Löördag

Sittningen igår var rolig värre, sjukt kul med alla utklädningar och spex. Vi käkade 3 rätters och maten var väl sådär, men men.
Eftersom jag och Emelie börjar bli gamla så följdes vi hem till mig vid 22 tiden, haha. sjukt tidigt eftersom det var nattklubb efter tio men vi kände oss rätt nöjda. Det slutade med att vi eller rättare sagt Jonas skjutsade hem E, jag följde självklart med som stöd. :) Sen handlade vi snacks på statoil, jag var godissugen och berusad.

"Kaffe, te? KAFFE??? TEEE?"

Jonas for iväg vid 9 imorse och gjorde en tenta, nu är lillstackarn sjuk med feber och förkylning. Jag som är så fantastiskt snäll har varit på Apoteket och handlat allt möjligt inom ämnet "bli frisk fort som fan, ditt exjobb börjar på måndag".

Just nu sitter jag och gör en blandskiva till Isabelle, ska ju gratta sötnosen ikväll. Trist dock att J inte kan följa med!

Ha en kul lördag, vad ni än gör :)

Jag säger då det!

Jonas sa en ganska roliga sak när jag sa i söndags tror jag det var att sjuksköterskorna skulle ha först Sing Star kväll på tisdag och idag då, sittning.
Han har nämligen kompisar som frivilligt jobbar i baren där sittningar och diverse aktiviteter brukar hålla till. På Origo, vid iksu. Så när dem fick veta av deras chef att det var Ssk som bokat så ville killarna hemskt gärna jobba tisdag och fredag.
 
Haha,  jag frågade liksom: Varför?
Jonas svarade på ett ungefär: Men grejen är att det är SJUKSKÖTERSKOR! Det är typ dem snyggaste tjejerna på universitetet, det är något speciellt med dem och det är liksom 90 % tjejer. bla bla bla.....
Jag bara skrattade, funkar verkligen killar sådär?
JA! Svarade Jonas.

Sen så diskuterade jag det där med Emelie,  hur tokiga killar är, knäppisar. Men kom fram till att om tex Brandmän hade bokat där man hade möjlighet att jobba så skulle man nog också bli ganska taggad.
Så, we are pretty much the same girls!




Jaja, jag undrar om jag ska ta en snabb powernap innan ikväll. Skulle vara riktigt skönt, men man blir ju så jäkla pömsig i typ en timma efter man sovit så är det värt det? Kanske ska jag ta ett skumbad istället och styra en ansiktsmask!

igår och idag

Igår så vaknade jag med huvudvärk, så jag sov över första föreläsningen och åkte på den andra som började 10.30. Sen när vi slutade kl 12 lunchade jag med Emil och Emelie, vi pratade om allt ifrån bh:ar till religion osv.
Haha, ganska intressant. När vi käkat färdigt tog jag och Emelie en sväng på Myrorna, jag fyndade en fräsch mini termos och en kofta minsann.
Skulle ju titta efter något att ha på mig till ikväll, sittningen, men det var fasen helt omöjligt. Total brist på fantasi, men eftersom jag inte hittade Jonas "Teknisk Fysik" overall så får det bli flygvärdinna, dessa kläder kan jag iaf skrapa ihop hemma. Vansinnigt tråkigt, men det blir nog bra ändå :)


Sen så for vi på, vad heter det? Plantagen? Kanske, aja köpte lite blomster. Jag körde hem min kära väninna till Hedlunda och sen tog jag en sväng på, ja just det Å-hem centrum för att hämta ut ett "Paket". Jag menar för ovanlighetens skull. Mina böcker hade visst kommit, och fina var dem. Jag vågar knappt öppna och läsa....

Min bok som jag ska göra en sammanfattning om hade också kommit, men den var så liten att den rymdes i brevlådan. "Ro utan åror", handlar om den kända journalisten på tv som får ALS. Usch, jag läste den igår innan jag somnade och tårarna rann utav bara den, den är otroligt jobbig att läsa.


Ja, vad har jag hunnit med idag då, jo jag cyklade och tog ett ID-foto i morse, haha. snyggt säger jag bara.
Sen så har jag nästa lektion nu kl 13. Det är praktiskt så det känns helt ok!
Sen ska jag väl hem och göra mig iordning inför kvällens sittning på Origa, himla skönt att det är typ 3 minuter från mig.
Imorgon ska vi fira älsklings Isabelle som fyller 4, sen jobb och träffa Sandra på söndag.

Det var helgen det.
Hej!


Kvällsligt

Efter middagen la vi oss faktiskt och slöade i soffan framför splitternya avsnitt Scrubs. Jag blev otroligt trött och halvslumrade en stund. Gosh, skolan tar musten ur mig :)
Kollar nu på Semestersvenskar, rätt underhållande. Tänkte titta på Made in Sweden sen också...en tvkväll helt enkelt, underbart!

Jag ska ta och städa undan lite innan nio, alltid skönt när det är bortstädat i köket! Egentligen så är då verkligen(!) Jonas tur att diska, men jag tror att han blir glad om jag ha gjort det när han kommer hem.


Tjattrade lite med Elina i telefon tidigare, länge sedan vi pratade! Har haft det ganska fullt upp nu, både hon och jag. Elina är ju mest på jobbet, antingen arbetar hon eller så flörtar hon med "äldre" män :) haha'




Imorgon efter plugget tänkte jag och Emelie dra oss till Myrorna och kanske hitta något att ha på oss, eller jag behöver iaf hitta något till sittningen på fredag.
Temat var ju "hej, jag har kommit fel". Kan ju inte vara så svårt......Skriv om ni har något förslag!


disk var det nu ja

Swooosh!

Åter hemma, shit vad kallt det är ute nu förresten!
Nu är jag skitless på vintern, jag vill ha vår och rena vägen så att man kan cykla utan att näst intill dräpas!







Jonas är på skolan och pluggar med några kompisar inför en tenta han har på fredag, sen på måndag börjar han exjobbet i övik! Jag är inte direkt avis på att hans buss går 05.30 på morgonen, stackar liten.
Sen så kommer jag sakna honom på dagarna när han inte kommer hem förrän på kvällen.
Men jag ska som sagt agera god och kärleksfull sambo och laga gourmet mat var eviga dag till min älskling. Eller, kanske inte varje dag.
J sa dock igår att han älskade mig ändå, bara för att jag sa att jag "ville" laga god mat till honom varje dag. Haha, inte fy skam.

Alltså, jag blir knäpp. Vad är det som stinker!!? Det är jättestörande, jag frågade om det var jag igår, men Jonas sa att det inte var det. Och han brukar vara ärlig, men vete fan det är säkert jag!. Något konstigt är det.
Visst har ni känt så ibland att det kommer en återkommande doft, bara väldigt tvärt? Men man kommer inte på vad det är som luktar! gud!


Det känns skönt med en hemmakväll utan aktivitet, bara ligga i soffan och glo på tv.

Tänkte röra ihop korv stroganoff till middag också, det var länge sen!

Ha det gott.


Snabba ryck

I morse när kl ringde vid 7 så var jag såå nära på att ligga kvar och komma till andra föreläsningen istället. Men jag tog mig upp och tur var väl det, fixade anteckningar som har att göra med grundläggande omvårdnad ur den bok som jag ej har. Intressant föreläsning i jämförelse med Referensteknik, haha illa!

Idag så hade jag med min första matlåda också! kazaam! Fiskbullar med 1 tomat och blandsallad, det var inte dåligt! Sen träffade jag Anna och diskuterade vårt arbete en snabbis....
Skulle träffa spexgruppen vid 2 halv 3 något så jag for på å-hem centrum och handlade mat, sen hämtade jag ut roliga grejer på posten och sen hem.

Sen så kan vi ju komma fram till att mina inlägg är tråkiga som fan också, men det är väl ändå inte så hemskarns mycket folk som läser :)
Nej, nu ska jag bege mig tillbaka till Uni.


oj vad tiden gick fort!

Har designat om lite som ni kanske ser. Scarlett är het!

For från skolan vid 2 nåt och sen tog jag en sväng på strömpilen (jag vet), och inhandlade lite diverse ting. Det är ju trots allt löning.....har även redan betalat denna månadens räkningar så hela lönen är fortfarande kvar! Nästan, haha.


Igår när jag kollade igenom min dagliga dos av bloggar så kom jag på att man kan läsa bloggarna från första inlägget, hemskt roligt. Fastnade i StinaLees arkiv....måste fortsätta när jag har tid!
Nu blir det till att röra ihop lite middag och sen blir det singstarkväll på Origo, kan inte bli annat än trevligt!
Cheers!


Lite sovmorgon fick man i alla fall....

Kl ringde 8.45 i morse, trött var jag men efter en dusch så var det helt okej. Skulle träffa basgruppen klockan 10 och förbereda några frågor till sjuksköterskeintervjun imorgon. Jag tror att vi missberäknade lite grann i hur lång tid det skulle ta. Vi var klara typ 10.25, sen så hade vi inte lektion igen förrän 13. Så jag drog hem en stund.



Haha, alltså ni vill inte veta vad jag har ätit idag. Det är rent av hemskt, onyttigheter som Anna Skipper skulle svimma av. Men gott var det. Imorgon tar vi nya tag!

Kanske blir till att åka pulka ikväll, jag har dock inga täckbyxor eller pulka. Så det blir ett problem....vi får ser hur vi gör!

Nu ska jag beställa en bok!
tjing!

Lördagen

Idag har vi bakat pajer så det står härliga till. Vi har hållit Pernillas 30års fest hemlig i några veckor nu...
Först träffades vi vid 17.30 på Megazone, vi skulle köra den där (Boda Borgs) liknande nya grejen. haha. Det var askul, men jobbigt och jag har nu röda knän och en hel del blåmärken. Pernilla, min syster, visste alltså inte alls om någonting så hon trodde att hon skulle på bio med sin sambo men icket.

Sen vankades det bastu på ålidhlöjd och sen lokalsfest, vi har sjungit singstar till småtimmarna och Jonas, Pernilla, Roberth, Margnus och Jukka är faktiskt fortfarande i kvarterslokalen och sjunger Abba låtar bla. Haha, jag sa godnatt för ett tag sedan. Passade på att diska undan lite här hemma, kände mig inte så sugen på att vakna i 10 kilo disk!

Vi är bjudna på middag och mamma och pappa imorgon, men jag vet inte....jag skulle behöva läsa igenom mina anteckningar och kanske bara ta en lugn dag, vi får se hur vi gör.
Sen så vill jag meddela att jag är helt rökfri nu. När man klarar en kväll med alkohol utan att känna sig det minsta sugen så tror jag att man klarat det. Rökning är dumheter.

åh gud, kl är 04.09. Länge sedan jag var vaken vid den här tiden....
Godnatt

Finally friday

Ja, nu är det fredag, och jag kan faktiskt för första gången på länge känna att jag har riktig helg. När man jobbar inom vården så blir det bara konstigt när man typ jobbar vartannan helg och den speciella känslan av att man är ledig försvinner tråkigt nog. Men nu när jag är tillbaka bakom skolbänken så känns det! yeey

Igår for jag till Emelie vid halv 8 nåt, sen drack vi typ 14 liter te´, det var vansinnigt gott och vi käkade mackor med kaviar och banan. Det hade jag aldrig provat förrut, men banne mig det var najs! Jag hade som tänkt att ta med kameran, men glömde den självklart. Ingen ovanlighet direkt.
Vi tjattrade om allt möjligt tills kl visade sig vara efter tio, då tog jag lilltoyotan och körde hem.

   
  



Vi började 8.30 i morse, alltså jag stiger upp typ 7 varje morgon nu, det kallar jag faktiskt sovmorgon! Lyssnade på en föreläsning om blodtryck osv. Intressant, men dem flesta verkade lite trötta efter veckan. :)
Jag har köpt studentlitteratur också nu på eftermiddagen, helvete säger jag bara. För det första så är det ett jäkla krux att veta vilken man egentligen behöver, och sen så känns det som ett slag i fejan när man beställt och notan blev 1700 spänn. Tack för den.

Jaha, nu blev det centrerat också, jag är så trött så jag orkar inte ens ändra...ikväll blir det hämtning också. Ja just det ja.
Vad ska ni göra för skojsamt i helgen?





Guuuday

ja igår var en lång dag, jag var rätt trött när jag kom hem efter 5, men vi hade trevligt!
Sen så hade vi skitkul på NH, drack öl och gjorde konstiga spexgrejer för att samla poäng till gruppen. jihahh.

Ikväll ska ska jag dra mig till Hedlunda och dricka te med min nya kamrat emelie. Det blir trevligt!
sen måste jag börja läsa igenom mina anteckningar, seriös oreda.

låt oss göra det till en gemensam aktivitet

Jag tycker att jag och Jonas ska fara och träna sedan, jag väljer att kalla det gemensam aktivitet eftersom vi har så lite kvalitetstid.
Nej äsch, skämt åsido. Jag har faktiskt varit superlat och inte tränat på 2 dagar nu. Jag skyller på skolstarten....
Men nu ska jag go back to normal. haha.
Sen så måste jag ju flasha med mitt nya träningslinne också! Eller kanske inte.

Knäppt, vi åt typ nyss, nu kurrar det i magen igen. Inte alls bra det här.

tisdag

Gick otroligt bra att stiga upp i morse. Har haft lite mer information idag från 8.30 till 11. Sen fixade jag passerkort och åkte hem. Jonas har hämtat ut sin nya dator idag också, den är fresh så jag känner mig helt klart lite i underläge med gammolga här!

Imorgon har vi två föreläsningar så dagen blir lite längre än idag, men det är helt okej, än så länge är det bara kul!
Sen blir det pizzakväll på NH. underställ som dresscode. Blir intressant, minst sagt!


Jag tycker att Jonas ska göra lunch!

tom i bollen

Kan man lugnt säga, har varit på nollningsspex hela kvällen. Men kul var det banne mig! Härligt folk!
Börjar 8.30 imorgon. Sa just till Elina i telefon hur konstigt det känns att fara till skolan och inte till jobbet, men det känns bara fint!

Jag ska nog sova snart, måste börja lägga mig i bra tid nu om min hjärna ska hänga med på föreläsningarna, it´s been a while om man säger så.



God natt min vänner.

First day of school

Ja se där. Har varit på information från 13-15. Jag skippade rundvandringen med Generalerna, har redan sett vars iksu ligger...:)
Sen så ville jag snabbt göra bort lite olika saker som ska fixat som studentmail och inskrivning, så jag och Jonas tog en tur till Umdac och Villan. Skönt att få ordning på allt så snabbt som möjligt!

Har hunnit få i mig lite mat nu, ska fara tillbaka till Vårdvetarhuset kl 18.30 för umgåsning!
Återkommer med ytterligare en rapport, haha.



köpt

Vi ställde ingen väckarklocka igår, vaknade kl 11 idag och det kändes ändå som om jag blivit överkörd.




Ja herregud, jag fick lite panik idag inför skolstarten imorgon. Vad har man på sig första dagen? Ja, inget som jag redan har funkar i alla fall.....haha
Drog en snabbis på strömpilen och handlade lite för pengar som jag egentligen inte har! Men det var REA, REA, REA!

             
Fick lov att handla en ögonbrynspenna också, min har mystiskt flytt sin kos. Den svarta koftan var så vansinnigt billig så jag provade den inte ens. Men den var jättestor fast jag tog medium, kanske ska den vara så eller så tog jag den från typ "Mama". haha. Mysig dock.


I eftermiddag har jag städat lite grann och lagt fram lite papper och sånt som jag ska ta med mig imorgon.
Tog även lite bilder på albumet som jag fixade med igår, och jag satte upp en tavla på mina sötnosar till syskonbarn.

                              




I morse såg Jonas en annons på blocket om 2 st sängbord 150 kr styck, som vi slog till på! Ska fara och hämta dem senare!





Hallå bloggen!




Så går det när man har tråkigt, sen så är jag ju både störd och konstig. haha
Enjoy

lördag

Jag var och tränade en sväng i morse, klev upp i en bra tid och var på iksu vid 10. Såg min kusin Samuel också, men jag stod på löpisen och han gjorde chins så jag valde att inte störa honom...haha
Sen kl 1 mötte jag Elina och Sandra och kollade på lite allsvensk volleyboll. Det är sjukt vad sugen man blir på att börja spela igen! Elina drog och jobbade efter matchen och Sandra följde med en stund hem till mig, sen tog vi lilltoyotan och jag körde henne till EM.
Självklart så glömde jag kameran iag! Men men, vad gör man?




jahej


Milk

         


    

Blev tacos som sagt till middag, och mjök! Så otroligt gott, jag som skulle sluta dricka mjölk, min mage pallar inte riktigt.... Dock en av dem godaste dryckerna!

Sitter och tittar på Are you smarter than a fifth grader, rätt roligt.
Snart börjar Let´s Dance också, går ju inte att missa när Blondinbella är med. haha.

Ha det gött ikväll.
hej

Back in the days

Jag vaknade 05.40 i morse, gick upp och tänkte att kl nog var 8 nåt. Knäppt, kände mig rätt pigg också, men jag la mig igen. Sen efter Jonas farit iväg på tentan så råkade jag slumra och vaknade inte förrän kl 10. Hell, det är jobbigt när man verkligen planerat att stiga upp en viss tid.
Men igen fara på taket, jag steg upp och for på iksu. Skönt, men svettigt var det.

haha, Jonas sa en himla rolig sak igår. (Vi skojade om andra killar och tjejer)... Typ något i den här stilen:
"Du har ju allt jag behöver....Du är som min nya dator!"
Tack älskling.

Annars så har vi varit en sväng på maxi, köpt mat. Jag inhandlade lim och diverse till mitt fotoalbum, även lite saker till skolan.
Jag tittade igenom gamla album idag också, herregud vad roligt. Alla sötnosar när dem var små, så härliga tider!
Enjoy! :)

Emma & Johanna då                    Johanna nu                  Emma nu
                               

Camilla då                               nu                      
                 
 

       

    Elina a´la 1999                         Elina 2009
      

  Sandra då                     Sandra nu              Jag då (haha)                   Nu
                     



Imorgon blir det att titta på lite volleyboll på iksu, länge sedan nu så det blir kanon!
Ikväll blir det lugnt, Let´s Dance och tacos!

Le...Le....LEEEAN!

Blaha

Jag har jobbat första kvällen på typ 2 veckor, det var rätt soft, trevligt faktiskt!
I kväll händer väl inte så mycket mer, tänkte ta mig ett bad och sen se filmen Sylvia, som då handlar om Sylvia Plath. Gillar henne. Jag minns att jag gjorde ett arbete om henne i gymnasiet också.....
Det är ju dock en vanlig amerikansk spelfilm, men det är bra skådisar! Gwyneth Paltrow som Sylvia,
Daniel Craig spelar Ted Hughes, poetförhållande ni vet ;) haha

Ikväll ska jag raka av Jonas allt hår hade jag tänkt, kanske låter han mig knäppa en bild under processen. Jonas hår är inte direkt tunt, så det brukar ta en liten stund må ni tro.

Annars så ska jag bli bättre på att ta foton. Jag menar bloggar utan foton är rätt tråkiga. Blahaa.


Jonas har tenta imorgon igen, den stackars saten. Men jag tänkte stiga upp med honom som i onsdags, kanske kokar jag kaffe och gör frukost åt honom också, som den goda flickvän jag är. haha. sen blir det gymmet, jag åt en massa godsaker på jobbet, fan. det finns så goda bullar som är helt omöjliga att stå emot! Tvi min dåliga karaktär.



God natt.


torsdag

Usch! hemskt natt. Sovit jätteoroligt och täcket har åkt på golvet var och vartannan sekund och när inte det hände så snodde Jonas täcket.
Jag har drömt en massa konstigheter, vänt och haft mig och vaknade helt enkelt med en jävla pain in my back.....Sen så skulle jag ju stiga upp tidigt och gymma, men nu är kl snart 10.30.
Fast det kanske var lika bra, har skavsår som tar livet av mig, så jag ska nog hålla mig borta från trånga skor och klor. Idag i alla fall.

Skönhetssömn, vad sa?




Men, måste se positivt för en stund, det är ju fint väder. Alltid någonting! Säkert svinkallt, men sol! :)
Jahapp, då ska jag bege mig till vännäsby igen i eftermiddag, ikväll ska jag ju faktiskt jobba...höhö








Den när.....

Ida åkte på jobbet, men insåg att hon inte skulle jobba ikväll, utan imorgonkväll.
Ja, precis så var det, en framochtillbaka biltur till vännäsby blev det. fuck.

Nu blir det ett scrubs som det ser ut.

Good girl

Ja banne mig, jag gick upp 5 minuter i 8 i morse och gjorde äggmackor och kaffe till min käre sambo. Sen så la jag mig i sängen igen, sömnig och ville somna om, men faktiskt så steg jag upp efter en stund! wow.
Tog mig lite kaffe och på nyhetsmorgon. 9.40 var jag på iksu. jag gillar löpbandet, det är skönt, bra också att jag kunde kolla på top model medan jag tränade. haha.
Sen simmade jag en stund. Kom hem typ 11, har städat sen dess. Good girl är jag idag!


Jag ska börja ta vara på dagen såhär och inte sova bort halva, jäkligt skönt.
Ska åka och jobba om några timmar, alltid bra med lite extra i kassan.....

Besök hos J.W

Kom hem för ett tag sedan, har hälsat på hos Johanna Wallin i hennes ashärliga lilla etta mitt i stan, tråkigt nog ska hon flytta snart. Har babblat roliga saker i 5 timmar med dessa skönheter!

     

Nu ska jag bege mig isäng, erbjöd mig att göra äggmackor till Jonas imorgon innan han ska göra sin Tenta. kl 8! Det kommer jag nog ångra imorgon, men jag ska vara snäll.

Jobb imorgon också, 15.30. Tänkte hinna med iksu och lite välbehövd städning före det!
godnatt!


Gotta get up

herregud, hur svårt ska det vara att stiga upp en lämplig tid på morgonen? fan, jag kan inte ta mig ur sängen! Jonas har varit jätteduktig i flera dagar nu, han stiger typ upp 9 och pluggar. God! Skärpning ida!
När skolan börjar så måste jag ju stiga upp tidigt också, kanske dags att ställa om dygnet?

Well, såg just det senaste avsnittet av How I met your mother, som vi väntat en hel vecka på! Bra, mycket bra. Käkade fiskpinnar och bulgur, gött.

Nu ska jag följa med J en sväng till Uni och skriva ut lite papper, sen ska vi träna.

Tjoflöjt!

äckliga gubbar

Fy, sitter och kollar på Sexturisterna- Venezuela. Ett hotell där man även kan hyra en flickvän under hela vistelsen eller bara några timmar. Fan, jag blir riktigt illamående. äckliga feta gamla gubbar som hyr 3 gånger så gamla tjejer. Engelsman som sköter stället också. sjuka värld.


Mitts on!

Åh gud, det är sjukt jobbigt att boxas. Fick bli lite sånt ikväll också! Skönt.
Sitter samtidigt och ser på Guldbaggegalan.
Jonas ska strax och träna, sen tänkte vi se Pride & Glory med Colin Farrell och Edward Norton.


Imorgon ska vi hänga hos Johanna i hennes apartamente i bågenhusen. Har inte varit där på ett tag så det blir najs bajs.
Ha det!

vad hände?

Detta kunde man se för ett tag sen nu på tv4s nyhetsmorgon, Jonas ropade på mig från vardagsrummet när det var vädret....knas! haha
kolla på det!
Väder Sofia

Jag kom just hem från ett pass på löpbandet, haha det läskiga är att det känns som att marken rullar när man kliver av sedan. Simmade en stund, men var trött nog som det var från bandet, så det blev en kortis.
Nu slappar jag medan Jonas lagar middag, hemskt skönt :)


Jag köpte en scrap book idag på åkerbloms, tänkte börja sätta in i album. Visst man har alla bilder på datorn, men det är ju mycket roligare att titta i album. Om inte annat senare i livet. sukeeee.

Intressant må ni tro

Haha, vi såg Bio i torsdags, YesMan, den var rolig. Absolut sevärd.
Annars så hade jag seriös mittbena igår för första gången sen jag gick i 8an. Yihaaaah.

First runner up

Oj, några dagar sedan jag bloggade. Har bara inte orkat, sen så har internet gått så förbannat segt att jag blir less innan jag hinner logga in....haha tragiskt.

Jag har i alla fall kommit igång med träningen, i Fredags steg jag upp vid 10.30 tiden, då gick jag dem cirka 1 1/2 minuterna det tar att gå till IKSU från oss. Sedan så sprang jag en stund på löpbandet och eftersom att jag är sjukt otränad så fick jag lov att börja gå i snabbt tempo istället efter ett tag. Sen simmade jag i 30 minuter och avslutade med 18 minuters solning, som jag kände att jag förtjänat! :)

På kvällen så tittade Elina och Sandra förbi för en liten utgång. Vi började här och blev lite på lyset, kollade på Let´s dance och Blondinbella, så jävla roligt! 
sen strax innan vi skulle dra ut kom Camilla och gjorde oss sällskap. Vi gick på Corona, hade inte varit där på evigheter, men det var mycket trevligt, träffade några gamla klasskompisar och dansade hela kvällen.
Jag och Sandra som brukar vilja åka hem typ vid 00.30 (haha) höll ut till 2!  Mycket strongt.

Blev dock inte så mycket bilder i helgen, men Elina, min stjärna, ställer ju alltid upp! Så ett par st blev det... :)
  


Igår åkte vi till Vännfors och hälsade på mamma, pappa var i Estland i helgen. Isabelle och Nathalie hade varit där sen i lördagskväll. Jag och Jonas följde med Isabelle när hon skulle åka skridskor (Vännfors on ice). Hon kan inte åka än, så man måste hålla i henne, men vilken ballans ändå! Sötungen. Sen när vi kom in så hade Nathalie vaknat och hon var gosig som vanligt.
Åkte hem strax efter 4, Jonas var tvungen att köra igång med pluggandet inför tentan(orna) igen. Jag skulle egentligen ha dragit mig på gymmet, men blev jättelat...illa!



Idag är det måndag alltså, börjar skolan om precis en vecka. Känns absolut lite pirrigt, men otroligt kul! Ska fara och jobba på Hjorten på onsdagkväll också....
Annars händer det väl inte så värst mycket idag, måste fara en sväng på stan och lämna tillbaka bågar som mamma lånat hem. Sen så blir det nog iksu och lite löpband och simning. :)

Fick en massa roliga räkningar idag, jättekul. 1 från tandläkaren på typ 600 spänn. Inte så dyrt eftersom jag typ betalar den summan 1 gång per år....men det är aldrig kul. Sen kom försäkringspapperna idag också...gah! Alltid på samma gång. Tack!

Nej, nu ska jag ge mig.
Ha det gott ni som läser!
hejpa


Tretton vad?

Igår såg vi en riktigt bra film som hette Defiance med Daniel Craig, Liev Schreiber och Jamie Bell. Jag fällde några tårar och Jonas erkände att han var nära till gråten flera gånger! boboo.

Käkade kotletter till middag, Jonas åt hemmagjort potatismos och jag en god sallad till.
Annars är det som lugnt på bygget......


Ett grattis till Sandra som fyller 21 idag! Vi pratade idag om hur fort tiden går, det är nästan 3 år sedan hon gick ut gymnasiet! Känns som igår typ. Annars gruvar hon sig lite för att snart fylla 30. Haha, men det dröjer ju en sisådär 9 år.

Congrats i alla fall!


Är det helg idag också?

Haha, ja jag vet inte. