En Liten Paus

Har ingenting att komma med för tillfället.
Härmed tar jag därför ett uppehåll från bloggandet.

Puss och kram vi syns på stan


Snacka om påflugen

Det är jag det i ett nötskal, ni som känner mig vet kanske att när jag bestämt mig för något så vill jag göra det huxflux direkt! Kan vara en mycket jobbig och irriterande egenskap.
Men jag ska i alla fall få hår insatt på söndag, av en mycket generös fröken vid namn Emelie som ställer upp för en krake som jag på helgen! Det tackar vi för :D

Nu ska jag skärpa mig några grader, kanske städa till eländet här hemma som jag lyckades med i morse!

Tvång

I dessa mörka tider så känns träningen som ett riktigt tvång, då menar jag att hitta motivationen att orka. Jag är nog definitivt inte ensam om att vara trött som ett as nu för tiden. Det är halvmörkt hela dagarna och humöret följer därefter. När man väl tränat så känner man sig självklart nöjd med sig själv och man känner sig oftast mycket piggare!
Jag ska strax iväg på ett djupvattenpass med Elina, blir premiär för det passet så det känns spännande.

Senare ikväll blir det Inglourious Basterds för vår del, har längtat efter att få se den!
Börjar inte förrän 10 imorgon igen, så det blir liite sovmorgon imorgon i alla fall....sen är det ju snart helg igen. Inte fel alls.

Ha en skön kväll gott folk, tänd lite ljus och mys i soffan.

Ge mig!

Jag har världens sug att göra hårförlängning. Vill ha långt hår imorgon!
Nej men, det känns knäppt med kort hår och jag är väldigt sugen på att prova.

Det enda som saknas är någon som kan sätta in, så jag efterlyser denne!

Var är snön?

Nu tycker jag att det är nog med pissväder, är less på att gå till skolan i regn och jävulskap varje dag. Seriöst, nu är det dags för snö!

Har varit på skolan idag mellan 10-12, har haft Sång/Ledarträning. Den lektionen är alltid kul och vi har en grymt rolig lärare, sen snackade vi ihop oss lite om fredagens minimusikal. Nu är det bara att träna repliker, haha.
Jag kan inte säga att jag fått i mig någon direkt bra frukost och lunch idag. Det blev några bitar mjölkchoklad till frukost och lunch. Bad Robot. Ibland får man



Jag längtar verkligen till flytten nu! Längtar inte till att börja packa, men det hör ju tråkigt nog till. Sen längtar jag till JULEN, som många andra. Baka pepparkakshus, pynta lite osv. Myyys!

Jag gillar inte att klockan är 1, det känns som att klockan är typ 5 för det är mörkt och trist ute. Sen känner jag mig trött och vet inte vad jag ska göra. Det finns massa grejer som jag "borde" göra, men det känns skittrist :) Tex städa, diska, planera middagen, tvätta, packa, bla, bla, bla. ...
Önskar jag hade någon bra film...

höj.

Skönt

Jag var lite rädd över att mina högskolepoäng från sskprogrammet inte skulle räcka till för att jag ska få studiemedel nästa termin, men såg idag att de kommer göra det! Klarade kliniska kemin också, så har lite plus därifrån, även att jag kommer få poäng för kursen jag läser nu. Det kändes väldigt skönt, har varit orolig för det där......

Ja mina vänner, min kväll kommer att se ut ungefär så här:
Slöa i soffan till Unga Mödrar - slumrar jag så är det mer än ok
Mat
TV/PACKA, TV/PACKA? det är frågan
TV
TV
puss
sova.

sådärja.

Spirit Fingers!

Vi ska göra en minimusikal, så idag har vi övat tills man vill spy ungefär! Haha, självklart är det roligt, men när man sjungit en låt sjuttionio gånger blir man lite less.
På väg hem så gick jag konstigt så jag sträckte mig i knät, fick lov att avboka afron tyvärr. Förhoppningsvis så är det bra imorgon då det blir Body Balance.

Jag ska nog ta mig en kort lur, sen får nog Jonas laga mat. Vi borde börja packa ikväll inför flytten också...eftersom jag ska jobba i helgen så finns det ju faktiskt inte mycket tid kvar. Ajsing bajsing vad tiden går fort.
tjaloom

Måndag, ny vecka.

Vilken skitnatt alltså, har vaknat och vänt på mig hela natten, sovit jättedåligt. Sen började det klia som fasen på benen vid 05, helt galet! Kändes inte så kul att jag skulle upp om en timme då....

Nu är jag klar i alla fall, ska fixa mig lite frukost och försöka sluta tänka på hur fantastiskt härligt det skulle vara att lägga sig under täcket igen! Härligt väder vi har också, not. Ska hålla tummarna att det inte regnar när jag ska gå.

Ska vi hoppas på en bra dag?
Vi gör väl det.
hejhopp.


Gangster Style

Bjuder på svartvitt ikväll

    

Haha, vi satsade på mycket känsla och attityd i lördags!

Nu blir det snart film, sen godnatt!
Blir en lång dag imorgon.
tjingis

S.Ö.N.D.A.G

Hade en otroligt trevlig kväll igår, skitgod mat och gott sällskap.
Idag känner jag mig bakis, fast jag inte drack en droppe igår. Orättvist!

Blev att gå upp vid 10 för att städa undan lite, herrejisses vad jag drog fram igår innan vi skulle fara. De som ska hyra lägenheten kommer idag för att skriva kontrakt...
Sen blir det nog bara att dra på mjukis, kolla på repriser och mysa, som våra söndagar brukar bestå av. Underbart!

Lägger upp nån bild på min outfit från igår sen, haha.
tjing


Kissie & Jag?

Haha, jag hade en sjukt skum dröm inatt. Handlande bland annat om att bloggerskan Kissie hamnade hemma hos mig och plötsligt skulle jag ta hand om henne en hel helg. Hon betedde sig som en trotsig "lillasyster", jag lekte överman och brydde mig inte alls om hennes kommentarer. Kan tillägga att jag i alla drömsekvenser var totalt osminkad, mitt hår stod åt alla håll och såg förjävlig ut. Kissie hade i sitt nya löshår, hade badat i silvershampo, nysminkad osv. Trots våra totala olikheter så hade vi tillslut riktigt roligt, hon dämpade sin attityd och jag gillade storasysterrollen.
Haha, knäppt va?


Idag är det lördag, trist väder måste jag säga. Det drar liksom ner stämningen lite! Det kliar på mina ben, vilket gör mig så irriterad. Måste vara typ snöloppor, haha.
Nu ska jag kolla lite tv, sen om några timmar ska vi börja förbereda oss för maskeraden!
tjingbanan

Och så var det fredag...

Bra skoldag idag, full rulle och svullna gitarrfingrar. När jag slutade promenerade jag direkt till Elina för att färga resten av hennes hår, sen hem i kylan.
Skippade poledance-passet, blev så sjukt trött. Märks att det är fredag, för jag somnade i soffan och Jonas la sig i sängen för att sova ett tag. Jag vaknade av att Sandra ringde, sen fick vi banga på deras Idolinbjudan, känns ju tråkigt värre, men vi skulle nog ha varit två stirriga typer.

Blir en ofantligt lugn kväll, kanske orkar vi ta oss till ica för att köpa något att knapra på, kanske inte. Den som lever får se!
Vi får i alla fall ladda inför imorgonkväll, för det blir det pompa och ståt!



mmm, precis



Snabba ryck!

Jag steg upp 10.20, satte mig vid datorn och kikade lite. Kollade in på iksu.se för att se om det fanns något bra pass idag, såg att det fanns en plats ledig på aqua power kl 11. Så jag bokade, la in spurten, på med sportisen och bikinitrosorna och lobbade till iksu. Rätt skönt med spontanitet, haha.

Det ser ut som crap här hemma, så jag tänkte möjligen helgstäda idag och få det gjort och kommer göra det till ingen annan än BJÖRN SKIFS! =)

Ni som skriver sms till mig, jag kan tyvärr inte svara på resten av månaden. Har noll pengar, förutom de 40 kronorna på mitt konto som jag tänkte kunde få ligga där, för vad kan man köpa för 40 kr?
Aja, livet är surt ibland.

Mannen!

Alltså, jag älskar Björn Skifs, han är så go så det är galet. Haha
Love it!



Jag har bakat muffins ikväll, med banan och chokladsmak. Kollat halvt på Bonde söker fru, lyssnat på underbara låtar och nu avslutar vi denna onsdag med film och muffins såklart!
puss och god natt.

Fun times

Jag har haft en rolig dag på skolan, gjort dittan och dattan som har med musik att göra.
Sen följdes jag och Jonas och promenerade hem vid 15, mysigt ute idag.

Nu har jag kraschat i soffan, läser lite bloggar och fikar lite. Funderar på att städa, men det kändes grymt jobbigt...kanske nöjer mig med att "plocka" lite.
Imorgon har jag inget på schemat, så det blir sovmorgon, sen träning. Får se vad jag hittar på för kul!


hallah

Bra skit.


Aktiv.nu

Sängen var skönare än någonsin i morse, Jonas stack iväg till skolan vid åtta och jag fick sängen helt för mig själv! Jag ställde faktiskt klockan på nio, men det var alldeles var jobbigt när klockan ringde. Tro mig, jag försökte men jag klev upp 09.45 istället. Inte fy skam det heller.

Jag har ätit upp frukostgröten, som jag lär hålla mig på länge. Sjukt mättande!
Det är några grejer jag borde sysselsätta mig med idag:

- kolla tvättid
- skicka 2 brev
- öva på barnsånger

sedan finns det mindre viktiga grejer som jag kan sysselsätta mig med om jag har lust och om tiden räcker till:

- rensa bokhyllan
- rensa garderober
- rensa nattduksbord

Ni fattar?



Nu är det dags att ta sig ur soffan bums!

Vid dagens slut

Oj, klockan är redan 20.53. Den här dagen har gått rätt fort. Har hunnit stöka, lagat en finfin kycklingmedris-middag, bleka Elinas utväxt, kollat i Elinas fotoalbum, skrattade ihjäl mig, hur såg man ut? Roligt var det i alla fall!

Jag har lyckats vända på dygnet lite, det är rätt schysst faktiskt. Jag är mer en nattmänniska, så nu några dagar när Jonas inte behövt vara på skolan så tidigt så har vi haft nattmys i soffan framför bra filmer. Detta kommer väl inte fundera så bra en längre tid, men nu är det nice.


 Jag har beställt lite grejer till festen på lördag också, blir spännande!
Nu tv.

Gnatt.

Träning!

Nu är det dags att komma tillbaka, förkylningen är borta och det kliar i fingrarna!
Jag har fastnat för vattenträning, kul och avslappnande. Sen så är det väldigt skillnad när det gäller vilka instruktörer som håller passen, så jag brukar boka in mig på de som håller mer styrka - och konditionskrävande pass. Annars blir det bara tråkigt.

Jag ska testa på djupvatten nu på onsdag, sist jag bokade blev det bara inte av, så det känns roligt!
Blir mycket sånt i veckan, nästa vecka tänkte jag boka in lite mer varierande pass, det finns ju massor med saker att göra!



Diskberget är nu väck, tänkte dammsuga lite också och kanske förbereda lite käk. Jag råkade fastna i soffan med en massa CSN-skit.





Dagens Vill ha

Skönhetsprodukter- hemskickade gratis!
Mysig morgonrock- som väntar på mig varje morgon
Pengar- bortglömda i kuvert, fickor
Uppdukad frukost





Manic Monday

Vi satt uppe till 02 inatt och såg Goodfellas, en bra men lång film det där! Vi gjorde varma mackor och choklad också.
Idag är det måndag och att stiga upp kändes mindre kul, men man kan ju inte sova hela dagen. Ja tänkte att jag skulle försöka hinna med lite saker idag. Bland annat ta tag i diskberget, som jag erbjöd mig att fixa idag, ångrar mig lite nu. Ringa CSN, kanske tvätta och hjälpa Elina med hennes utväxt. Jag skulle behöva träna också, men tror jag kör igång med det imorgon.

Ska kirra mig lite frukost nu tror jag.
hejhopp


Vi säger såhär

Sammanfattningsvis så har det varit en helt okej helg, lugn och slapp. Absolut inget fel med det, men tråkigt när huvudet vill en sak och kroppen en annan. Haha
Igår kom i alla fall Camilla och hälsade på, kollade på lite film och hade det mysigt. Sen blev jag väldigt rastlös och visste inte vad jag skulle hitta på. Blev tillslut så att jag gav upp tv-soffan, det var ändå bara skit och la mig i sängen och satte på en lättsam film.

Idag vaknade vi till kl 12, upp och duscha, sen åkte vi till Vännfors för lite Farsdagsfika och paj. Jonas skulle fixa lite grejer på pappas kontor, jag följde med och drog på högtalarna och spelade på min gamla synt och roligt hade jag. Vackert var det dock inte =)
Vi har varit grymt sega idag, det får man på söndagar. Imorgon blir det dock nya tag. Jag ska tvätta bla.


ciao

Gaah!

Är så jädra uttråkad att jag sitter och kollar bloggar runt, runt, runt, runt, runt, facebook är dött, msn är dött. Allt verkar vara dött. Kanske för att folk har ett liv till skillnad från mig just nu? :)

Aja, snart händer det nåt i alla fall.


Fest i huvudet, men tyvärr inte i plånkan

Ungefär så känns det. Skulle verkligen vilja dra hit tjejerna, dricka rosé och sen gå ut på krogen. Efter typ en vecka utan ett socialt liv så känns det minst sagt lockande. Tyvärr så tycker inte min plånbok det, den mår inte alls bra.
Men visst känns det jobbigt när alla verkar ha planer förutom en själv? Jaaa.

Jag får väl helt enkelt ha kul för mig själv.
Kan tillägga att jag är öppen för förslag! Billiga ena.

tjing

Vitt

Inatt, precis som igår natt så sov jag inte alls mycket. Hostade och hostade, jag måste verkligen köpa hosmedicin eller något! Något bra är att förkylningen i stort sett är över, mest hosta kvar, tack tack tack!
Eftersom att jag väckte Jonas varje minut så gick jag och la mig på soffan, det var ju inge kul. Men det var mysigt att kolla ut och se all snö som kommit. Idag är det alldeles vitt här utanför.


Ja, ska väl säga några ord om Paranormal Activity. Alltså den var jäkligt obehaglig, helt ok, och jag/vi satt på helspänn hela filmen. Man blir lite skraj sen när det är dags att lägga sig ;)

Nu sitter jag och äter några jordnötsringar till frukost, jättenyttigt, verkligen!
Kommer nog bara ta det lugnt idag, sen är det tänkt att jag ska till Vännfors, får se hur det blir.



Donnie Brasco

Vi gjorde hemmagjord pizza till middag, blev jättegott! Blir nog repris på den snart igen.
Har just kollat klart på Donnie Brasco, en av mina/våra favoritfilmer. Jag dreglar självklart lite över Johnny Depp, men håller det för mig själv under filmen. Haha. 
Innan dess kollade vi på Idol och Jonas satt i soffan med mig. Han gillar inte alls idol, så det var mysigt! Fick rejäla rysningar av The Show Must Go on, den låten alltså!

Nu ska vi ge oss på Paranormal Activity. Jag är skitskraj redan nu, ni som känner mig vet ju att jag är förbannat lättskrämd.
Det blir minst sagt spännande att se om jag kommer kunna sova inatt, tur jag inte är ensam i alla fall.
Glöm det! Gissa vem som bangar? Jonas! Så nu surar jag, han kommer nog ge med sig snart när jag tiger ihjäl honom.

Guess what? Det funkade, haha.
Godnatt vänner

Darling, Oh My Darling

Det bästa idag vad att Sandra kom förbi och tjattrade med mig en stund! Gjorde nog min helg.
puss!


Fredag

Jag sov så förbannat dåligt inatt, fick galna hostattacker typ hela tiden. Finns inget värre, ville typ gråta. Bestämde mig för att stanna hemma från kursen idag, känns inte så fresh att går runt och hosta på alla.

Sen är det ju helg också, jag är inte ett dugg peppad faktiskt, förkylningen har typ dränkt min livsgnista för tillfället. Fick ställa in en träff med Sandra också.
Jag satte på en film för ett tag sedan, självklart slumrade jag, hostade, slumrade, vaknade. Ja ni vet. TRAGISKT!
Det har ju snöat också, ser lite grått ut just nu, men ändå mysigt tycker jag.

Den här veckan har jag badat varje dag tror jag, får för mig att det ska göra mig frisk, verkar inte som att det riktigt har fungerat. Har bara blivit ett torrfnöske.
Nu ska jag inte låta mer deppig och förstöra någons dag! Jag ska ta mig i kragen, se lite Ellen, städa undan och göra fredagsfint, försöka komma på något gott till middag. Sen blir det "hemmakväll" med den bäste. Om jag ska vara ärlig så är jag en aning less på hemmakväll. Haha, skulle helst vilja dricka rosé och inta dansgolvet!

Well, njut av helgen nu!
puss

Inte så great

Usch! Råkade ta en för lång powernap i soffan, nu känner jag mig verkligen inte som en ny människa. Tvärtom! Trött till tusen, har ont i halsen efter allt hostande och ont i näsan som en gammal knarkare. Kröp upp hos Jonas och tyckte synd om mig själv.

Vet inte riktigt vad som skulle kunna göra saken lite bättre, kanske ett bad? Men torsdagar är ju så bra tvkvällar så jag vet inte....
Jag ska i alla fall försöka vakna till lite






Härlig dag!

Jag har haft en riktigt bra dag idag!
Vi vaknade 7, jag gick upp och kokade kaffe och ägg, Jonas gick och duschade. Medan äggen kokade klart så tog jag en snabbdusch så vi skulle hinna äta tillsammans innan Jonas skulle på skolan. Mysigt med ordentlig frukost i köket för en gångs skull, inte ofta vi hinner göra det.

Sen dolade jag på tills typ 9.15 då jag pallrade mig till UB för att kika på lite kurslitteratur, drog mig sedan vidare mot Lärarhuset där jag möttes av 2 lika förvirrade tjejer. Vi letade upp klassrummet, sen gick vi tillbaka till fiket eftersom vi var rätt tidiga. Det har varit en riktigt rolig dag, delades upp i grupper och vi ska "lära" de andra 2 barnsånger som vi ska kompa till. Shit vad kul vi har haft med det där, men det kommer bli så bra!
Vid lunch så hade musiklärarna konsert som vi lunchade framför. Hur nice som helst, de körde AC/DC, Black Sabbath, The Who och lite Pink Floyd tror jag bla. Det var grymt i alla fall. Sen fortsatte vi med våra barnsånger :)

Kallt var det när jag gick hem, men mysigt när det snöade lite. Hoppas att det får stanna kvar, så det blir lite ljusare.
Förkylningen är som den är, var liite bättre imorse. Men nu rinner det istället för att vara täppt. Äckel!
haha

Kvällsmys

Jag som hade tänkt överraska Jonas med färdig middag när han skulle komma vid 17. Istället så var han 40 minuter tidig och skrämde halvt ihjäl mig. Hade nog lite för högt ljud, lyssnade på P3 som hade 6 timmar sexmaraton som jag lyssnat på hela eftermiddagen. Haha, riktigt kul faktiskt. Middagen blev dock väldigt god ändå! Det blev potatis, morötter och lax med grönmögelost, slängde in allt i ugnen. Blir alltid supergott, det är dessutom väldigt enkelt.

Nu har vi legat i soffan ett par timmar, Jonas tog sig en powernap. Jag, som sov till 11, kände inte riktigt att jag var i behov av det. Så jag passade på att glo på Unga Mödrar, verkar bara vara jag i den här familjen som gillar det =)
Jag har fastnat på Bonde söker fru nu, jag blir verkligen förvånad varje gång över att det alltid är en tafatt, fast-i-80-talet-typ utan social kompetens med i programmet och sen blir jag ännu mer förvånad över, i det här fallet, kvinnorna som vill dejta denne....aja, underhållande är det i alla fall!


Annars kan jag meddela att jag är mer än less på förkylningen, måste börja uppskatta mina "friska" stunder mycket mer. Hatar att komma av mig med träningen, som jag just börjat få in regelbundet. Förhoppningsvis kan jag köra igång i helgen igen, som kommer bli lugn. Har inte alls så mycket pengar på kontot, därför har jag inte så mycket val. Ska försöka få in en träff med Sandra på fredag efter föreläsningen, sen blir det nog en Idolkväll i all ära. På lördag åker jag nog hem till Vännfors som det ser ut, och Jonas ska jobba....får väl se vad vi hittar på annars.


adjö för den här gången.


 


Det lilla extra

Nej nu måste jag verkligen ta tag i den här dagen på allvar!

Det första blir att cykla till ica och posta brevet och sen ta kontakt med CSN om mitt studiemedel.
Sen serrni, då ska jag försöka ta mig ur min förkylningskoma och städa och sen laga en fantastisk middag till min sambo! Tror jag vi kommer uppskatta båda två.


"Sov inte för länge"

Det var exakt vad Jonas sa innan han pallrade sig iväg till Uni vid 8. Haha, det hade jag inte tänkt att göra heller, men när kl ringde vid 9 så gick det helt enkelt inte att stiga upp....
Idag är jag fortfarande jättetät i näsan och börjar bli torr i halsen, less minst sagt.

Jag har egentligen 3 måsten idag, ska skriva på blanketten som jag tjatat om och gå till ica, köpa ett frimärke och posta. Ringa till CSN så de vet att jag ska läsa en kurs och inte drar in studiemedlet, och till sist så hade jag tänkt låna böcker idag till imorgon. Men jag får se hur jag gör, kanske går på bibblan imorgon innan uppropet.


Haha, älskar den här



Inreda.com

Kanske inte bara är jag som är sugen på att inreda mig lite läckra grejer. Just nu är jag jätteinne på wallies till nya lägenheten och längtar efter att få beställa! Gäller bara att bestämma vad vi vill ha.

Har kollat lite på Inreda.com och hittat fina grejer!

13.51


Prosit & rent ska det bli!

Det var faktiskt så att jag skrev ett inlägg tidigare idag, ett rätt långt ett. Sen fick texten fnatt och började radera sig själv, ni vet när man skriver och texten framför raderas? Jag brukar bli fly förbannad när det händer, men idag behöll jag lugnet.
Jag skrev bland annat om några gamla foton jag hittade på mina föräldrars uråldriga gammklump till dator, som jag hemskt gärna vill ha över till min. Men det verkar inte fungera, försökte bränna över på en skiva, men det gick inte. Kan bero på att Jonas har rensat upp den.....inte vet jag. Synd var det i alla fall, fick mig ett gott skratt! Sen så hade jag ju kunnat bjuda mina vänner på lite nostalgi, men inte idag.

Jag nämnde också att jag kanske hade tänkt orka tvätta i min sjukdom, det gör jag också. Känner mig faktiskt lite piggare, men ändå äckligast i världen. Ni förstår? haha

Ska hålla detta kort, blir inte så mycket mer vettigt gjort idag tror jag. Vädret gör ju ingenting bättre vill jag påstå och blanketten som jag skulle posta gör det ju tyvärr inte själv, men jag kommer definitivt inte släpa mig till Ica idag. Jag menar, vill ju inte skrämma vettet ur någon som jag ser ut. En dusch gör inte ens saken bättre. Får bli imorgon, kanske är jag frisk då som vid ett mirakel!


Tänkte bjuda på en bild på mina kära skapare, Snyggmamma och Snyggpappa brukar jag kalla dom.
Vem är jag mest lik?


Pölsa

Jag mår fortfarande typ pyton. Nog säger jag!

Dags att sätta på potatis nu, det blir PÖLSA till middag. Som vi har längtat! Det var ett tag sedan jag åt det kan jag lova. Ska nog ta en snabbdusch också, kanske jag mår lite bättre. Vill ju inte skrämma Elina när hon ska komma och hämta cykeln sin.

Tjing!

Men skojar den!

Inte är förkylningen bätte idag inte, igår på kvällen kändes riktigt bra, var pigg och sådär. Idag är det bara tragiskt äckligt. Kanske inte gjorde saken bättre att jag vaknade för 10 min sen, men det var högst inte meningen....känner mig nu som när man powernapar lite för länge.

Jaha, vad ska man göra av den här dagen då. Jag ska fixa och skriva på en blankett, om jag går för att köpa frimärke och postar den är väldigt oklart då jag mår som jag mår och vädret är en skam idag! Jag ska ta tag i disken från igår, kanske orkar jag tvätta lite om det finns tid. Egentligen vill jag bara ligga på soffan.



Nu vill jag bli frisk!!!

1 november

Kvällen igår var inte alls så bra, hade faktiskt skittråkigt! Jag kan inte vara själv längre, haha.
Kollade på lite olika filmer, väldigt okoncentrerat. Sen märkte jag att The perfect score, som jag hade planerat att se, den hade jag redan sett. Självklart.

Jag gick och la mig kring 01.30 tror jag, kände mig hängig. Jonas kom hem 04.30 och självklart vaknar jag. Tar febern som visar på 37.2, jag känner av feber vid väldigt låg temp så 37.2 är feber för mig. Det är ju klart att jag skulle bli sjuk, glömde ju definitivt ta i trä när jag sa att "nej, jag har ju inte varit förkyld på jäääättelänge, kommer klara mig". Icket!
Vi somnade, jag vaknade typ var femte minut resten av natten av att Jonas snarkade högt som tusan. Sen när jag försökte väcka honom, så hjälpte inte ens att jag tog sparkade lite och puttade på honom. Så jag låg där, förbannad med typ noll sömn inatt.

Jag gick upp vid 10, tänkte att nu klarar jag inte mer. Det kokade i mig av allt snarkande! Har legat i soffan med täcke sen dess. Ska gå och se om Jonas ska stiga upp nångång.

bye bye


RSS 2.0