trött är jag

nej usch, nu vill jag vara ledig imorgon. Men det får jag inte. Dags att härda igen.
Imorgon ska vi göra mysmiddag och sen dricka glögg och äta pepparkakor. Ser jag fram emot!

Första advent idag också, tiden går ju inte sakta direkt. Men det är bra, för ju fortare tiden går desto fortare flyttar vi in!

haha, miami vice på tv.

lördag

Har nu rast, sen ska jag fortsätta mitt långpass idag. Var och kollade lite på innebandy på eftermiddagen och har nu fått i mig lite mat, fiskbullar. Så vansinnigt gott. haha

Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll, en utgång var på g. Men jag slutar jobba 9 och sen vete gudarna om jag orkar.
Har dock en flarra vin om jag skulle ändra mig. aja, det löser sig.

Saknar J gör jag också.

puss så länge

Oh yes we did!

Idag så köpte vi ett matbord på Jysk, se på fan.



värsta klippet!
Sen så köpte vi 2 prydnadskuddar och ett överkast.

När vi kom hem från stan så slängde jag ihop en köttfärssås och Jonas gjorde världens godaste sallad med morötter, kål och sockerärtor. gott var det.
Funderade på en prommis, men vete fan. Blir i alla fall en nypa luft!

Imorgon är det jobb för min del, tänkte se lite innebandy på min rast sen också.....


Ha en bra kväll.


bacon & egg

God dag, jag kan verkligen sova, ingen hejd finns det. Önskar att jag kunde vakna 9 och känna mig utvilad och pigg, men icket.
Aja, jag gjorde i alla fall frukost idag. Bacon, ägg, stekt tomat och en liten nötblandning. Det var riktigt gott!

Senare i eftermiddag ska vi ta en sväng på Mariedal och kolla lite på Jysk och Boom! Jag har spanat in en massa saker på ikea.se också, ett snyggt och billigt matbord tex.
Jag har faktiskt också börjat lite smått med julklappar, jag orkar inte vara ute i sista minuten i år, haha.

Annars blir nog kvällen lugn, tänkte laga lite mat med Jonas och bara mysa. Vissa jobbar ju imorgon, blö.
Sen nästa vecka så blir det fotning med systrarna, pappa fyller 60 den 5 dec och önskar sig ett foto på oss flickor. Öppet hus där den 6e, blir nog trevligt!


Tänkte nämna att dagen eller kanske veckans låt är Kansas- dust in the wind. Vansinnigt fin.

Höres!


hejdå apartment

Idag så städade jag ur det sista ur lägenheten, det var skönt. Nu vill jag aldrig dit igen! Lämnade sedan nycklarna och kände mig jäkligt nöjd!

   


    



Jag hatar verkligen den blå fondväggen, den är groteskt ful. Gillade min toalett, speciellt badkaret, sen också att man ändå hade ett kök i den lilla ettan, som är rätt mysig!
Den är ju ledig, så om det finns någon intresserad, hör av er! :)


Jag blev less idag när jag fick lov att betala hyran för 1 månad till, det är ju 3 månaders uppsägning, men ändå!

ny dag imorgon

Jag börjar jobba 08.00 imorgon, känns faktiskt som sovmorgon. Har haft många 7 turer nu för tiden!
Sen så slutar jag kl 1 också + att jag är ledig fredag. Det gillas!

det blir lchf för mig, med start imorgon. Jag känner mig väldigt motiverad!

nu: greys.

gårkvällen

god morgon, god morgon. fasen, vi vaknade rätt tidigt idag, eller kring 11 något. Riktigt bra gjort! haha
Jonas är på väg till uni och jag ska banne mig inte göra mycket idag, hade tänkt vara bakis från igår fast jag egentligen inte är det, måste dock springa en sväng på apoteket.....

