Må bättre

Jag har inte varit i form senaste tiden, då menar jag inte att jag varit sjuk eller så, utan jag har bara haft svårt att känna mig bekväm i mitt eget sällskap kan man säga. Humöret ligger lågt och jag trivs inte alls med mig själv. Varför vet jag inte.

Jag tänker ta det här lovet i akt att komma igen på ett bra spår och komma tillbaka till den person som jag ser mig själv vara och den förnöjsamhet jag annars brukar känna.
Ikväll träffade jag ett härligt gäng för att umgås, ändå kan jag inte helt slappna av och bara trivas, utan jag känner mig bara fel. Inte okej.
Något jag ser fram emot är morgondagen, då vi får en liten kisse till inneboende över helgen. Blir en lugn helg helt enkelt.

Monday, all over again!

Jag drömde en otroligt härlig dröm imorse, ville egentligen aldrig vakna! Jag satt på en strand i Italien, det var tidig morgon, fuktigt och det ångade över havet och klipporna. Sen att jag satt där med två vackra italienare, gjorde ju inte saken sämre, haha. Sen ringde väckaren 07.00 och jag ville gråta och skyndade mig att stänga av den för att få nån minut mer av den där drömmen. Underbart!

Jag har hunnit med lite bloggar, frukost och nu kaffe. Resten av dagen ska jag bland annat klura lite på mina askar....jag vet ju hur jag vill ha det, dock svårare att praktiskt få det snyggt :)

Kan säga att jag saknar detta just nu! Vin & vattenpipa på ballen, gott sällskap och inte minst bara vägar och något som i alla fall börjar likna vår! Haha, just nu är det bara ett stort mörker ute. Jag blir glad i hjärtat av bilderna i alla fall :)


Helgens bravader!

Då var helgen över och fort gick det!
Fredagskvällen bestod av finmiddag bestående av korv och makaroner och en massa städ, var väldigt skönt att få det fint och rent. Sen myste vi i soffan framför ett bra Så ska det låta och därefter Skavlan.

Igår skulle egentligen Jonas mor och co komma och fira Jens som fyller år idag, men det blev lite förhinder. Vi slappade rejält istället och laddade för kvällens festligheter. Vi blev lite färre än tänkt, men hade skittrevligt ändå! Jag började känna mig rätt trött kring 12 och slocknade på sängen, resterande drog sig ut. När klockan var 5 imorse så var Ida pigg, så jag steg upp och städade lägenheten, tänkte att det skulle vara skönt, och la mig sen igen.
Annars har vi tagit det piano idag, varit trötta och lite bakis båda två. Vi kom just hem från en kväll med pizza och tårta hos Jens och Emma och tänker väl avsluta den här söndagen med möjligtvis en film, eller vår trogna, Seinfeld.
Imorgon är det måndag igen, det kommer bli en kort vecka då vi är lediga torsdag, fredag. Jag kommer vara kattvakt till helgen, ser jag fram emot! Har saknat att ha en kisse hemma.

Tillåt mig skratta

Jag har försvunnit under jordens yta, men förväntar mig att du dansar när jag knäpper med fingrarna, ungefär ett sånt sms fick jag idag. HAHA, otroligt roande.

Annars är jag på dåligt humör, IGEN!


Sa jag att jag brände mig också?

Haha, vilket skämt morgonen var alltså. Allting gick totalt fel och när jag snabbt skulle koka mig en kopp kaffe, så brände jag mig självklart på ångan från kaffebryggaren också.

Dagen utvecklades i alla fall väldigt bra! Kursen som jag ska läsa, Slöjd för barn i tidigare åldrar, verkar hur kul som helst, plus att vi har en bra lärare. Efter lunch blev det iksu och en lite längre omväg hem i snöyran, rätt skönt när man är svettig :)
Life is good!
Kvällen är lite oklar, var väl tänkt bio kanske? Men jag vet inte.........




Torsdag!

Vi närmar oss helg, wee!
Jag äter en skitdålig frukost, mjölk med dålig müsli. Får inte i mig gröt idag alltså, humöret från igår sitter delvis kvar och jag känner mig till råga på allt, ful, tjock och trött. Ingen bra kombo.
Får se hur länge jag blir kvar på skolan idag.....tänkte väl hinna träna också innan jag går hem.

Aja, jag hoppas på en bra dag!

Bad robot

Beachen fick ställas in, inte nog med att jag har träningsvärk utan också något som känns som ett stort jäkla senadrag på baksidan av ena låret. Grattis
Jag känner mig purken, och helt plötsligt blev jag ett mensmonster också. Sur och vresig och sötsugen.
Förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon!

Note to self

Note to self: Koka inte kaffe, när det inte finns en skvätt mjölk hemma!
Vad tråkigt allt blev nu då, tanken var ju att njuta av en kopp kaffe. Får hitta mig något annat.

Jag funderar också på hur fasen jag ska orka kuta runt i sand senare, med den ohyggliga träningsvärk som jag har i benen. Helt galet ont. Vi ser väl hur det går.
Ledig onsdag idag som sagt, imorgon börjar en ny kurs!

avslut

Pöh, äntligen är kursen över! Kommer dock sakna att inte hålla till på iksu, men får ju nöja mig med att träna där;)
Morgonprommisen imorse var härlig, solen sken och varmt var det! Efter seminariet i eftermiddag var jag trött och så sjukt otaggad på gymmet att jag bara orkade 20 min, sen tog jag sjukhusrundan igen hem. Får räcka för idag.

Kan inte låta bli att vara rastlös, har märkt att jag blir det efter jag tränat konstigt nog. Aja, vad kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte, ska dra dammsugarn över golvet en sväng och sedan fixa lite käk inom kort. En dusch sitter väl på sin plats också.... 

06.29

Jag sitter här med min gröt och mina mosade jordgubbar. Är helt okej pigg faktiskt! Idag har vi sista examinationen på den här kursen, känns skitdrygt haha, men det får väl gå. Bara en dag kvar! Anledningen till att jag klev upp så tidigt är att jag tänkte ta en morgonpromenad innan jag börjar vid 8, det var såå nära att jag tänkte skita i den, men här sitter jag.

Får se hur sent jag slutar och om jag tar mig ett pass på gymmet innan hemgång också.
tjalom

Svetten ba rinn!

Jag tog mig på gymmet, jag körde 55 min intervallträning på löpbandet och tog en längre promenad hem. Känner mig nöjd för dagen.

Vi har tvättid kl 16, annars blir det nog en lugn kväll :)
tjing!

Slut med sovmornar

Vi behöver ingen väckarklocka längre, solen funkar minst lika bra har jag märkt. Går inte alls att sova så bra efter 07, eftersom solen verkar kunna ta sig igenom våran mörkläggningsgardin. Skitbra på veckan, kan man tycka, men på helgen är det mindre kul. Men, men, får ju långa dagar i alla fall :D

Jag är på bra humör idag, känner mig utvilad och pigg. Att solen lyser gör inte saken sämre. Nu sitter jag i soffan, sipprar på morgonkaffet och läser lite bloggar. Blir väl en promenadrunda innan lunch och iksu lite senare idag!



Sol

Har varit underbart väder idag, vi tog en promenad runt ålidhem-sjukhuset-universitetet och solen värmde på våra kinder. Jag har haft ont i både rygg och mage idag, pga av diverse mindre intressanta anledningar, blev dock bättre när jag fick röra på mig lite. Annars har vi varit lite söndagsslöa, gick förbi ica på vägen hem och köpte frukt och lite glass som vi ska njuta av ikväll. Vi har även hunnit med ett par eller tre avsnitt Seinfeld i sängen och en liten lur på eftermiddagskvisten.
Nu är klockan nästan 18 och jag har slängt in ett par kycklingfiléer med fetaost blandat med pesto, som blir dagens middag.

Jag kan säga så här, att det finns många tankar i min skalle, men gud ska veta att jag älskar.



Imorgon vet jag faktiskt inte om jag ska till iksu eller inte, vi har tid för förberedande inför tisdagens sista examination på den här kursen, frågan är om vi behöver den tiden. Jag kommer i alla fall pallra mig dit i god tid innan kl 13 och mysa med löpbandet =)

HELLO HELLO

Läget?
Tänkte väl lite sakta börja komma tillbaka med bloggningen. Orsaken till det är väl egentligen att jag måste ha ett ställe där jag kan skriva in lite resultat osv, en morot kan man säga, för jag tänkte nämligen försöka springa blodomloppet som går av stapeln den 20:e maj. Jag? Springa? Jag herre min je, och springa ska jag fasiken i mig göra också! Jag har alltså cirka två månader på mig att komma i "bra-konditions-dräkten", med start imorgon. Känns riktigt kul faktiskt, kan ju även vara en bra sak för att komma lite i form inför beach 2010.

Ja, gott folk, det är snart dags för bikinisäsong, kanske slipper jag i sommar skämmas över en dallrande bullmage, vem vet. Haha
Wish me luck, jag lär behöva det!
PUSS


Bye, for now.

Jag känner mig extremt tråkig och har ingen som helst inspiration eller motivation och blogga för tillfället. Kanske är det lika bra, inte så roligt att läsa om "idag har jag pluggat" i varje inlägg, om någon nu läser =)

Jag har mest pluggat och haft tråkigt på slutet, sen så har jag haft den ofantliga turen att åka på 2 sjukor i tät följd. INTE OKEJ! Dags att reparera immunförsvaret.
Annars är allt rätt stabilt just nu, jag är helt ledig fram till måndag och hoppas på en bra vecka!

Vi ser väl när jag bloggar nästa gång, jag väljer att säga att jag och bloggen inte har gjort slut, utan tar paus.
Må gott.
Tjing

whoop

Hej, det var ett tag sedan. Jag har haft rätt fullt upp både med rapport- och tentaskrivning, kan dessutom komma på mycket roligare saker att göra, men måste man så måste man. Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, konstigt nog blir hemmet stökigt när jag bara sitter som en zombie framför datorn hela dagarna för tillfället. Måste vara Jonas.

Vädret är underbart, men jag har liksom fast här hemma. Jag har nämligen bestämt att tentan ska vara klar imorgon och helgen är därför totalt ledig! Känns rätt stabilt faktiskt, har bara 2 frågor kvar :)
Kan inte undgå att längta så otroligt mycket till sommaren, brunbrända ben, bad och gott sällskap på en balkong i kvällssolen! Ryser nästan....
Jag lever och mår bra i alla fall!

Can´t we just pack & leave?

Förändring, är vad jag behöver!
Just nu, skulle jag vilja att vi bara packade och drog. Fantastiskt!

RSS 2.0