När allt släpper så blir man sjuk

Verkar lite så, jag har inte varit sjuk/förkyld på jag vet inte när! Kändes dock i morse att halsen inte var helt ok, blev bättre under dagen, men nu känner jag mig lite hurvig. Får se om det utvecklas till nåt...förhoppningsvis inte!

Jag sitter och kollar på Polisskolan, haha mer klockren film får man ju leta efter. Vi hade alla filmerna inspelade på VHS hemma och jag kunde kolla hur många gånger som helst. Några andra filmer som jag också nötte sönder var That Night från 92 med Juliette Lewis, Sixten Candles från 84 med Molly Ringwald och en het jäkel vid namn Michael Schoeffling, som också var med i en film som hette Wild hearts can´t be broken från 91. Ni som känner igen att jag brukade tjata om en film som handlade om dykande hästar så var det den jag menade! Haha.
Jag älskar 80-talsfilmer och även från tidigt 90-tal, helt underbart!



Min kväll kommer se ut ungefär så här i tv-väg.
19.30 Postkodmiljonären (jag är en sucker för frågeprogram)
20.00 Körslaget- vad annars finns det att se?
21.30 Tre systrar och en mamma -  jag gillar tjejiga dramafilmer, speciellt med Diane Keaton :)
Kommer möjligen där vid 22.30 kolla på The Haunting på femman - det är ju för bövelen Halloween. Tills klockan blir 23.40, för då var det en film som heter The perfect score på fyran som jag också vill se. Jobbigt när det blir för mycket man vill se på en kväll.
Det är ju Nurse Jackie med Edie Falco från Sopranos ikväll också, blivit liten av en favorit för oss, men vi brukar ha som vana att se på svtplay ;)

hejsvejs


"Redrum"

Hann kika lite på The Shining igår, vilken film alltså! Önskar dock att den hade gått ikväll....

Till saken, jag har köpt västerbottensostpaj, mummmma!!! Jag ska också blanda ihop en romröra som kommer bli awesome. Sen ska jag sörpla på granatäpple, fast att jag brukar få ont i magen.

Nu ser jag fram emot min kväll serrni!
tjing

Orättvist

Jag kan tycka det är en smula jobbigt och orättvist när man var helt nykter igår, men ändå känner sig skitbakis när man vaknar! Taskigt måste jag säga!
Inte fasiken tänker jag bli förkyld nu heller, känner mig slemmig i halsen men det måste ju bero på all läsk igår? :)

Jag tycker att Jonas ska fara och handla åt mig, det är ju synd om mig som inte har några som helst lördagsplaner utan måste vara hemma en lördagkväll i min ensamhet....måste tjata lite mer och ta fram doggyfacet.
Har inte kollat in tv-tablån för ikväll, men det borde ju vara skräck på schemat. Jag ska lätt ha skräckmarathon för mig själv. Mohahahha

Får hoppas att det känns bättre snart.
Men alla ni som ska ut ikväll, utklädda eller icke, hoppas ni har en kanonkväll! :D
puss

Fredag!

Känns kanonfint, eller hur!?
Jonas klocka ringde kring 8.30, drog oss en stund och körde självklart den vanliga kittelfighten, som jag egentligen hatar på morgonen. Haha. Jonas gick sedan upp och jag ligger fortfarande kvar i sängen, har nämligen sett Sex and the Cityfilmen. Underbar start på dagen anser jag!

Till 12 får jag ligga här, alltså 9 minuter kvar. Sen ska jag ta tag i den här dagen, funderar om jag ska göra något kreativt. Kanske drar jag fram mina skissblock, var väldigt länge sedan kan jag lova. Undrar om jag fått något på posten idag!!

I eftermiddag drar jag, Elina och Markus och handlar på maxi, sen blir det fredagsmys hos Markus nere på stan. Tacopaj är det tänkt, hur gott är inte det!
Sen kan jag meddela att jag inte har några LÖRDAGSPLANER, feel free to call me!

Trevlig helg önskar en glad tjej.


Nu ska ni få höra!

Idag träffade jag tjejerna på MB, köpte lite läsk och kakor. De visste ju att jag hade något att berätta och Emelie den sötnosen blev så nervös så hon spillde ut kaffet. Haha

Det är i alla fall så gott folk att jag inte kommer fortsätta min utbildning till Sjuksköterska, utan jag kommer att sadla om till Förskollärare. Galet skumt kanske ni tänker, tycker jag med. Men jag har inte trivts på länge med tanken på att jobba som sjuksyrra, det har helt enkelt inte varit rätt. Tanken har funnits där länge, men det har inte varit lätt att bara ta steget.


Jag har gjort en sen anmälan inför våren och hoppas jag kommer in, har även anmält mig till en kurs med start nästa vecka, som handlar om musik för yngre barn. Det känns såklart skittråkigt att inte träffa klassen och framför allt gobrudarna lika ofta, men det vore ju dumt att fortsätta en utbildning som inte alls känns ok. Jag är jättenöjd över mitt beslut och det känns otroligt roligt.

There it is!


