slapp hela kvällen, idol och sovmorgon imorgon för jag är ledig! Weehoo.

Over and in.

"Låt det bara ske"

Haha, jag dör när Jonas i Lars Winnerbäckstil säger "Låt det bara ske". Knäppt tycker ni kanske, aja kom bara att tänka på det =)
I alla fall, jag har haft en härlig eftermiddag. Träningen gick jättebra idag! Jag hade ork till tusen och kände mig verkligen nöjd efter passet, inte så ofta det händer. När jag kom hem gjorde vi BLT´s, jag gjorde min i lchfstil så klart. Vi kollade på ett till True Blood, banne mig vad jag tjatar om detta men det är en riktigt bra serie ni som inte har sett den.

Det har varit en effektiv dag, skönt med sådana dagar. Jag har även rensat ur min garderob rejält! Slängde en hel sopsäck med kläder och det var så befriande. Kläder som jag verkligen aldrig använder ändå, varför samla?

Nu ska jag nog ta mig något till kvällsfika, väntar på Roast på Berns. Ikväll blir det nog även Seinfeld för mig för jag behöver inte vara på skolan förrän 9.30. Det är sovmorgon!
Nattsi

Tillbaka till "normal"

Bra dag idag, steg upp tidigt i morse så jag skulle hinna äta frukost och slippa stressa till skolan. Slutade 11.30, Emelie följde med hem till mig och vi käkade lite lunch och tjattrade ett par timmar!
Jag känner mig lite konstig idag dock, en smula illamående, kan bero på allt kaffe jag hällt i mig. Om någon timma blir det gymmet för mig och Elina, känns bra att köra igång igen och verkligen utnyttja iksukortet. Jag menar det är ju inte direkt gratis....
Ska gå tillbaka till lchf ordentligt idag också, har fuskats alldeles för länge nu. Känns skönt, måndag och nystart, precis som det ska vara.

Nu ska jag ta och diska undan lite, sätta upp håret och slappa en stund i soffan!


Knas!

Bloggen, vad hände? Något gick riktig galet och du har varit en galenpanna i några dagar.

Ja, vilken helg! Fullsmockad. Fredagen blev lugn, vi kollade på Idol och spelade ett nytt spel hos Jens och Emma. Vi hade ju tänkt att äta hotellfrukost på lördagen, men bestämde oss för att spara det, skulle bli nog mycket igår ändå. Blev en mysig sovmorgon istället. Sen drog 30 -årsfesten igång, vi träffades först på Nydala och lekte en massa lekar, sen bastuflotte. Senare blev det middag och fortsatt fest i kvarterslokalen här. Otroligt rolig kväll!

Idag är vi alla lite slitna, men vi träffades hos syrran mitt på dagen och åt rester och firade mamma i efterskott och Roberth i förskott.
Mådde helt okej tidigare idag, sen började tröttheten smyga sig på, så jag och Jonas har spenderat eftermiddagen i soffan med True Blood. Det gillar vi.

J är nu på gymmet, jag måste fasen komma igång imorgon med träningen igen. Soffpotatis var ordet.
Eftersom att det är skit på tv så blir det nog ett till true blood och sen sängen. Sov inte alls bra inatt, det var varmt och sen tillråga på allt så får jag senadrag. Alla vet hur förbannat ont det gör....
Imorgon blir det föreläsning 8.30!

TJING.

Fotboll, snack och god mat

Jag är just hemkommen från Allstar, har sett Zlatan spela fotboll, tydligen en rätt cool match eftersom det var smockat på stället! Avnöjt i alla fall en god middag och dryck i sällskap av kusiner och Johan. Sånt här spontant måste man göra oftare, kul som fasen ju!

Jag vill se True Blood, men Jonas är beige och vill inte alls. Jag har ju suktat efter det hela dagen, får helt enkelt nöja mig med Idol....men inte helt fel det heller!

Tjingbing godnatt.

Långhelg

Jag cyklade till skolan så jag var där 7.30 imorse, hade ändå inte någon ro att vara hemma. Köpte en kaffe och kände lugnet liksom.
Gjort bort seminariet som jag oroade mig i onödan för, men det är ju likadant varje gång. Känns alltid nervöst, men väl där så går det finfint. Det visar sig alltid varit givande och trevligt. Vi hade en urgullig lärare också!

Nu funderar jag över vad jag ska ta och hitta på, kanske ska vara lite kreativ och "sy upp" gardinerna med hjälp av några specialare där man bara behöver sätta en remsa och stryka över. Lät himla skumt va? Ja, men har man ingen symaskin så. Undrar om jag ska göra bort helgstädningen idag eller om jag ska spara detta goa nöje till imorgon eller fredag, kanske lägger jag mig istället i soffan och tar en powernap. Ofantligt frestande måste jag medge....
Kan ju ta och röja undan lite i alla fall, skurningen får vänta.
Nu tar Ida långhelg.

tjing!

kärlek

Det stavas visst så, kärlek. Ibland blir jag nästan religiös när jag börjar tänka på vissa saker, läser andra bloggar som verkligen gör mig glad, ser vackra saker och ögnar genom fina texter.
Jag känner det för min familj, speciellt när jag som ikväll pratat i telefon med en av mina systerdöttrar, lilla N. Mina vänner håller jag varmt om hjärtat, även fast jag ibland glömmer bort hur viktiga de egentligen är. Uppskattar min vardag dagar som denna, ska öva på att göra det varje dag! Blir ofta lipfärdig över att jag träffat den person jag vill leva med resten av livet.

Ni märker, idag är en riktig jagfunderarpåalltviktigtimittlivdag.
Life. Is. Good.

Nu ska jag titta på idol och längta efter min bättre hälft!




svider och snörvlas

Jamen vafasen är det om, det svider i ögona mina, kanske är det för att jag läst bloggar i en timme och glömt bort att blinka? Sen så har jag huvudvärk också, skitkul. Jag ser faktiskt inte alls fram emot seminariet imorgon, känns bajstråkigt om jag ska vara ärlig. När jag börjar läsa om ämnet så blir det tillslut bara yada yada yada.....

Jonas lagar mat, idag blir det tomatsoppa med ravioli, den är sjukt god! Till det serveras också lite True Blood, såg första avsnittet tidigare idag och jag kommer nog bli rätt fast! J stör sig på den sydstatliga dialekten och verkar inte lika imponerad som jag, men vi får väl se.
Ikväll är det ju Idol också, härliga tider. Verkar bli ensam i min soffa för Jonas drar nog iväg och ser fotboll på Origo, jag väljer Idol över det any day. Sen måste jag ju plugga lite också, blö.

Nu ska det kramas en stund.
Hej.

rödgråten

Gud, jag är helt förstörd. Har nu äntligen sett Ps, I love you. Jag började storgråta 5 minuter in i filmen, sen lipade jag nog hela filmen. Tog paus på 1-2 minuter mellan gråten. Vad ska jag säga då, jo det var en fin film som gav många hemska egna tankar om det skulle hända en själv...gillade slutet som gav hopp. Gillade även läckerbitarna till karlar som var med i filmen (förutom Daniel, som tur var förblev de bara vänner). =)

Nej fy, nu ska jag ta mig samman, diska undan, duscha och sen börja förbereda mig inför seminariet imorgon. Sen har vi rejäl långhelg, inget schemalagt torsdag fredag. Nice! På lördag är det 30års fest, blir kul!

Tjingtjong

Borta bra, hemma bäst.

Känns skönt att vara hemma! Vi är rätt trötta efter allt bilkörande och trots att vi bara tagit det lugnt, bortsett från trippen till Ikea, så känner jag mig inte direkt utvilad. Kan ha varit för att jag och Jonas delade på en 90 madrass =) Men mysigt har det varit! Jag tog med kameran, men det glömdes helt bort faktiskt!

Nu har vi hunnit montera upp soffborden, golvlampan och glaskivorna till Malm nattduksborden, blev himla fint. Vi köpte ju lite småkrafs också självklart, men inget vi orkar ta itu med ikväll.
Jonas har sprungit på affären för att handla lite till kvällsfika och jag kollar på Ensam mamma söker.