Det var mycket trevligt igår, Camilla ringde typ vid 7 snåret och undrade vars fan jag bodde. Då mötte jag henne vid centrum och sen när vi kom tillbaka så träffade vi Elina och sen på nån stund så kom Emma och Johanna. Då var vi liksom samlade! Jag hade köpt lite ölkorv, ost, vin och grejer att bjuda töserna på också.
haha, sen så avled jag nästan när vi spelade Singstar, haha sjukt så roligt det var. Hoppas vi störde grannarna med vår underbara klang!
Här har ni lite foton:

       



      


The camera loves Elina, eller Elina loves the camera? :)


Undrar om jag ska ta och duscha och springa på apoteket så har jag gjort bort det, sen kan jag slappa i sängen resten av dagen! I just might!





coco pops

jag har lyssnat på metallicas s&m hela dagen idag, älskar symfoniorkestern!
fan, jag är sugen på att gå ut ikväll! var verkligen länge sedan nu när jag tänker efter. Hoppas tjejerna är sugna...

nu har jag väl lyckats skriva en sisådär 4 inlägg bara idag.  jag har inget liv. sen så är jag röksugen till vansinne också.

say what

-Hyde, wouldn´t it be fun if my last name was Seek?
You know like, "Hyde & Seek".

haha.


sitter och tänker på alla fördelar med nya lägenheten:

-eget kök
-sovrum som inte används som vardagsrum och kök
-vardagsrum som inte heller används som sovrum och kök
-badrum med badkar (har saknat det lite från gamla lägenheten)
-uteplats

vi väntar, vi längtar!







på kredit tack!

Har just kommit från strömpilen, helvete hade knappt några pengar att handla för, skulle nog ha fört över eftersom man visst fick lov att visa leg när jag skulle betala med Jonas kreditkort, haha det sög ju. Men det gick ändå tillslut, hade ju liite egna pengar . ha ha.
Och kallt satan var det ute också!

Elina, den raringen har nu skaffat en blogg, hon är rolig tycker jag.
Får väl se hur mycket hon kommer uppdatera.

J är på skolan eller nu på epp (efterpluggpub) haha, jag saknar honom, känner mig enormt ensam!!! haha nejdå, nog klarar jag mig ett par, tre timmar tills tjejerna kommer.
Jag är som sugen på utgång, men det vankades visst jobb för vissa av töserna, vi får se hur det blir antar jag.

senare.

bravader

hej, alltså det är omöjligt att ta sig upp en rimlig tid när man är ledig. Sover ju bort hela dagen! Jag skyller allt på Jonas :)
Idag ska jag försöka ta mig till strömpilen, handla lite mat och dryck inför ikväll, sen så måste jag städa också. det ser banne mig hemskt ut här.
Åh, förresten så var min lön fet, Ida blev riktigt glad. Jag måste dock ringa min hyresvärd och höra om jag ska betala någon hyra för dec eller inte. Annars så kommer jag ha en massa pengar över att handla saker till nya längenheten!

jahapp, undrar om jag ska städa eller handla först?

vilhemvillhemvillhemvillhem

ja, det vill jag. Hem till min älskade karl.

long time no see

länge sedan jag skrev något nu!
jag är i alla fall på mitt kära jobb, har rast för tillfället. Jobbar till 21 ikväll men är ledig både imorgon och på onsdag. Känns skönt! Imorgon så ska vi slå till med en tjejkväll, tänkte bjuda på lite småplock och vin. Det blir nog trevligt det. Jonas tänkte ändå fara på Origo så det passade bara fint.

Gud vad jag längtar efter min lön, jag hoppas och tror att den kommer att bli ganska saftig. Men det brukar vara så att om man tror det så blir den dålig. Men vadfan, jag jobbade mycket i okober så....

Dagarna går, och vi närmar oss flytten. Längtar gör jag, ska bli så härligt! Ska på tal om det städa färdigt i gamla lägenheten, förhoppningsvis så var det någon tjej som skulle flytta in den 1:a. Känns drygt att betala hyra en till månad n'är jag inte ens bor där.

Sen så är jag jättesugen på att måla, jag gjorde ju det så mycket förut. Men har väl inte haft tid eller särskild inspiration. Men förhoppningsvis kommer den!

Biljäveln stannade mitt i tunneln uppe vid sjukhuset idag när jag skulle till jobbet, sen stod jag där i typ 10 minuter och försökte få igång den.....det var inte roligt. Men sen när den väl gick igång så tog jag mig hela vägen till vby utan att den dog. Tack!