Nu ska jag ta och städa, det ni!
puss!



Spritter i kroppen

Ni ska bara veta vilket beslut jag tog ikväll, efter lång tids ångest och oro så känns det otroligt lättande och fabulöst ikväll!

gahh

Wayne´s

Koncentrationen har varit sådär idag, ingen överraskning. Har i alla fall varit iväg och fikat med brudarna på Wayne´s. Trevligt värre :D Tror mina sista (!) slantar tog slut där, haha

Annars känns allt som kaos, träningen är inte alls som den ska i veckan, det är stökigt som fasen i lägenheten. Oordning i tillvaron helt enkelt, det gillas verkligen inte.
Jag ska försöka plugga lite ikväll, blir nog att sikta på mikrobiologin.

hej.


19.25

Badet hjälpte faktiskt, mot vad vet jag inte riktigt, men jag drog på några gamla Coldplaygodingar och föll in i min egna lilla värld. Mjauade med som tusan gjorde jag också.

Det blev lasagne till middag idag, den satt som ett smäck, har varit mätt tills nu. Vi har haft en grymt tråkig eftermiddag, dagarna är ju så långa!! När klockan var fyra i eftermiddag kändes det som att klockan var nio på kvällen. Man blir ju less minst sagt, sen så har jag tappat lusten för allt så jag är världens tråkigaste person att vara med.
Jag har i alla fall styrt upp brödbak ikväll!

Imorgon blir jag hemma, förmodligen läkemedelsräknandes till tusen kära vänner, ska även klämma in lite go och härlig mikrobiologi.
Frågan är, ska jag stöka undan och fixa en riktig myskväll? Tror vi smäller till med ett ja.
tjingeling

vad händer?

Jag måste ju gå igenom en livsskris eller något, känner inte igen mig själv!
Ska nog tappa upp ett bad och fokusera, eller nåt.

400

Såg att mitt förra inlägg var mitt fyrahundrade inlägg, ett grattis är väl i sin ordning, kära Blogg.

Är ganska nyss hemkommen från ett aquapass med Elina, ett riktigt bra powerpass den här gången så jag är nöjd. Kul var det också. Jag funderade väldigt mycket på olika saker under det där passet, vissa saker gör mig dock otroligt förvirrad och lite ledsen. Men vad gör man?

Nu blir det lite kvällsfika, Grannfejden och sen The Proposal.
Imorgon tar fröken Ida sig i kragen och äter en bra frukost sen ska hon pallra sig ner på skolan för lite resursföreläsning. Även efter lunch kommer hon ha jättemycket energi och vilja läkemedelsberäkna tills hon stupar! Om jag upprepar det 15 gånger innan jag sover så kanske jag börjar tro på att det blir så imorgon =)

gnatt.

Svårigheten att uppskatta dagen

Jag hade det inte så lätt att uppskatta dagen imorse när jag vaknade, kändes bara jobbigt att krypa ur det gudomligt varma täcket. Samt att vädret gav mig en depptripp direkt.

Fullt upp är det i alla fall, jag känner att jag har svårt att slappna av helt och koncentrera mig på vad jag verkligen måste göra. Tex sitta och räkna på läkemedelsberäkningen.
Ska strax iväg igen, full fart. Har faktiskt klämt in en klippning idag! Är lycklig samtidigt som jag är skitskraj för att frisören ska ge mig onda ögat  för mitt hår, men kanske har de sett värre? Kan ju hoppas, det är typ 6 månader sen jag klippte mig och det behövs!!! När jag väl kommer hem sedan så ska jag försöka räkna lite om jag hinner, äta candle light dinner med Jonas, och vid 19 aqua med Elina. Det ser jag fram emot, hemskt avslappnande.

Förhoppningsvis så blir jag nöjd med klippningen och inte känner för att gråta, så då kanske den här dagen blir helt ok ändå. Imorgon blir det nya tag med medicinräkning resursförmiddag, känns ok. Annars tycker jag det är så trist att jag har svårt att koncentrera mig i grupp, så jag missar många pluggdagar med tjejerna :( Måste sitta hemma, ensam om jag ska få något vettigt gjort.

Nu vart det bråttom, hej!

Rosé & Quality Time

Igår hade jag och min vän Sandra en väldans trevlig kväll. Det var väldigt länge sedan vi sågs på tu man hand, som man säger. Vi pratade om allt möjligt, drack gott och bara umgicks, äkta quality time. Det behövde vi!

Kring 10 kikade vi förbi Origo, mindre folk än väntat, men vi stötte på några roliga studentsyrror i Flower Power mundering. Tog oss något att dricka och minglade.
Klockan gick och kring 00.30 var vi inne på Corona, träffade Emelie och drog till dansgolvet. Jag kom hem, käkade scones som var min dagsföda igår sen somnade jag nog på soffan en stund innan Jonas fumlade in. Somnade fort när jag väl la mig i sängen kan jag lova!

Idag mår vi sådär halvokej, trötta och lite slitna båda två, så det blir en riktig slappsöndag.
Nu käk!