Nu är min käre på ingång,
natti.

Hus i helvete

Det verkar bara jävlas och gnatas.
Aut disce aut discede.
Har i alla fall mumsat på hallonsorbet med S.

Nu ska det packas, den här gången har jag bestämt mig för att ha med nästan ingenting. Brukar alltid packa så pass mycket så jag kan välja mellan 5 olika utstyrslar men ändå vilja gråta över att jag inte har något vettigt att ha på mig. I helgen ska jag slappa och inte alls tänka på kläder, it´s just family.

Ta ta.




090911

Tänker på att det är 8 år sedan WTC, galet.

Igår hade vi vin- och idolmys med Emma och Jens och avslutade hemma med varma mackor!
Jag tog lite sovmorgon idag, eller rättare sagt drog mig i sängen från 8-9.30, skönare finns inte. Sen kände jag mig lite stressad, blir lätt det när jag ska bort någonstans och jag måste packa. Haha, vi ska ju faktiskt inte åka förrän efter 5 i eftermiddag, men ska ju hinna med mig själv, fika med Sandra och packa som sagt. Hur ska detta gå? =) Det blir ju Luleå i helgen för oss och Jonas brorsa med sambo. Känns himla mysigt, gillar Luleyo. Jag ska försöka hitta något till Mamma som fyller år på Måndag......

Nu kurrar det i magen, men både kylen och frysen lyser av tomhet så nu gäller det att ha lite fantasi. Möjligen sparar jag mig och köper något matigare vid fikat senare, hm nu blev det svårt.
I alla fall, nu njuter vi av helgen.


Voff mjau

Det är så jag och Jonas konverserar med varandra, lite voff voff? Mjau? Voff, helt vansinnigt.
Länge sedan jag kom hem så här sent från uni, "seminariet" var en kartong full med tråktjat. Sen hade vi besök från rfsl som pratade om HBT, intressant. Sen drog vi tjejer i basgruppen oss till mb, jag skaffade ett lånekort, haha. Sen började vi med casefrågorna, inte kul det heller.
Men nu hörrni! Nu har jag helg, imorgon blir det sovmorgon och fredagsstäd, sen drar vi till Luleå. Hela tjocka släkten.

Ikväll vankas det nog lite Idoltittande hos Jens och Emma, möjligen att vi drar med baginboxen. Måste ta slut på den innan den blir gammal!

Scones

Vi fikade scones och drack te´ hos Emsan, hur gott som helst med lite sylt på!
Nu latar jag mig framför datorn och Jonas slavar ihop en köttfärssås, känner mig faktiskt hungrig trots sconeskoman som kom smygandes där ett tag.
Bara jag som tycker att det är knepigt att fota sig själv, har ingen bra spegel egentligen så det blir alltid halvkasst resultat. Det är väl inte så noga ändå...


Ikväll blir det nog varvat fotboll, plugg och sen idol skulle jag tro.
Nu maaat

 


Så det kan bli!

Ja mina vänner, vi kommer att lämna Ålidhöjd för Ålidhem i december. Vi tycker det känns skitkul med den nya lägenheten, som vi fick klartecken på imorse att den var våran!
Vi verkar även få möjligeheten att byta ut golvmattan i kök, sovrum och hall samt köksluckorna. Det såg dock redan fräscht ut men inte tackar vi nej till det. Nu har jag tagit foton på den här lägenheten och skickat till syrran som ska lägga ut den.

Nej, har suktat efter kaffe alldeles för länge nu! Blir nog lite mys framför tvn och sen kl 2 ska vi fika hos Emelie, blir nice.

Idag är en bra dag!


Dags att dra fram dammvippan!

Jag gick och la mig kl 23 igår och klockan ringde 06.17. En underbar natt har jag haft, känns som att jag har sovit i hundra år och det var skönt!
Började en 3 timmar lång föreläsning 8.30, mötte sedan upp b-gruppen och nu är jag hemma. Fint väder idag också.

Jag funderar på att städa idag, det är irriterande oordning och dammigt. Det kändes rätt kul för en stund sedan, men nu hann jag bli lite pömsig. Lite musik på det här så ordnar det sig kanske!


Inte mycket på hjärtat idag.
hejs.

promenad och snackis

Har varit på en långprommis med Elina, pratat om livet och komplicerade grejer. Gick ny väg idag, från ålidhem ner mot maxi och bort genom Sofiehem, Tunnelbacken och tillbaka. Skön runda.

Har slagit mig ner i soffan och slötittar på Färjan, galet alltså. Lånade PS, I love you av Elina, men ska nog spara den till en annan kväll!
Jonas är och lirar musik hos sin brorsa och jag kanske ska ta tag i disken =) Sen tror jag att jag kollat bostaden.se femtielva gånger idag bara för att se om vi får lägenheten eller inte! Vore kul. Imorgon är i alla fall sista dagen för de som står etta att bestämma sig, vi har redan tackat ja.


Nu säger vi gokväll.

Fikamys

Har hunnit med en latte och kaka idag med snygga töser!




      


Nu får vi se vad som händer resten av den här dagen, härligt väder har vi i alla fall och det kanske vankas träning senare med Elina, möjligen promenad om latheten slår till.
Göttmos.



Höstsol

Känns himla kyligt ute just nu, blir säkert varmare senare, men jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt när det börjar bli lite kallare. Bara det är vindstilla och sol såklart!

Jag fick 2 timmar längre sovmorgon är Jonas idag, kunde bre ut mig ordentligt i sängen för han hade föreläsning 8.15 idag och själv har jag inget schemalagt mohahaha. Ska faktiskt göra lite nytta ändå, läsa igenom lite anteckningar och skriva lite inför seminariet på torsdag. Imorgon går vi till 12, sen basgruppsträff, onsdag studentsportardag (alltså ledig) och torsdag har vi folkhälsoperspektiv diskussionen samt HBT på eftermiddagen. Fredag är vi åter igen "lediga", så slappvecka here I come!
Idag ska jag bege mig ner mot stan vid 14 och fika med tjejerna, får se om det blir något plugg gjort.


På morgon styr jag upp snyggaste morgonfrillan, och PJ som
jag stryker omkring i så länge jag får.



Måste börja fundera på frukost nu...
Mata ne!

Kan ni inte bara tacka nej

Nu är vi inne i den här "byta lägenhetsfasen" igen, det höll sig väl lugnt i cirka en vecka. Men nu ligger vi 2:a på en lägenhet på språkgränd som vi faktiskt vill ha! Så nu tycker vi att "den" eller "de" som ligger etta kan ta och bestämma sig och tacka nej :)
I så fall blir det flytt för oss 1/12. Vi ringde till tjejen som bor där, hon var tyvärr sjuk så det blir nog en aning stressigt med titt, men hon skulle skicka några foton på lägenheten i alla fall....spännande. De som står före oss måste ju bestämma sig senast tisdag så det blir snabba ryck för oss om vi får veta då.

Annars har den här dagen varit ett snäpp lugnare än igår, haha. Har inte gjort mycket nytta alls, skönt! Vi ska strax laga kotletter, vad vi ska äta till har jag ingen aning om. Förslag?

hejs!

Spelkväll!

Igår drog vi ihop till spellkväll kameran fick jobba lite!
     

      

     

Trevligt var det, fina människor det där!
Egentligen var det tänkt att jag skulle ut ikväll, men igår räckte för mig och jag fick därför vara tråkig och banga på festligheter ikväll. Idag är jag trött och slö till vansinne.

Vi har sett klart alla säsonger av Sopranos nu också, mycket tråkigt. Men vi väntar väl typ 6 mån och sen börjar vi om =) Får hitta ett substitut helt enkelt.
Pappa är förbi en sväng, skulle ha hjälp med datorn...annars blir nog kvällen väldigt lugnt för våran del.
Hallah

God morgon fredag

Idag hade jag tänkt ligga kvar i sängen länge ha sovmorgon, men jag tog mig ur sängen strax efter 9. Jonas skulle på föreläsning och jag hade ingen ro att ligga kvar. Kände mig ändå pigg, så lika bra.
Det spöregnade och blåste järnet ute när jag steg upp, en smula otrevligt må jag säga. Ganska nöjd över att jag är ledig idag och slipper gå ut i första taget, måste dock handla och på systemet en sväng senare.

Ikväll blir det spelkväll här med några vänner, ska passa på att ladda kameran och ta en massa kort! Nu ska jag fixa mig lite frunch och sedan kanske dra dammsugarn över golvet. Kan behövas.

tjing

Guacamole och rakning

Onsdag idag, veckorna går fort! Vi lagade köttfärssoppa till middag, den var gudomligt god. Jag har börjat med första uppgiften i skolan idag på eftermiddagen, det är visserligen ett basgruppsarbete men måste ju vara lite förberedd.
Vädret var mindre trevligt idag, trodde jag skulle blåsa bort när jag gick till skolan imorse och till råga på allt så skulle det självklart regna. Höst säger jag bara.

Jag funderar på varför jag känner mig så pass trött och orkeslös, kanske har jag järnbrist? Vem vet, det är i alla fall något jag vill slippa snart. I hjärtat känner jag mig jättesprallig, lycklig, glad över livet och hur jag har det. Men kroppen och huvudet vill inte riktigt hänga med just nu tyvärr.
Vi såg en finfin lägenhet på Tomtebo(!), kanske tycker ni att det var ju borta i skogen, men det är faktiskt inte alls långt till varken universitetet eller stan (+ med bil också) och jag kan mer än tänka mig att bo där. Har alltid gillat Tomtebo. En 3:a är det i alla fall, bottenvåning, uteplats x2 i söderläge och klädkammare. Har även skrivit upp oss på 2 st 2or på ålidhem, borde ju ha chans på någon av dessa kan man tycka. Var inte särskilt många anmälda....

Nu funderas det på en promenad, ska bli skönt att röra på sig lite. Har hunnit raka Jonas hår ikväll också och käkat en god guacamoleeeh.
Imorgon blir det bibblan kl 9, har inget schemalagt, bara basgruppsträff. Sen ska jag faktiskt träffa en kusin till mig som jag inte sett på himla länge.

That´s it for now.


Nu är vi igång

Allt känns riktigt bra just nu, skolan är igång och jag börjar få lite rutin igen. Förutom att jag har huvudvärk, ryggont och mår lätt illamående just nu, men det har ju sina förklaringar.
I morse steg jag upp vi 6.30, helt okej, inte jättetrött och inte jättepigg. Tråkigt nog kastade min locktång in handduken, för gott den här gången. Den gav ifrån sig ett svagt surrande ljud och luktade bränt, det är nog dags att införskaffa sig en ny. Jag kommer sakna den.

Vi hade schemalagda lektioner till kl 11.15 egentligen, men det blev att vi slutade tidigare och slöt upp med basgruppen för att planera lite inför ett seminarium framöver. Vid 11 var jag hemma och jag och Jonas tog oss en tur ner till stan. Jonas skulle lämna in några papper på arbetsförmedlingen, alla som satt där såg rätt uppgivna ut och drog ofta långa suckar. Jag förstår dem, jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att plugga måste jag säga....
Jag tog till vansinnes dåliga skor och ville dö för det klämde här och där, men jag gick in på Bla Bla Bla och köpte volymschampo, mitt hår är en katastrof. Sen in på H&M och köpte en mineralfoundation. Har totalt slut och jag ska börja med mineral, men hade bara ekonomi till en. Blir internetbeställning på ett startpaket snart. Jag stötte på Sandra som också var på stän, hann inte prata så länge eftersom jag redan var sen att möta upp Jonas.
Vi handlade lite mat och drog oss hem, nu är han på föreläsning och jag funderar på middagsmat. Om jag känner mig själv rätt så blir det kyckling och sambal oeleksås. Haha, galet vad jag älskar den rätten.

Nu ska jag slappa en stund framför tv:n.
Kazaaam

RSS 2.0