Sen så ska jag ju hem också....pöh



Life is good, det är något som är säkert.
jaja, jag återkommer!

onsdag

jag ligger en dag i förväg den här veckan, fick för mig att det var onsdag igår? Men så var det ju inte.
Igår så bokade vi tvättid för kl 12 idag, haha vi tog oss i princip ur sängen typ tio över. Trötta jäklar är vi. Sen så försöker vi eller snarare Jonas att fixa sims åt mig, haha. Hur roligt som helst ju.

Idag så blir det väl att tvätta klart, sen så måste vi faktiskt åka till Vännäs och hämta det sista ur lägenheten och ta det till Vännfors. Känns lite jobbigt men det går nog bra. Ska bli skönt att få allt färdigt!

Senare!

hot mama

puh, nu känner jag mig klar med designen, orkar fan inte mer!

Kl 12.30 idag så mötte jag Elina på Strömpilen, hon var söt som vanligt, en hot mama är hon. Kul att träffa henne,var ett tag sen känns det som. Jag hade ju som inte alls tänkt att shoppa något men fan ta mig. Jag kunde bara inte hålla mig.

Hittade söta underkläder  
på H&M, köpte också en enkel svart klänning och en vit topp. Dessutom hittade jag halsbandskraffs och lite örhängen där. Sen så tog vi en paus och käkade på NK, jag tog rostbiff med deras egna potatissallad, den var äcklig så jag åt bara rostbiffen och en god plocksallad till...Elina tog pastagratäng. Sen drack jag kaffe och elina valde ett te som inte var helt ok, typ kardemummate eller vad fan det var :) Kaffet satt bra i alla fall. Elinas brorsa Daniel ville visst hänga med oss en stund, eller han skulle få skjuts hem med Elina, men vi kan ju låtsas att han gillar att umgås med syster Elina och kusin Ida när vi shoppar! Vi kollade på lite skor, Elina skulle ner på stan och köpa en ny mobil så dem lämnade mig på strömpilen. Jag gick in på Kicks och köpte en present åt min karl. Nu luktar han "PURE MAN"  haha.

Vi käkade västerbottenspaj och broccolipaj idag till middag, det var gott. Har varit en tillfredställande dag, känns bra förutom att jag börjar 07.00 imorgon. Jag ska ta det med ett leende!

That´s all.
          

         
       












Konsten att vakna snygg

Haha, ja det har jag funderat på, skulle gärna vilja vakna och se fräsch och nykammad ut. Istället så står håret åt alla håll och när man kollar sig i spegeln ser det ut som man sovit 2 timmar på 3 veckor....
Aja, idag känner jag mig i alla fall pigg, jag tror att snön delvis har något med det att göra. Härligt när allt blir ljusare.

Ska träffa Elina på Strömpilen idag och luncha, så jag ska ta och hoppa in i duschen nu!

Closer.....

ja herrejösses, jag måste snart köra igång, har ingen lust att vara ute den 23/12 och ha hälften av alla juklappar kvar.
Ja, nu är det bestämt iaf :)

Ska nog hänga med Elina en sväng på stan imorgon, jag har noll pengar på ett ungefär. Elina som däremot för lön den 15e tror jag?! Är ju nyrik isf, lät så när hon pratade om allt hon skulle köpa, jag ville nästan gråta för att jag inte kan handla något alls. Kanske en latte...



MEN fan vad varmt det är här inne, helt sjukt, sitter i sängen med datorn, den är ju inte direkt kalla heller. har fönstret öppet men håller ändå på att förgås. Kanske är jag uppe i varm? Men varför, har ju fan inte gjort ett nyttigt dyft sen 16.30.

Jonas är bekymrad över mig på tal om annat, jag har ännu inte helt lyckats lägga ner cancerpinnarna, kallar vi dem. Jag blir nästan ledsen när han låter så bekymrad över att jag inte slutar. Jag ska! Jag vill! Men det är totalt omöjligt att inte röka när jag jobbar, jag blir galen.
Ska i alla fall göra det till ett nyårslöfte, sen så ska jag banne mig lägga pengarna som jag skulle lagt på cigg i en burk och sen göra något vettigt. Dumpanna.