 


Pikaboo

Min älskling sandra & jag har haft en kanon förkväll!

Allt jag ville säga.


Lördagmorgon

Igår hade jag Idolmys med en kompis, käkade fruktsallad och glass och snackade kärlek.

Vaknade 8.30 idag, inte självmant utan av att klockan ringde. Gick upp och styrde Scones! Kokade kaffe så det luktade ljuvligt i hela köket. Sen fick min karl frukost på säng.
Vi har dragit oss en stund, jag ligger fortfarande kvar i sängen...fick sånt förbankat senadrag så jag valde att avboka dagens aquaträning. Kändes sådär att kanske få kramp i vattnet, haha.

Jonas ska strax fara med sitt barlag och göra några aktiviteter, sen har han barlagsfest ikväll. För mig blir det bubbeldricka och festligheter med start här. Sen får vi se var vi hamnar.
I eftermiddag kommer mami och papi samt farmor förbi på lite fika, blir nog att bjuda på sconesen som är kvar. Efter det ska jag nog bestämt göra en superförberedelse för ikväll. Ni vet när man tar en lång dusch alternativt skumbad, fräschar upp sig med allt som man kan osv!

Idag ska jag knappt nämna ordet P.L.U.G.G!
TJOHEJ.


This is it.

Jag har en omtenta i anatomi i Januari som ligger över mig som ett svart åskmoln. Vissa stunder har jag totalt självförtroende över att det är lugnt, jag kommer fixa det! Andra stunder, som ikväll så känns det jättejobbigt och ångesten kommer.
Det svåra är ju att ha tiden att börja plugga inför den tentan igen, just nu är det packat som nu kanske märkt i tidigare inlägg. Om jag tar mig igenom denna kurs så kan jag ju bara vara glad. I nästa kurs ingår också praktik, vilket även det känns lite knepigt eftersom man kan hamna lite varsomhelst i Västerbotten + att vi ska flytta precis då.

Jag tror att jag imorgon måste planera upp precis alla dagar fram till Januari och tentadatumet, göra ett schema för vilka tider jag ska plugga anatomi och vilka tider jag ska lägga på det andra. Så får det bli, kanske känns det bättre då, kanske inte. Just nu känns allt som har med skolan att göra faktiskt rätt hopplöst. Jag är nog inte ensam om att känna så här.


Något jag är glad över är hur bra jag kommit igång med träningen, har verkligen roligt när jag tränar nu och försöker prova på så mycket olika saker jag kan. Verkar som att nästa uppdrag blir Body Balance som Petra tipsade mig om idag. Annars kommer jag definitivt fortsätta med Afro, det bästa jag gjort på länge! Snacka om att släppa loss totalt, ni skulle ha sett leendet jag hade hela resten av kvällen när jag kom hem igår. Innan jag slocknade i soffan då =)


Som sagt, kanske känns det bättre imorgon. Tänkte försöka få mig en god natts sömn, äta en god frukost och se vad jag kan göra angående plugget.
hej på er!



20 oktober

Tiden går fort!
Jag vet inte hur det kändes att göra tentorna igår, får se när resultatet kommer. Sen så måste jag ju vara undermedvetet stressad över hela skiten. Jonas sa imorse att jag sovit jätteoroligt, satt upp i sängen flera gånger och rabblade klinisk kemi. Kan ju inte var nyttigt.

Igårkväll myste vi till det med ost, ölkorv, kex och vindruvor. Kollade på Grannfejden, sen gick jag faktiskt och la mig för jag hade så mycket ångest efter tentorna. Vaknade trött imorse, valde att inte ta cykeln för att inte vurpa och möjligen avlida på vägen, lyssnade på en fasligt snabb genomgång av läkemedelsberäkning mellan 9-12, käkade lunch med brudarna och gick på medicinska bibblioteket. Jag var redan trött i bollen så jag satt väl en 13 minuter kanske, sen gav jag upp och och lunkade hemåt.
Är fortfarande sjukt trött och opeppad! Blev inte bättre av att jag fått tandläkartid i VÄNNÄS den 30:e och måste punga för det besöket också, fan. 8.20 hade jag tid, dö tänkte jag! Så jag ringde och fick den ändrad till 13.30. Alltid något.

Men herregud, så negativ jag låter. Så kan vi ju verkligen inte ha det! Jag ska ta och pumpa upp peppen inför att bli sjuksyrra och läsa lite studieteknik, förbereda mig inför morgondagens föreläsning, renskriva anteckningar, laga mat & kl 18 blir det AFRODANS!

Happy, happy happy.



Söndagen

Sandra sa i fredags att hon näst intill slutat läsa min blogg för att jag bara skriver om plugg, plugg och plugg hela tiden och hon har helt rätt! Hur tråkigt som helst, det förstår jag. Men frågan är vad jag annars ska skriva om, när det är det enda jag gör om dagarna nu för tiden. Haha.

