Snipp, snapp, snut

...då var helgen slut? Eller inte riktigt ännu. Först blir det 5 årskalas för min systerdotter om en stund, sen så kör vi söndagsmys ikväll hos Emma & Jens som det ser ut.
Annars har helgen varit helt okej, gårkvällen slutade kanske inte som vi väntade oss och blev en aning dyrare också är vad vi tänkt, men nog klarar vi oss ändå!

Jag kan väl summera helgen hittills:
Mys
Kärlek
Hårspray på datorn
Musik
Sushi
Gemenskap
Vin
Kyla
Taxi
Senadrag
Vatten
Alvedon
Mackor
Juice
Robinson
Sex & the city
Dusch
Fräsch

Fredag

Eftersom jag varit hemma många dagar denna vecka så har jag blivit otroligt slapp, eftersom sovmorgon har varit ett faktum :)
Det är typ världens härligaste väder idag, tråkigt bara att det ska vara så sjukt kallt!

Nu ska jag vänta på att posten kommer och sen blir det storstäd, måste ju sysselsätta mig med nånting helt enkelt.
tjaloom

Storm

Gud vad glad jag är att jag inte behöver sätta min fot utanför dörren idag, riktigt otrevligt väder!
Jag tog mig ur sängen för cirka 30 min sedan, har käkat lite müsli med mjölk, i brist på fil och plockat undan från bänkarna i köket. Idag blir det ju nya köksluckor, kommer bli grymt fräscht!

Annars ska jag ta tag i plugget idag, blev inget igår då jag hade en molande huvudvärk exakt hela dagen, grymt irriterande och inte blev det bättre av att slita i håret hela kvällen.
Men först gott folk, så har jag 4 avsnitt PH, ett mästarnas mästare och ett halv åtta hos mig, att njuta av! Dock så ska jag väl ta och diska undan först, innan gubbarna kommer.....

tjoflöjt!

Några timmar senare.....

så har jag numera ett hår som jag kan dra fingrarna igenom, var ett tag sedan :) Känner mig grymt naken måste jag säga. Jonas har stått i typ 2.5 timme och hjälpte mig att pilla bort alla vaxrester, det tog ju sin tid.

Nu ska vi se ett Soppe, sen blir det sängen!
Just det, imorgon får vi nya köksluckor, wee!

Nu är det väck!

Jag har sysselsatt mig med att ta bort mitt löshår idag, vilket jäkla pillergöra alltså. Sen så har jag väl typ hundra kg vax kvar. Har satt i en inpackning, på med plastpåse och sen får det sitta några timmar nu. Kanske gör det susen, eller så har jag inget hår kvar =)

Tror i alla fall inte att det blir mer av den här metoden, visst det var jätteskönt att slippa sätta i och ta ut det varje dag, men nu på slutet blir man rätt less och vill bara ha bort det. Men man måste ju banne mig pröva!

Rated R

Jag har snöat in mig på Rihannas album, Rated R.
Gillar´t!

Söndag, sköna söndag

Den här helgen har varit bra och väldigt lugn, det behövs ibland.
Idag fick vi besök av mamma och pappa som varit i sthlm och hälsat på bla syster och bebis, fick se en massa bilder och vilken stjärna den ungen är. Grymt söt! Faster, fasters man och farmor kom även förbi på lite mackor och tigerkaka. Mycket trevligt!

Jag hade tänkt plugga lite i helgen, ingen stress egentligen, men det blidde inget av den saken. Hanns inte med, helt enkelt. Ska försöka sitta ett par timmar efter skolan i veckan....
Ikväll ska vi se Snabba Cash, tror det blir skitbra. Försöker hitta något matställe också, men det går dåligt. Verkar typ bara vara Allstar som har öppet i stort sett.

Nu ska vi försöka sysselsätta oss till 21.30 utan att bli trötta också...

Dödd

Jag är helt slut! Död i kroppen, i huvudet, i magen, i armarna, överallt! Jag känner nu att jag inte kommer orka fredagsstäda, inte ta bort disken från dagens frukost, inte bädda sängen, ingenting!

Men att det är fredag och att 12 000 rullade in på kontot idag tackar vi för!

Torsdag

8.00 Föreläsning
10.00 Gymmet
12.00 Disk
13-14.00 Mästarnas mästare i sängen
14-14.45 Fick mig en nice powernap som verkligen behövdes
16.45 - Sopplagning
17.20 Middag för två
18 - 19.00 Slapp i soffan framför Halv 8 hos mig
19.00 Vem vet mest?
19.30 Halv 8 hos mig
20.00 Minns ej
20.30 Yoga
21 -22.00 Sopranos
22.00 - Lite oklart, förmodligen sängen!

Som en sammanfattning så kan nu vi se att min torsdag mest bestått av tv-tittning, dock har den varit effektiv och jag har hunnit med det jag tänkt. Sen var powernapen så grymt välbehövd, har sovit sjukt kasst den här veckan.
Hoppas på att sova som en prinsessa inatt.

Morgondagen kommer jag spendera på iksu hela dagen, sen kring 15 blir det lite kopiering och sen gymmet med Elina, till nus för att hälsa på mormor och möjligen en sväng till Tomtebo på kvällskvisten.

Tack och gonatt

Tvätt & Middagstankar

Nu har jag hängt all tvätt, det var inte lite må jag säga, men det är ju alltid skönt när det väl är gjort!
Sitter och funderar lite på vad vi ska käka, jag är jättesugen på lax och sparrispaj, men egentligen skulle vi behöva fara och handla först.....får väl se hur vi gör. Måste ta in tvätten innan 19 också.

Jag är riktigt hemmaslapp idag, springer runt i tights, tisha och tjocksockar. Varför jag ser kissnödig ut, kan jag inte riktigt svara på.



Förresten, jag tog hem Mrs Doubtfire idag, sjukt rolig film!


Musiktips

Jag såg Skavlan när John Mayer gästade, jag har tills nu alltid trott att han spelat kass musik (har dock aldrig lyssnat). Han gör ju inte bara grym musik, som jag nu hört prov på, utan han är ju fin att se på också.
Dagens Spotify-favvo.


Jag är klar med skriveriet inför imorgon också, grymt skönt!
Nu inväntar jag min tvättid, kanske ska börja sortera berget så strax räcker upp till taket....

Duktig Flicka

Åh jisses, nu börjar jag bli grymt bortskämd med sovmorgon och få breda ut sig i våran 120 säng. Haha, vet inte hur många gånger jag lyckades trycka på snooze. Till slut var det lika bra att bara pallra sig upp, jag måste ju få klart det där skriveriet någon gång....
Nu har jag tryckt i mig lite fil och müsli och är definitivt redo för dagen!

Later

Beslut

Nu sitter jag här och försöker ta mig igenom de två artiklarna som jag sedan ska referera till, ett intressant ämne, men pluggIda finns inte riktigt här idag. Som tur är har jag morgondagen på mig också, ska även ringa mamma och låta henne berätta lite om min motorik genom åren.

Från en sak till en annan, jag var inne på en tjejs blogg härom dagen och läste att hon anmält sig till att donera sina organ när hon dör. Jag har ofta tänkt på det, men aldrig tagit mig för, förrän nu då. Det vi båda var överens om var att inte donera hornhinnorna, känns lite creepy. Så nu är de gjort, känns mycket bra.

500 Days of Summer

Jag har just sett en sjukt vacker och bra film. Titeln har ni som rubrik.
Nu ska jag ta mig ur sängen(!), jag vet, jag förtjänar stryk. Kan man bli slappare än så här? Don´t think so.

Nu skall sängen bäddas, disken skall diskas, uppgift skall påbörjas, livet har ju börjat för länge sedan!

Mol Allena

Jag minns inte sist jag fick ligga kvar i sängen och ta sovmorgon ensam, sist. Brukar vara så att jag alltid ska upp före Jonas och han får ligga kvar och götta sig i dra sig. Men inte idag gott folk, jag fick ligga kvar eftersom jag är ledig måndag, tisdag!

Gårkvällen spenderades framför tv:n, vi slog till med kinamat till middag, som faktiskt inte alls var gott. Sen gav vi Johan Falk filmen som gick på fyran en chans, både jag och Jonas är lite emot svenska filmer (mest Jonas) men det var faktiskt riktigt bra! Efter det såg vi två avsnitt Sopranos och vips så var klockan 01.30, helt klart dags för sängen.


Idag ska jag börja med uppgiften vi fick inför nya kursen som börjar på onsdag, känns drygt, men det ska nog gå bra. Annars händer inte så mycket.

tjao

Slappardag

Sjukt så slapp jag är, mest för att jag tycker synd om mig själv när jag är så förkyld och därför har jag något slags tillstånd att ligga i sängen och kolla på serier hela dagen....

Ska verkligen försöka städa idag! Det är inte nice när det flyger omkring dammråttor lite här och var...riktigt illa!
Men det får bli senare.

Att ha, eller inte ha, det är frågan.

Jag funderade för ett tag sedan att avsluta mitt medlemskap på Iksu, det är för det första sjukt dyrt och sen så har jag varit jättedålig på att gå dit sista tiden. Pengarna som slösas skulle egentligen behöva sparas, men samtidigt så är det så värt det när jag kommer in i ett bra träningstempo, när det är roligt och jag känner hur bra jag mår.

Nu när nästa kurs börjar så kommer vi ha många lektioner på Iksu och då tänkte jag ta tillfället i akt att passa på att träna efter lektionerna. Komma igång igen! Funkar inte det så är nog Iksukortet ett minne blott ett tag.

.......


Dagen har verkligen gått jättefort, jag har legat i soffan och kollat på Gossip Girl och reprisen av Let´s Dance, som jag för övrigt tycker är rätt tråkigt...
hostat om vartannat har jag också, vilken sörja gott folk och nu är klockan plötsligt snart fyra.
Tror att det blir att dra fram dammsugarn, göra rent och fixa lite lördagsmys. Det blir en favorit i repris idag, kotletter med sambal, till middag.
Kvällen kommer att spenderas med min allra käraste =)


Man kan tycka att livet bara blir bättre och bättre...


Lördag

Blev en lång resa hem igår, men det gick bra och tillslut var vi hemma efter en härlig kväll!
Något som är sämre är att jag är jätteförkyld idag, hostig och hes. Det suger, minst sagt! Jag fick lov att ställa in våra kvällsplaner för ikväll också, skittråkigt.

Blir till att kurera idag, förhoppningsvis går förkylningen över fort.
fläktcharkt, haha.

Asso

Jag har världens största örhängen just nu, känns en aning konstigt, men köper jag så måste de ju på vid något tillfälle.
Känns kul inför ikväll, jag trodde jag hade någon cider i kylskåpet någonstans, men ack så jag bedrog mig. Får helt enkelt vänta tills vi kommer till Teg innan vi öppnar vinet.

Strax ska vi få i oss lite kycklingsallad.
Ha en trevlig fredagkväll!

Helg!

Blogg. se verkar vara stört idag. Skrev två inlägg tidigare som inte ville publiceras....kan ha varit mina bästa någonsin, vem vet. haha

Blev i alla fall en skön sovmorgon idag, åt ostkrokar till frukost, haha ja ni ser ju.
Har nu diskat bort all disk, kollat lite resor, inte för att det är någon på g. Men drömma får man väl
En bra sak är att min hals känns helt ok idag, mer hes än att det gör ont. Mycket bra!


Jag ska strax svänga ihop dagens middag så det är gjort, blir kycklingsallad dagen i ära. Senare ska vi bege hos hem till Sandra och Cicka för lite sällskap och spel.

Helt klart en fin fredag!


Torsdag

Ingen bra start på dagen idag.
Min hals är även åt skogen, JAG SKA INTE BLI FÖRKYLD!

Sen så slutar jag aldrig förvånas över saker, same old, same old. Tråkigt det där.
Oh hejbarra vilket underhållande inlägg...
Jonas har fått jobb i alla fall! Det hurrar vi för.

tjing

Middagstips

Idag ska vi äta baconlindad laxfilé och färskost med smak av pepparrot.
Sandra bjöd mig på det härom veckan och herrejisses så mumsigt!


Nervöst

Jag är ledig idag, men steg faktiskt upp kring 8 ändå. Jag hade ju fyra avsnitt PH att avnjuta till mitt morgonkaffe, inte illa. Jag har suttit vid köksbordet med gitarren i högsta hugg och försökt på ordning på både text och nerver inför morgondagens uppträdande. Ha ha, det är alltså dags att redovisa våra sånger.