Gah, det är så mycket jag måste göra just nu, måste till Vännäs imorgon också för att ta med tv, måste ha lite hjälp eftersom att den väger ca 1 ton. Annars är det bara lite finputs sen är jag utflyttad för gott! Skönt!

Alltså, jag kom på att jag höll på att krocka imorse, skulle stanna vid ett rödljus mitt i stan imorse när jag skulle på jobbet, märke dock lite sent att det var halkigt, hade lite för hög fart för underlaget och var såå nära att dunka in i en annan bil. Ajsing, det hade varit så jobbigt om det hade hänt...........idag jag jag lärt mig att köra efter hur underlaget ser ut. haha

Är det så att jag måste duscha igen?

Ursäkta röran, vi bygger om

Ska designa om bloggen igen, blir ju less på skiten efter 1 vecka.....

Reach Out I'll Be There

hej, den här dagen har verkligen varit världens längsta. Kändes som att jag aldrig skulle få komma hem, är så pass lugnt nu på jobbet (ska egentligen inte klaga) men detta gör att tiden går som tuggummi.

Sen så har jag inte följt idol så hemskt mycket men det var ju tragiskt att den med näst bäst röst åkte ut, Robin, härligt med rocken tyckte jag. Dessutom sjöng han en låt som jag klart gillar, Reach Out I'll be there, ashärlig!




Jonas hade lagat mat när jag kom hem, fiskpinnar med potatis och vitsås. Det satt bra älskling!
Passade på att se ett soppe också under middan, sen så kände jag att sängen lockade och där har jag inte rört mig ifrån, tog en dusch men sen blev det morgonrocken och mys direkt. Skönt, varit en lång jobbhelg.
Vi käkade lite Ben & Jerry, det var inte äckligt.




Jonas har stuckit på träning, han lämnade mig med Sanningens Ögonblick.....ha ha



 

kvällsmys

När jag kom hem från jobbet så sprang vi på ica i snöyran, eller det var väl att överdriva kanske....snö + lite vind.
Sen körde jag ihop lite kyckling, med dijon senap och dragon. Vansinnigt gott blev det.
Tog en lång och skön dusch efter middagen, känner sig alltid lika skitig efter en jobbdag.

Jonas brukar spela gitarr för mig lite nu och då, jag älskar dem stunderna. Han är som vacker den pojken, sen så fick jag t.om efter lite tjat ta en foto på honom till min privata samling. Jag är nöjd.

Jaha, det är alltså lördag, känns inte som helg för mig, jobbar imorgon igen 07.30-16.30. Bara att härda!
Haha, sen tycker jag synd om Elina vars mobil brunnit. Går inte alls att få tag på kvinnan. Och ja elina, våran kebab var hemskt smarrig, och satsumas :)

god kväll.

21.45

Ser på singing bee, haha otroligt kul. Jag förstår faktiskt inte att folk ställer upp men vad skulle man annars titta på.....
helvete, jag kan bara tänka på att jag ska upp 5.30, börjar jobba 7. Känns som en howra. men när man väl är uppe och där så är det väl helt ok.

Jonas har sprungit på Ica och ska handla morötter och dipp den sötnosen, jag följde inte med för jag sitter i morgonrock och mina sköna rosa tofflor och kände inte för att klä på mig.
För övrigt så är det 2 månader idag, eller för att vara exakt 8 veckor :)

Vi tänkte se V för Vendetta sen, jag tror att jag sett typ halva kanske, men minns inte om jag tyckte den var dålig eller om jag bara var trött och somnade.. haha.
jaja, vi ser väl om jag kan hålla mig vaken, när vi ser tv i sängen så är det helt kört, men sittandes i soffan så brukar jag kunna hålla mig vaken. jaharråå.