Imorgon ska jag i alla fall tenta av två ämnen som jag tjatat om nu i två veckor. Känns himla skönt å ena sidan och jobbigt å andra sidan. Hoppas att det kommer gå bra, ni som orkar kan ju hålla tummarna imorgon mellan 9-14! =)

Jonas och jag har haft en mysig söndag. Jag steg upp tidigt, strax efter 8 och tänkte plugga, det kändes jättejobbigt. Satt vid matbordet och läste en timme och sen gick jag och la mig igen i en fortfarande varm säng. Vi tog i som fasen och drog oss till 12. Mys. Sen hade jag faktiskt lite disciplin. Sen tog vi en sväng på Strömpilen och köpte middagsmat och söndagsgott.
Jag har bokat in veckans träningspass och är redo för en ny vecka!
Kan förbereda er på tjat eller att jag slutar blogga, eftersom vi kör igång med medicinräkning och mikrobiologi och ska tenta av den om ytterligare två veckor. Inte klokt! Nu är det inte så länge kvar tills vi flyttar heller...

Ha en skön söndagkväll hörni!
puss

skitlördag

Dagen började bra, for på iksu, bubblade och sen aqua med Elina. Har haft en lugn eftermiddag, men saken är att jag har världens jäkla fuldag. Usch, känner mig ful, äcklig och fläskig. Stackars Jonas.
Vad gör man? Vi ska ju ha ta-igen-för-veckan-myskväll. Jag måste försöka hitta på något för att må lite bättre. Frågan är vad. Vilken dålig dag säger jag bara :(

Vem är Din Jill Johnson?

Blev sovmorgon idag, och den halva pluggdag som jag bestämt mig för kommer jag skita helt i!  Istället sov jag till 10 med mannen i mitt liv och sitter nu och dricker kaffe framför tvn.

Haha, en rolig sak som jag kom på nu! När vi var hos Camilla sist så snackade vi om att ha en "Jill Johnson", alltså att man gillar en artist som inte alls egentligen hör till ens musiksmak om ni förstår (något man skäms lite för att berätta). Camillas var ju då Jill, vi andra hade lite svårt att komma på våran, men nu! Nu har jag kommit på vem min är! Helt klart Anders Ekborg, min musikalälskling haha. Har alltid gillat honom fast att han är så långt ifrån det jag lyssnar på.


Är han inte för söt?



Vem är din Jill Johnson?


Förutom att möjligen nördleta efter Anders på Spotify så ska jag idag på aqua2 med Elina efter 12, sen ska jag ta en sväng på Strömpilen i det icke så fina vädret och hitta mig en locktång, blir en sväng på systemet också. Måste nog dra dammsugarn över lägenheten  när jag kommer hem. Ikväll blir det myskväll med brudarna!
Nu ska jag dra på lite Sex and the City och njuta av min Fredag!
Tjing på er!


Härligt

Jag bestämde mig för lite sovmorgon igårkväll, ställde kl på 07.45. När klockan ringde var jag pigg, vilket jag har varit den senaste veckan. Hemsk skönt måste jag säga!
Jag satte mig vid köksbordet och pluggade på klinisk kemi, sen har jag gjort gamla tentor i det och farmakologi. Det känns faktiskt som att jag kan det mesta, är lite oroande för det brukar verkligen inte kännas så...men positivt är det. Tog en paus kring 09.40 och lagade frulle, kollade 5 min på "efter tio" med Jonas och sen gick vi tillbaka till det vi höll på med.

Vi har tvättid kl 15, och inte LITE tvätt heller. Ångesten över hur många tvättar vi kommer att behöva köra väller över mig, måste börja tvätta en gång/vecka helt klart!
Nu tror jag att jag lägger undan plugget i ett par timmar, kanske kollar på lite Sex and the city och pluggar när tvätten är igång.

Ser fram emot middagsmaten, ska laga pestopasta med köttfärssås tänkte jag, bli mumma!
tjenixen.





Avdomnad

Mina ben är fortfarande avdomnade. Satt på en stol och pluggade utan paus i 3.5 h i eftermiddag, var inte så smart när jag ställde mig upp sen. Känns typ som växtvärk. Not cool.

Kom hem från skolan kring 13.30, övade venprover på förmiddagen, sjukt roligt att sticka. Sen hade vi farmakologifrågestund kl 1, men jag gick hem efter en stund. 17.30 var jag helt död i huvudet, tookläst om klinisk kemi. Hungrig var jag också men hade verkligen ingen ork att laga mat, ingen Jonas hemma heller. Så jag stekte mig ett ägg. Kul.
Jag har drönat runt här sen dess, försöker sitta/ligga på något smart sätt så värken i benen ska försvinna. Haha. Funderade på att fara och sola, men det orkade jag inte, funderade på en promenad men det kändes alltför läskigt att ta en själv i mörkret...har alltså inte kommit mig för någonting. Orkar verkligen inte plugga mer idag heller! Får bli som igår en snabbläsning genom anteckningarna innan jag lägger mig.

Nu tittar jag på Bonde söker fru, finns inget roligare eller pinsammare än "första mötet". Saknar min snutt som är och spelar poker, suktar efter ett par overknee stövlar, har slösat pengar, borde duscha (luktar en smula solarium från igår fast jag duschade imorse)

Nu ska jag ge mig. Dagarna till söndagkväll kommer mestadels bestå av plugg inför tentan, jag har ju min helg planerad i alla fall =)
hej!