Annars ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad medan det fortfarande är ljust ute och möjligen plocka undan lite här hemma. Blir en lugn dag.

Skärp dig!

Det är precis vad jag försöker sägs till mig själv, kanske ger mer effekt om Jonas skriker det åt mig?
I alla fall, den sista kvarten så har jag funderat vad fan det är som gör att min karaktär helt enkelt inte existerar. Vad är felet? Var får ni andra styrkan att stå emot, ifrån? Jag blir riktigt less på mig själv. Vet inte hur många gånger jag börjat, kommit in i en bra rytm och sen bara blaha!

Jag vet ju banne mig vad mitt mål är för i år, och saken är att det är ju inte alls mycket! Men ack så svårt.
Nu fattar ni förmodligen ingenting, det gör inget. När det blivit som jag vill får ni se :)


Annars har kvällen varit helt ok, tog en välbehövd powernap innan middagen. Jonas lagade skitgod lasagne, farligt farligt. Vi har hunnit med både 2 avsnitt av en dokumentär om andra världskriget, ett Sopranos, gympa och nu sista avsnittet av BOB.
Att ha ett liv, var det värre med. Haha men det viktigaste är att vi trivs.

okej, mest ovärda inlägget på länge
tjingshalom

gaaah

Fick just veta att min kära syster är på g att föda barn!
Så spännande! :D

Verklighet -Check!

Minns inte sist jag klev upp före 07.30. Lovet har varit underbart skönt, men samtidigt så känns det bra att komma tillbaka till rutiner igen och inte vara vakna halva nätterna och sova bort dagarna :)
Anledningen till att jag är uppe så pass tidigt är att jag måste skriva lite på en uppgift till skolan, som ska genomföras nu i eftermiddag. Känner ingen större stress, men rätt skönt att ha god tid på sig på morgonen.

Nu har jag mitt morgonkaffe och ett par bloggar kvar att läsa, sen ska det skrivas lite!


Söndagssörjan

Den här fröken var en smula bakis imorse när hon slog upp ögonen. Även fest-senadraget kom och fick mig att kvida av smärta på morgonen, som alltid. Tackar vi för.
Hade en väldigt trevlig kväll.

Nu är vår sena middag i ugnen, var sugen på tacopaj idag, mums!
Kvällen kommer att vara extremt slapp! Imorgon börjar ju skolan....

Pre - activities

Ikväll blir det fint häng hos Sandra, och för att förbereda mig på bästa sätt ska jag ta ett långt bad, packa in håret och nästan drunkna i bubblor. Kommer bli awesome.

Kan meddela, att denna dag är ljusare än gårdagskvällen.
Förhoppningsvis börjar det lösa sig för lillgubben.
tjing!

Morgonkonversation

Klockan tjuter sin ljuvliga boratmelodi, jag stänger av och förbereder mig för att gå upp.
Plötsligt sätter sig Jonas upp i sängen, jag tänker "Men gud, ska han verkligen upp före mig idag, dukti..." då han utbrister en aning besvärad.

- Var är mappen då?
- Vilken mapp?
- Jaaamen, mappen du skulle haaa. Han lägger sig argt ned i sängen igen.
- Hahahaha

Vi kan alltså komma fram till att han är en trött och förvirrad människa på morgonen, tar sig i princip ALDRIG upp före mig. Kan vara en aning irriterande. Tillfällen som dessa, då han sagt att han ska upp först och inte fullföljer, så blir jag självklart arg och slår lite extra i köksluckorna, dörren till toaletten och drar upp rullgardinen våldsamt i ren irritation.

Om han inte stiger upp nu, då drar jag banne mig till strömmis själv, och därmed basta!

Fredagsdepp

Halvdeppig stämning på Språkgränd ikväll, att det ska vara så svårt att få jobb va?
Förhoppningsvis kanske jag kan liva upp stämningen med lite sambal kyckling, som strax ska in i ugnen, kan ju alltid hoppas.


Imorgon blir det en sväng på strömpilen, en go-see kan man säga. Jag ska passa på att springa på systemet också, imorgon vankas det nämligen utgång. Väldigt trevligt!


Livet är hårt ibland.

Lunchdate

Ska över till Sandra idag och luncha
uppdaterar läget senare!