På tal om något helt annat så brukar jag kika på något roligt på "apberget", 2 stycken som aldrig riktigt kan sluta tjaffsa med varandra, alltså ett par. Sjukt roligt att läsa hur dem helt öppet skriver till varandra, ungefär  "jag älskar dig" och "gud du är en sån jävla idiot. Hon skriver: "Du är den underbaraste, älskar dig mestast...."och han svarar "balla balla yo shsjhdskj". Hon blir asförbannad och det går runt runt sådär. Han säger förlåt och så från början igen... Haha tack, lika roligt att läsa varje gång! Förstår inte hur ni orkar men. :)

Emma ringde mig ikväll också när jag var på jobbet, hon var sugen på att gå på Scharinska, jag också om jag inte hade jobbat då....sen planerade vi ca 3 veckor fram i tiden då jag har ledig helg. haha.

lev och må gott folk.

ingen helg här inte

gud vad jag sovit länge idag, blir jättebortskämd av att vara ledig! Men nu är jag uppe iaf, börjar jobba halv 4 idag, jobbar även imorgon och på söndag men det är ganska ok. Skönt att bara gå dagturer lör sön och inte en delad. haha blö, fan för den som kom på dessa jävla turer!!


Igår lyssnade jag en massa på coldplay, deras gamla album som inte alls går att jämföra med det nya. Alla minnen och känslor som sitter kvar i den gamla musiken, helt otroligt mysigt! Sen så är den ju dessutom bättre också.

Åh, kan den här helgen bara gå jäkligt fort så jag får vara ledig på måndag, sen nästa helg så blir det luleå för våran del, Jonas moderskap mfl ska hälsas på!


nu blir det dusch.

Bones sinkin' like stones

Väckarklockan ringde kl 7, Jonas hade sagt igår att jag fick putta honom ur sängen. Han skulle börjat 8 idag. Sen så duschar han och kommer sen tillbaka och lägger sig i sängen vilket jag absolut inte fick tillåta sa han. Men då säger han att han inte alls började 8 utan att han var ledig och hade kollat fel på schemat, jaja jag tror fortfarande att J luras för att han var trött... ha ha.

Vi käkade frulle vid 11.20 typ och såg ett sopranos, det var avsnittet då Junior blir helt knäpp och skjuter Tony. gud vad jag skrattade, han är ändå en knäpp sötgubbe.



Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, knäppt att vara ledig nästan 4 dagar.....sen så är det trist när dem flesta jobbar också. Om jag inte vore nästan pank så kunde jag ju shoppat, men ack.
Nej, jag tror det blir en dusch och lite Little Big Planet!

dagens

idag åkte jag till vännfors vid 11 snåret och hämta lite trasor och dylikt, sen åkte jag till vännäs och skurade och donade i lägenheten. Ska bli hemskt skönt att inte bo där längre! Dock så finns det inget drygare än att flyttstäda, blö

jag käkade middag med söt elina, det var trevligt. Var hemma i stan vid 7, sen minns jag inte vad vi gjorde 19-20.00. hm. Annars kl 8 kollade jag på något program på trean om norrmän som åker på charter. Just fan, Jonas for på ica och handlade choklad och zatsuuumas som dem kanske heter. Asgoda den här tiden på året. haha. Vi hann med 2 episoder soppe också. Igår så började vi se Gudfadern 1, har tänkt ta oss igenom trilogin som jag ej helt har sett ännu. Fortsätter kanske imorgon med den aktiviteten!

Jonas börjar 8a imorgon, haha. stackarn.

These are special times

hm ja, jag har redan julkänslor, ganska härligt. Sitter just nu och lyssnar på julmusik haha. Saknar bara lite snö, sen så kanske jag inte kommer att ha några sen när det verkligen är jul men då får det bli så.





Idag hade jag tänkt bege mig till vännäs för att städa ur det sista ur lägenheten, men blev så jävla slö så jag tar det imorgon istället. Då ska jag käka middag med Elina också!

Senare ska jag och Jonas ta oss an köttfärsbiffar, det blir nog intressant. Ska göra broccoli i ugn också och brunsås och potatis. Blir nog nice.
Vi hade tänkt att göra något avancerat igår, men vi handlade för idag istället och käkade pasta med skinksås som mami gjort. haha, lata till tusen. Sen såg vi förstås ett Soppe till maten också, standard.

Igårkväll såg vi också Burn After Reading med John Malkovich, Brad Pitt, George Clooney och massa andra skådisar, speciell film men vad kunde man förvänta sig av bröderna Coen. Den var riktigt bra faktiskt, lite oväntad...




härligt uppvaknande

vaknade 03.00 inatt av att det kom en karl som i princip hoppade på mig, sen när han väl väckt mig kunde han aldrig hålla käften :)
Jonas hade varit på herrmiddag och lutade lika gott som finlandsfärjan den sötnosen.

Idag tog vi oss upp på riktigt vid cirka 14.45, J var bakis så mycket hemskt och jag kände mig helt underbart nykter. Vissa tog det ju bara lugnt igår!
Sen for vi till min syster för att prata om lägenheten, bestämma lite saker och prata om hyra osv. Dagen d, närmar sig och det är snart dags för Jonas att säga upp studentrummet.
Efter det så åkte jag och petra till pernilla, andra syster för att fira lite Fars Dag, blev middag och tårta. Busade med syskonbarnen också, goälsklingarna! Jonas drog en middag med bröderna han.

Kom hem vid 19.00 typ, hoppade in och spelade little big planet med jonas och hans bror. askul!
nu väntar vi eller mest jag tror jag på Sanningens Ögonblick, måste ju se Rosing göra bort sig. Så ovanligt.

Gah, imorgon börjar jag 7, känns sådär va. Men jag behöver verkligen jobba hårt nu, pengar behöver jag! Skulle även vara bra om jag kunde lägga undan pengar. Jag tror att jag ska ta det lugnt med shoppandet ett tag, även kanske utgångar. Jättetråkigt, men ekonomisk är något som jag borde lära mig att vara...haha



 hej jag var 16.


pyttsan

señorita, det tär i mig att vi har samma bakgrundsbild.


uttråkad något hemsk

alltså det känns banne mig inte som lördag idag, mer måndagkväll. Inte roligt. Eller jag ser ju just nu postkodmiljonären som är ett himla lärorikt program, samtidigt som jag fjantar mig på datorn, roligare kan man inte ha....

jag kollade efter en testversion av photoshop, kikade lite på before-after retuschering som var rätt kul och chockande så jag blev sugen på att fixa lite med mina foton,  men när man var tvungen att registrera sig kändes det asjobbigt så jag sket i det. :)
Jag är nog lite arg idag, little big planet gick inte alls bra, jävla (testbanor!)
jag är sämst, men samtidigt hemskt lycklig, förnöjd och borde inte haka upp mig på ps3 spel eller att det känns som måndag. ha ha

Lev och Må ikväll.

superstar saturday

hej hopp
igår var jag hos Emma, och gemenskapade, mycket trevligt!! vi käkade gomat från Garaget där camilla jobbar, vansinnigt hemskt gott! :)

Vi steg upp 9 idag, asjobbigt var det, sen for vi till vännäs och mötte upp mina föräldrar för att flytta ur lägenheten, gick relativt fort ändå.
Är tillbaka i stan, Jonas ska på herrmiddag ikväll. Jag tror att jag ska ta och städa undan lite och kanske att jag ska spela lite little big planet också......

Känns skönt med en ledig vit helg.

Vad som komma skall eller något

puh, kommit hem efter en låång dag på jobbet. Jonas satt och spelade Little Big Planet (som vi väntat på hur länge som helst!!!) när jag kom hem,  sen satt han och röstchattade med sin bror som spelade samma spel hemma också... haha helt sjukt roligt. '

nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska till emmo ikväll och mysa med tjejerna. Känns skönt att det inte blev utgång, ska ju ändå flytta ur lägenheten imorgon så bakis kändes jobbigt. ruskigt skönt med ledig helg nu!


frick

jag skjutsade jonas på uni i morse, sen så märkte jag att jag glömt hemnycklarna, helvete. Var bara till att åka till vännfors kl 9 på morgonen. Så jag käkade frulle hos mami och papi, nu är jag och hälsar på karin i kära vännäs. Sen jobb halv 4. Känns en smula drygt! Men pengar behöver jag.

kvällsläsning

ska jag ta kika igenom tidningen jag köpte idag...jag behöver definitivt tips.

Sen älskar jag mina fula shoes!

    

Godnatt.

nu förstår jag grejen...

Wow, jag har fått mitt första anonyma inlägg där det stod "fy faan", jag tyckte att det var jättekul! Sen så kan man ju tycka att om man ska orka skriva en sådan uttrycksfull och verkligen genomtänkt kommentar så kan man ju i alla fall våga skriva sitt namn. Puss på dig.


grrr

    



visst är det onsdag idag?

fasen, jag känner mig helt dagavill, onsdag idag va. Tja, vad har jag gjort, jag halvtvättade klart lite mellan 10 och 12, sen mellan det så låg jag och sov medan jag då och då såg på A clockwork Orange, i bakgrunden. haha knäppt. Men jag älskar den filmen!

Jonas var på skolan mellan 10 och 12, så när han kom hem så var jag fortfarande slö och hade fortfarande inte tagit mig ur sängen utan det tog jag väl tag i vid 1 tiden. Det var himla skönt att sova! Sen så hade jag bestämt mig för att städa så jag gjorde det och diskade fast att det var Jonas tur.....men han var på stan och gjorde något ärende, köpte maracas haha.

Nu sitter jag vid datorn medan J kollar på sitt absoluta favoritprogram om dinosaurier på svt2, ha ha. Kan ju vara intressant :)

          


Till: Jonas
Från: Ida




Imorgon ska jag ta en fika med karin innan jag börjar jobba, det blir nog trevligt!
Sen jobbar jag 7-16.30 på fredag, efter det blir det att träffa tjejerna! Ledig i helgen också!

Funderingar

Jag satt just och funderade över vad man ska hitta på på nyår. Känns som att dem senast 2 åren ha varit totalt värdelösa. Eller förra året slutade bra iaf. Men jag är hemskt sugen på 3 rätters med ett härligt sällskap. Kanske ute lite tidigt, men bättre tidigt än aldrig :)
Intresserade kan höra av sig!


       

10 timmar senare...

hej,
när vi kom hem från flygplatsen så såg vi ett avsnitt sopranos, sen så bestämde vi att vi skulle nappa i 30 minuter, då var kl 12 tror jag, så till kl 1 sa vi. En kvart till godo för att kunna somna. Kl 1 steg jag upp och satte mig med kodmallshelvetet. Jonas den grisen låg fortfarande och snarkade när kl närmade sig 4. haha. tröttolle.
Aja, nu har jag alla fall fått lite koll på designen, men men det tog ju sin lilla tid kan man säga....jag är ganska korkad.


Nuvarande boendet, el dorm kallar vi väl det. pah.



Jonas gick på ica och handlade middag:
               
        

Blev väldigt gott:



Sen fick jag en surprise!




Nu är jag vansinnigt mätt, Jonas for till sin bror och skulle mucisera, han lämnade mig med tvätten.

 tack älskling!


Jaja, nu ska jag ta och ringa Rakel, min hyresvärd. Ska höra om det är möjligt att jag bara betalar halva hyran om jag flyttar innan den 15:e. Ja vi ser väl.


tossig

Gud, jag blir galen på dessa kodningar man måste förstå när man vill designa om sin blogg lite grann, kan det inte bara vara enklare? satan.

nu ska vi fara och hämta mami och papi på flyget.

jävlaskit

bloggen är under konstruktion, därför ser den ut som ren skit.

verkligen sämst när när gäller

förlåt Jonas för att jag sumpade vinsten i freerollen, jag var faktiskt chipleader ett tag, sen så sumpade jag det såklart när jag inte följde ditt råd och gick all in när jag fan skulle ha lagt mig. Sämst när det gäller. Men jag diskade to make him up!







Sen så har jag fått lov att låna honeys kamera för att jag själv inte har någon. Alltid kul att uppdatera med lite bilder, mmm.

Imorgon kommer mamma och pappa hem från turkiet, ska hämta dem på flyget 9.30. Jag hatar pappa för han blir alltid svart fast han inte ens anstränger sig för att sola. Den jäkeln!

nu ska jag i alla fall fortsätta med mitt kvällsnöje, snoka omkring i alla andra bloggar....


"YOU´RE FLEXING!!!"




har blivit total sopranos nörd.


natti.

Inom snar framtid

Ja, snart är det dags...vi planerar inför flytten, har diskuterat och pratat, nervositet och osäkerhet har spökat några gånger men jag vet inte hur mycket jag längtar och ser fram emot det här! Det känns underbart.

Kuratorvägen 24 inom en snar framtid.



Alltså, snart är det ju jul också, god damn. Jag har julkänsla nu, mycket konstigt.
Tror att det är dags att lägga undan en slant nu till klappar, alla kommer nog i alla fall att få för minst 2.50 kr var :)

http://images3.bilddagboken.se/bilder/spacer.gif
bilddagboken är hemsk.


Confessions of a sociopathic social climber

Jahaja, då har man nästan sovit bort hela dagen. Jonas djävla väckarklocka ringde från och till hela morgonen, han har tenta idag stackarn. Så jag steg upp med honom kl 8.30 och gjorde en smörgås för att han nog var lite stressad eftersom han börjar 9.
Sen så tänkte jag att jag kunde se en film som jag fått med en tidning, Confessions of a sociopathic social climber, som var vansinnigt dålig. Jag somnade efter 20 minuter och vaknade till för 20 minuter sedan. 13.30! Jag trodde jag skulle bli sådär slö och deppad för att jag sovit bort dagen, men det känns väldigt skönt, jag är nu hemskt utvilad efter den här howran till vecka.

Funderar på vad jag ska hitta på, kanske ska börja med att ta mig ur sängen och ta mig en dusch. Sen så känns strömpilen helt rätt. Borde köpa panties. haha
Eller, ska jag städa.
Men hejhopp nu kom han hem, då drar jag med honom på strömis. På tal om Strömpilen, jag är inget fan av deras "du måste köpa en påse". Man borde ju vara en miljövän, men det är asjobbigt.






Idag ska jag nog tvångsraka J också. :)


sunday, bloody sunday

5 timmar kvar nu, sen konstaterar jag att jag är ledig tills på torsdag!
Elina är inte snäll, hon ville inte ta en delad tur så vi kunde gå kväll tillsammans, kan man kalla det för en kompis? :)

10 min kvar av rasten, har degat vi datorn den senaste halvtimmen och håller nu på att tappa all känsel i fingrarna, kallt som stryk!
En sak som jag är i stort behov av är en kamera, ska skriva upp det på min önskelista...haha
aja, ska ta och ringa min käre man för att störa honom i pluggandet

säinare.

hushelg

hej,
igår jobbar jag 8-16.30, sen så for jag till stan för att hämta min karl, vi tog en sväng förbi puls som jag fortfarande kallar det. Sen raka vägen ut på landet till allas vårt kära vännfors. Jag är s.k husvakt i helgen, eller kanske snarare kattvakt. Jonas, min goding är snäll nog att vara med mig. Vi gjorde gomiddag igår, sen så snacksade vi framför idol och dog när lars visade sig. Vilket jippo, gjorde årets Idol ännu mer oseriöst :)
Efter det kände vi oss helt klart sugna på en episod Sopranos, vi drog t.o.m till med 2 avsnitt!

Började jobba 12 idag så vi fick till en sovmorgon, eller i alla fall Jonas som är den slöaste människan i världen! Jag var upp vid 9.45 och duschade + att jag kokade kaffe. Sen så frågade jag om J ville ha frukost vid kvart över.
-mmm.  var svaret.
Men det var ju bara att glömma, sen så måste man vara försiktig med honom på morgonen. Jag skulle vilja hoppa på honom, men av respekt så brukar jag killa honom på ryggen istället. ha ha.

Blir V-fors ikväll också, sen samma tur imorgon, 12-20.30. Sen så är jag ledig typ 4 dagar! förbankat skönt, ska passa på att kanske packa klart det sista i min lägenhet och kanske dra en damsugare över golvet....för snart är det dags för flytt!

johej

RSS 2.0