Lite motivation, tack!

Igår kväll när jag gick och la mig kändes det som att jag höll på bli sjuk, men när klockan ringde imorse 06.00 så steg jag upp på en gång och kände mig rätt så pigg faktiskt. 07.50 stod jag i trappen upp till medicinska biblioteket, hade bokat ett rum från 8.
Tokskrev Klinisk kemi i typ 2 h tills jag fick kramp utan själva fasiken! Strax efter elva kurrade min mage, så jag cyklade hem och fixade ihop lite tonfiskröra. Det känns seriöst som att jag har varit vaken i 12 timmar redan och klockan är inte ens 12!
Jag är så grymt omotiverad att läsa farmakologin alltså, nu är det väl mest att nöta in allt, men ack vad det tar emot. Klinisk kemi är faktiskt lite roligare.

Kanske ska se filmerna om venprovtagning inför imorgon...innan jag fortsätter med det andra.
Done deal.

tjing


1 år

Grattis till bloggen som faktiskt fyller 1 år idag. Blir ingen tårta dock =)
Nu har jag suttit med det fördömda plugget sen 07.30 imorse, känner att det börjar bli dags för en längre paus eftersom mina händer domnat bort och huvudet börjar kännas lite virrigt. Ska bryta med att städa undan lite, hur ofta säger jag inte exakt den meningen? Måste betyda att vi är sjukt duktiga på att stöka ner! Vilket vi också är, skärpning på den fronten!

Jag undrar om jag ska leka "världens bästa sambo" idag och göra fint, samt laga en oslagbar måltid till min käre man. Kanske jag gör!

So long.

Kära morgon

Blä, kl ringde kl 7, snoozar ett par gånger. Sen när Jonas och jag är relativt vakna så säger han "gå upp och duscha nu älskling, somna inte om nu" och jag säger "nej jag är vaken..", börjar röra mig ur den varma sängen. Tänder lyset på min sida och stiger upp. Då SLÄCKER han lyset, drar på sig täcket och tänker somna om. Har ni hört talas om höjden av tarvlighet? Haha

Jaja, jag sitter i soffan nu. Absolut inte pigg, blir bara jobbigare och jobbigare att stiga upp på morgonen måste jag säga. Jag värmer i alla fall upp med lite Nyhetsmorgon innan jag tar det i det sista ur farmakologin.
Sen väntar jag mig en fet brunch av min käre sömntuta!
I eftermiddag ska jag sprattla i vatten igen, ska bli sjukt skönt.

tjing!

Propp!

Jag är totalt proppmätt, vi söndagslyxade med Subway idag. Det var verkligen år och dar sedan jag åt där sist, men skagenmackan satt fortfarande som ett smäck!

Sitter och kollar på Top Model, tråkigt nog finner jag det inte lika intressant längre. Kan ju vara att jag alltid drar fram datorn...glömmer bort att koncentrera mig. Haha.
Jag tror jag ska tvär plocka in i diskmaskin, står typ femtielva glas på vardagsrumsbordet-
sen tända lite ljus och bänka mig inför ensam mamma söker, nu börjar det ju bli spännande! Såg att det skulle vara en dokumentär om Hagamannen ikväll också, blir nog att vi ser på den. Avslutar kvällen med lite söndagsspa med allt vad det innebär och sen hoppas jag på en god natts sömn. Jag har att göra imorgon alltså!

Natti natti.

Veckan som kommer

Jag har i eftermiddag styrt upp träningen för veckan!
Imorgon och tisdag blir det aquapass (som var skithärligt, samt jobbigt), onsdag ska jag försöka mig på afro, känns himla spännande. Torsdagen är ännu oplanerad, fredag och lördag blir det aqua igen. Jag är nog fast! Sen kommer EMMIS hem på fredag, då blir det tjejkväll i all ära!

Idag har jag också bakat muffins, jordgubbsmuffins. Jag och Jonas tjuvsmakade och gött var det. Jag är helt enkelt bäst =)
Gårkvällen spenderades hos Elina, där vi bjöds på god mat och gott sällskap. Fotbollen gick det väl sämre för, inte för att det var någon överraskning! Vi styrde oss hem kring 23, jag möttes av några grabbar i dörren hemma som skulle på krogen. Jag tänkte bara hur skönt det skulle bli att dra på mjukis, slänga mig i soffan och hitta någon film. Började kolla på Final Destination 2, haha bara jag som tycker den är komisk? Sen kände jag mitt trött i ögat så jag tackade för mig och rullade mot sängen. Vaknade nog knappt när Jonas kom hem.
I morse steg jag upp kring 10 tror jag, ganska pigg =) (Vissa drack ju inte igår, haha)


Resten av dagen lär bli rätt lugn, har inte alls pluggat så mycket i helgen som jag har tänkt, men jag är som sånär klar med farmakologin och ska börja bita i kliniska kemin som jag inte riktigt uppfattat ännu?
Aja.
Hejpa.

I stort behov

Jag funderade på vad jag verkligen skulle behöva inför vintern:

1. Läckra vinterskor
2. Varm jacka
3. Ny mössa med en smula stil
4. Pengar att kunna handla det här som jag behöver

Ja just det, saknades ju en lite detalj där. Pengar. Men tills jag har råd tar jag det jag har, har funkat hittills!
Vi ska nog ta och röja lite nu, Jonas ska ha fotbollskväll här med en massa öldrickande kompisar och jag ska till Elina. Ser riktigt fram emot en lugn och mysig kväll, tror jag att det kommer bli i alla fall ;)

bye


Stjärnor

Det var mycket mysigt ute igår, vi promenerade till nydala och satte oss på kyrkbron. Kollade lite på stjärnorna och drack té. Det var lite läskigt ute också!

             

Vi satte på Yes Man när vi kom hem, jag kunde inte hålla ögonen öppna länge så jag halvsov genom fillmen vilket också var skönt...

Jag ska strax leta reda på lite badkläder, jag och Elina ska ju på vattengympa kl 11.15, haha. Skittaggad!
Ett grattis till Elina också på hennes big 21!

Hoppas ni får en finfin lördag gott fok!
kram


Guess What?

J gav just förslaget att vi ska ta med oss té, gå en kvällspromenad alt. ta bilen en bit och se om vi hittar några stjärnor. Låter fabulöst enligt min smak, skönt att få lite luft. Nu får vi bara hoppas att det är stjärnklart!

Jag är lite spänd inför morgondagens aquagympa, haha. Det är ju första gången, men det blir säkert skitbra. Elina fyller ju år imorgon också så det blir kvällsmys hos henne imorgon.
Totalvit helg, skönt och billigt.

puss!

Lycka

I eftermiddag kom mami och pappi samt mormor på besök, mormor har aldrig varit här innan så det var kul för henne att se lägenheten. Vi drack kaffe, åt bulle och pratade om tunisienresan. Pappa var såklart svart, inte brun, svart. Som vanligt då, och mamma blir ledsen i ögat när alla kommenterar pappas bränna och inte hennes. Haha.

Jag har just lagat middag, kyckling med vitlök & örtsås och ris. Ska bli gott.
Nu ska vi se ett how I met your mother och bara trivas. Kvällar som denna är ren lycka. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, bara känns så.
Kan vara min fina familj och min underbara sambo, vilken lyx.
hej

fredagens bestyr

Inte så hemskt pigg idag, har kommit mig till slutet av videoföreläsningarna men tänkte spara de sista ett tag. Fortsätter senare eller imorgon...

Igår visade vi ju som sagt lägenheten, båda paren var supertrevliga så det kommer nog bli svårt. Men vi har våra favoriter :) Sen åkte jag och Jonas till maxi och handlade lite inför helgen, kom hem och kollade på Lyxfällan. Jag gick faktiskt och la mig vid 22, vansinnigt ändå.

Nu får vi se vad jag hittar på!
ciao.

"Här är då toaletten, som ni kanske ser..."

Jag har städat i 2 timmar, inte bara för att vi ska visa lägenheten ikväll för två par, utan för att göra helgsnyggt redan idag. fräschigt blev det!

Vi håller nu på att försöka få ihop en vettig middag, blir wok med kassler, det ni!
Kring 19 kommer väl lägenhetsfolket, visst känns det knepigt att visa upp sin lägenhet eller är det bara jag som tycker så?
I alla fall, när det är ur vägen så blir det nog lite helghandling och kvällsmys. Får se om jag har någon föreläsning imorgon eller inte. Den blev inställd idag för att föreläsaren var sjuk....vore ju schysst att få veta ikväll och inte imorgonbitti =)

tjingtjong.

Hallon

Men dra mig baklänges vad segt blogg.se går ikväll, förbaskat störande!
I alla fall, något direkt plugg blev det inte ikväll, men jag misströstar ändå inte. För jag har en plan ser ni, en plan för en hel vecka!:

Torsdag - Läkemedelsberäkning 9-12, Klinisk Kemi 13-16.30 (mys). Hem, äta, se videoföreläsningar farmakologi, tv, pussas, promenad, sova.
Fredag- Klinisk Kemi förmiddag, eftermiddagen kommer jag ägna till farmakologi & förmodligen gå igenom klinisk kemi, pussas,  fredagsmys.
Lördag - Sovmorgon skulle jag tro, aquapass 11.15-12-15, Farmak. och Kl. Kemi eftermiddag, pussas. Kvällen spenderar jag med mina två favoritkusiner Elina och Markus hos E då, som fyller år.
Söndag - Lite mindre sovmorgon, Brunch, pussas, förmodligen farmakologiplugg, möjligen familjefika, god söndagsmiddag, lite mer plugg, tv, sova.
Måndag- Förmodligen heldag på bibblan
Tisdag - --------------- // ----------------
Onsdag - Venprovtagning 8.30-12. Plugga Klinisk kemi, oplanerad kväll!

Är det bara jag, eller låter inte det här som en KANONVECKA?


Nu ska jag se klart Grey´s, sen ska jag nog ta ett bad och lägga mig tidigt. Blir en lång dag imorgon.
puss och god natt.

Skäms!

Vet ni vad jag har gjort sen kl 10? Plugga tror många, men jag har faktiskt inte gjort ett jota. Jag fastade i soffan och har kollat på Vem vet mest och Skavlan på svtplay. Jag får skämmas!
Men det är ju inte värre än så att jag raincheckar min dejt med farmakologi-Stig till ikväll faktiskt!

Nu har jag bokat in mitt första aquapass, på lördag smäller det och jag drar med Elina =)
Blir födelsedagsfirande för henne där på kvällen också eftersom det är hennes b-day.


Snart ska jag ge mig själv en liten käftsmäll, duscha och ta en promenad mot nydalahöjd!
Godday

Lystring!

Jag tog lite sovmorgon idag, det var väldigt skönt. Tanken var att stiga upp kring 8 kanske och köra igång med videoföreläsningarna, men jag tror det går bra ändå hörrni. Även om jag tar en halvslapp förmiddag.




Hur många gånger har man inte sagt att, "Imorgon börjar mitt nya liv!"?, jag har då sagt det säkert tusen gånger. "Det nya livet" funkar skitbra ett tag, sen börjar jag tappa min motivation på träning för att det helt enkelt blir tråkigt, likadant med maten. Men nu ska ni få höra! Jag har kommit på hur jag ska få lite balans i livet. 

Det här med att skippa pasta, potatis osv har jag redan vant mig av med och saknar det faktiskt inte ett dyft. Så, det tänker jag fortsätta med. Jag ska lova mig själv att hur trött jag än är, äta ordentlig mat varje dag, lagad mat från grunden vare sig det är jag eller Jonas som lagar den dagen. Minns att vi mådde så bra när vi la ner tid i matlagningen och hur bra det kändes att äta den sen och hur GOTT det var.

När det gäller träning så ska jag banne mig börja använda mitt iksukort, jag menar det är ju inte gratis heller.
Förändringen är bara att jag ska börja gå på pass, det finns ju massa olika saker som jag borde tycka är kul. Jag har bestämt mig för att jag är mer en springa-på-löpbandet-crosstraina-tjej, skittråkigt egentligen! Nu blir det ändring på det! Ni som har lust att haka, hör av er! =)
Som man brukar säga: IMORGON BÖRJAR MITT NYA LIV!
Första steget är att planera upp morgondagen, spännande!


hej hopp!

Plugga, plugga, plugg.

Idag har varit en pluggdag med stor P! En riktigt bra och lärorik dag faktiskt. Morgonen började med plugg på mb, vi slet som djur, lunchade och sen kring 1 gick vi hem. Jag fortsatte kolla på lite förläsningar på nätet, hur bra som helst och gjorde några övningar. Känns kul och skönt att ha kommit igång.
Blir att fortsätta hemma imorgon, sen fick hos Ida på eftermiddagen, mys!

Sandra kom förbi en stund idag, mycket trevligt. Blev dock en snabbis. Snart ska jag och Jonas packade oss iväg till Vännfors för att byta vinterdäck på toyotan, samt köra dit utemöblerna. Lika bra att börja. Jag ska komma ihåg att ta med mina vinterskor som jag misstänker ligger någonstans i förrådet. Annars vet jag inte vad jag gjort av dem. ...
Kvällen blir nog lugn, film och soffmys.

tjing

Måndag, igen!

Kändes helt ok att cykla till skolan imorse, förutom att det var kallt som sjuttsingen. Dags för en nya kurs var det i alla fall, kommer vara riktigt fullt upp nu i 4 veckor! En av grejerna är farmakologi, plugg till tusen imorgon.

Annars har mitt hår blivit cuttat och vi käkade skitgod pestolax till middag. Har även suttit nu en stund och kollat på peruker och hattar till maskeradfesten i nov. Vi har bestämt oss, blir spännande!


Jag bjuder på ett foto från i lördags.
Nu ska vi ta en kvällsprommis.


Fullt!

Shit jag är så mätt! Helt vansinnigt. Jag och Jonas sprang på ica tidigare och inhandlade grejer till tacos, grymt gott var det. Sen söndagsmyste vi, har inte lyft många fingrar idag helt klart. Jag väntar på ensam mamma söker som börjar alldeles strax och Jonas har stuckit iväg på lite poker, passar ju bra eftersom han inte gillar top modell och dejtingprogram lika mycket som jag. Haha.
Vi har dessutom proppat i oss en halv krämbulle var, den satt lite mer än ett smäck!

Nu ska jag ta mig ett glas vatten med jordgubbar i och invänta programmet. Blir väl säkert någon film vid 21 nåt, börjar inte förrän 10 imorgon med upprop inför den nya kursen. Känns rätt kul.

hejhej.

söndag - vila

Vilken helg! Jag har haft otroligt trevligt både fredag och lördag.
Trodde jag skulle vara körd idag, men när jag vaknade runt 10 så mådde jag prima. konstigt, men inte klagar jag. Det har varit en seg morgon för både mig och Jonas, han ligger fortfarande kvar i sängen, medan jag har suttit vid datorn, myst en stund hos Jonas, gått tillbaka till datorn och myst en stund till.

Jag börjar verkligen längta till våran flytt, kommer nog bli grymt mycket att göra, men samtidigt kul med något som är mer vårt eget. Kommer sakna den här lägenheten självklart, men det känns bra ändå.
Idag är den verkligen skitväder ute, regnar och blåser. Vi kan kalla det viloväder, man kan bara vara inne och mysa hela dagen vilket är precis vad jag tänker göra. Ska väl stöka undan lite disk som samlats på hög också....

hejs

swoosh

Vilken kväll igår alltså! Vid 7tiden promenerade jag till Malin, kallt som tusan börjar det bli. Möttes i dörren av en glad värdinna och 2 taggade tjejer i soffan!
Vi skålade, kollade idol och tjattrade om allt möjligt, även lite smaskigt insiderskvaller om vissa i idol....
Sen kom det 3 tjejer till, det snackades ännu mer. Jag och Lowisa började snacka om trippeltänger, för hon hade så sjukt snygga vågor igår, sen nämnde hon att hon tyckte mina ögonbryn var så snygga. Haha, gud vad jag skrattade för jag gillar dem inte. Men det roliga var att jag tyckt precis samma om hennes, knäppt sånt där.

Det är viktiga grejer tjejer snackar om! Jag hade i alla fall mycket trevligt, kanske lite för trevligt på förfesten. Det värsta var ju ändå när Malin drog fram Jägern...illa!
Vi drog oss ut i natten och råkade komma ifrån några i gänget, Jag, Malin och Mikaela skuttade till Villan i hopp om att det kanske skulle vara roligt. Som vi trodde var det skittråkigt, så vi dansade en sväng och gick ut igen. Promenixade till Corona, kön var galen så det hela slutade på Origo. Vi var inte ledsna för det, Origo har jättedålig musik men det stoppade ej danssugna tjejer. Icket.

Idag mår jag som jag förtjänar, men det börjar ordna upp sig. Jag ska ju ladda för ännu en utekväll tror det eller ej, det händer ju extremt sällan vill jag tillägga.
Det blir käk tillsammans med Sandra och Camilla och möjligen lite fler brudar. Sen utgång, får se vart kvällen bär. Kameran ska med ikväll tror jag
Jag ringde farmor tidigare idag, skönt att höra att hon mår bra. Pratade om att hälsa på henne möjligen imorgon eller senare i veckan. Får se vilken dag det blir.

Långt blev det!
Nu ska jag faktiskt ta mig en redig smörgås.
tjing

usch!

Alltså, jag skrubbade mig två gånger när jag duschade innan, ändå så luktar jag gammsol. Får nog bli en dusch till innan ikväll!

Nu kanske man skulle laga sig lite käk.
puss

Barrunda

Hej hopp!
Nu är hemtentan inlämnad (i rätt fil förhoppningsvis), jag har testat ståsolariet som var lite halvläskigt, men skönt när man slipper stå så länge. Jag ska snart hoppa in i duschen, fara en sväng på systemet och strömpilen, väntar på att Elina ska svara på om hon ville hänka eller inte.

Senare blir det barrunda, blir trevligt hörni!
Nu njuter vi av helgen!

Hej vänner

Idag satte jag mig vid datorn kring 10, nästa gång jag kollade på klockan var det 14.45. Herrejesus vad fort tiden gick, men resultatet är att jag i princip är klar med hemtenan, skönt värre! När jag var klar med alla frågorna låg jag på drygt 2200 ord och behövde banta ner tentan till 1500. Det gick ju som det gick, ligger väl fortfarande på drygt 200 ord för mycket, men jag vet inte var jag ska ta bort ifrån. Mina svar börjar sakna sammanhang, haha och meningarna är otroligt ofullständiga. Men jag skyller på damen som satte 1500 ord som gräns.
Flummig tenta, flummiga svar.

Jag kommer på mig själv nu med att verkligen osa vitlök, jag, jonas, emma och jens köpte mat från Roberos på teg. Vi har varit där 2 gånger innan, men väntetiden har då varit på cirka 1.5 timme. Helt vansinnigt, så idag beställde vi en timme i förväg. Haha, men det var helt klart något speciellt med pizzorna.
Vi kollade på Iron Man, absolut sevärd!

Men stackars tjej, såg just på vilka som åkte ur idol. Det stod två tjejer på scenen, en camilla och en carolina tror jag det var. Peter säger vilken av dem som gått vidare- Carolina. Camilla ser glad ut trots sin förlust, gråter av glädje och hoppar på och kramar peter. Han säger då, nej Carolina...och hon förstår att hon åkte ut. Pinsamt läge, illa nog att inte komma vidare...men kul var det i alla fall.

nu: lyxfällan om det vill funka.
tjingaling

RSS 2.0