Fresh Feeling

Tvätten är i full gång, skönt att få klart det där!
Ska strax börja fixa med biffarna också......
Det är tänkt pub ikväll, får se vad som händer




Kärlek


Havregrynsgröt

Ja mina vänner, det var precis vad jag åt till frukost och jäklar i min låda så mättande. Skulle kunna hålla mig hela dagen på det.
Sen kan jag informera om att just i denna minut så är min sång klar, färdigskriven och färdigkompad! Katching!
Huruvida bra den är, kommenterar jag ej, haha.

Dagen i övrigt kommer mestadels bestå av tvätt, har ett rätt så vackert tvättberg på toaletten, sträcker sig snart upp till taket......varför låter man det gå så långt?
En prommis skulle jag också vilja med, men det är ju så förbaskat kallt. Bara att springa till tvättsugan kommer ta livet av oss.
Jag ska även laga pannbiff idag också, blir nog skitbra, och även diverse andra köttfärsgrejer. Får se vad jag hittar på.

so long.

Kväll

Jag har känt mig lite rastlös i afton, har inte riktigt funnit någon ro. Har pillat en massa i håret, vilket resulterade i att jag tappade en slinga. Men vad gör det, har ju faktiskt 139 kvar. Haha, galet.

Nu ska vi avsluta kvällen med Band of Brothers, sen blir det sängen. Vi ska upp rätt tidigt imorgon har vi tänkt, äta en finfin frukost. Får se hur den saken blir!
Godnatt.

Fulländad songwriter

Haha, eller kanske inte, men tro det eller ej. Jag har faktiskt lyckats skriva ner 4 verser, med lite rim och hela faderullan! Riktigt stolt över mig själv, samtidigt som jag aldrig känt mig mer fjantig över texten i hela mitt liv. Får se vad Jonas tycker när han kommer hem.

Eftersom jag fortfarande ligger i sängen och klockan är strax över tre, kan jag tycka att en dusch och kam genom håret kan ligga på sin plats! Men fan, jag har fått mer gjort idag än på hela lovet.





Dags att låta fantasin flöda

Blev sovmorgon idag, men det var inte någon bra direkt. Jag menar, varför är sängen så ljuvlig när väckarklockan ringer och man måste upp, då vill man inget hellre än att ligga kvar. Men sen när man väl får sova ut, nej då är det inte alls så skönt. Tycker jag. Aja.

Jag har spenderat tiden tills nu med att se 3 paradise hotel avsnitt som jag har missat, vilken underhållning så här på onsdagsmorgonen. Även druckit en god kopp kaffe. Det som står näst på listan är att börja skriva på min sång, som jag har skjutit på väldigt länge nu.

Annars önskar vi Sandra som fyller 22 idag en pangdag!


En aning kallt?

Usch! Jag vill verkligen inte gå ut och sätta mig i en kall bil och köra till Vännäs, för ett förmodligen 10 minuter långt tandläkarbesök. Men efter att ha bokat om den här jäkla tandläkartiden typ 3 gånger så är det bara att pallra sig!
Efter det blir det nog en sväng förbi Vännfors, säga adjö till syster & co och kanske klura på min barnsång.



En annan dag på å-hem

Nu har jag klippt mig, lunchat med Jonas på Starz, köpt mig en mascara och handlat till ikväll. Hade en grymt cool frisör som jag delade många intressen med, inte bara hade hon valt spotifylista och körde på vinjetten till True Blood, samt Muse. Klippa kunde hon också, skitnöjd.





Ett snabbt tidsfördriv

Senaste

Låt du hörde: Green Eyes - Coldplay

Film du såg: The invention of lying

Mat du åt: ceasarsallad

Kram: Zamanian

Puss: Zamanian

Känslan: trött -arne

Resa: Turkiet med Elina i sept förra året

Glädje: 2010!

Person du träffade: Bortsett från Jonas, familjen.

Personen du pratade i telefon med: Pernilla

Personen du fick sms av: Sandra

Gången du åt 7-eleven korv: aldrig

Gången du var utomhus: 09.30 idag

Saken du köpte: mascara

 

Allmänt:

Ska bli skoj:  soppfest här med familjen

Ska inte bli skoj att: gå ut om det nödvändigtvis ska vara -15 och snö, JÄMT!

Sparar till: en resa i sommar

Pålägg som gäller: ost, leverpastej,

Önskar att jag var bättre på: spara pengar

Dagens dryck: fanta

Vad saknar du: vanliga, vita tapeter

Vad har du gjort idag: klippt mig, gått en sväng på stan

Brukar du svära mycket: tråkigt nog, ja.

Hur tidigt stiger du upp: mellan 7 - 12

På helgerna: mellan 9-12

Vad ska du göra ikväll: Bjuda på soppa

Hur många timmar sover du per natt: brukar snitta 6 timmar

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: träffade min sambo

Favoritplagg i garderoben just nu: inget

Byxa eller kjol: oj, skulle nog ha svarat byxa innan leggins blev kvinnans bästa plagg, därav kjol

Mig själv med tre ord (just nu): grymt snygg i håret, lite pluffsig men glad

Jag tränar: har inte gjort på många veckor, men snart kör vardagen igång och även träningen

Jag ville bli när jag var liten: frisör, tänka sig.


The Invention of Lying

Den filmen har vi just sett, helt klart en rolig film, dock somnade jag slutet som vanligt. Börjar bli tröttsamt det där!
Blir ingen sovmorgon imorgon inte, har klipptid kl 10 och tänkte försöka ta mig upp i en väldigt okristen tid för att vara jullov, dricka mitt morgonkaffe och inte stressa. Tja, känns inte så tokigt nu när jag tänker på det, men känner på mig att jag kommer vara av en annan åsikt imorgon vid 08.00. Imorgon är det ju dessutom måndag och även the first day of the rest of my life, vilket jag hoppas ska göra uppstigningen lättare!


Innan jag och min käre kastar in handduken för ikväll, så tänkte vi se lite Band of Brothers, var rätt länge sedan jag såg serien för första gången när den gick på tv4. Jag är ju en sucker för krigsfilmer, speciellt andra världskriget så jag vet ju att jag gillar den. Ska se till att övertala herrn bredvid mig också :)
Det är jobbigt det här, att hitta alternativa serier, när vi båda saknar Sookie Stackhouse så det gör ont! Som tur är så är vi inne på typ tionde gången att se Sopranos från början, samtidigt som vi hela tiden hittar serier vi gillar. Vi försöker att inte misströsta. Vi har inget liv, haha.

Folks, gonatt.

Kul ska vi ha!

Tanken var ju att ställa tillbaka dygnet igår, då det blivit många sena nätter sista tiden. Det gick ju sådär måste jag säga. 03.30 låg jag i sängen och hade högläsning av felskickade sms från felsms.com för Jonas, skrattade och kände mig inte alls trött. Tanken var att vi även skulle se Ricky Gervais nya film, men allt som hade att göra med Jonas dator kruppade igår, så vi sket i det.


Sen så verkar det ju som att vi klarat oss från magsjuka, ta i trä! jäkligt stabilt!
Här får ni ett nyårskollage a´la 2009-2010 för att fira. Haha




Imorgon tänkte jag låta en frisör få styr på håret, kl 10 ska jag visst infinna mig på stan. Spännande.
Senare på kvällen ska vi få äran att bjuda familjen på en underbart god Sparrissoppa och en
Kan ju tillägga att vi ska fulmata oss med max idag, jag menar det är ju last day of gourmandizing!



Hej 2010!

Oj jisses, så här lång paus har jag inte tagit sen jag började blogga. Inte för att jag bloggat så vansinnigt länge, men ändå!

Både jul och nyår är färdigt för i år, och fort gick det minsann. Vissa saker var roligare än andra, men kan ändå ge slutet av december ett godkänt i fet stil :) Julen har varit mer än mysig, hunnit umgås med familjen och även varit en tripp hos Jonas mamma i Luleå, spelat tokmycket sällskapsspel och bara varit. Inte helt fel!



Jag har inga direkta nyårslöften, men imorgon har jag bestämt mig för att sätta mig ner och skriva några mål som jag vill uppnå under 2010. Vissa saker är något som jag hade tänkt för 2009 men inte lyckades uppnå till 100 procent och vissa mål är för mitt, vårt välmående. Sen så hoppas jag få mycket tid med mina käraste vänner, skapa minnen och ha roligt!
Bloggen ska även få sig ett nytt utseende, nytt och fräscht för det nya året.

God fortsättning!

RSS 2.0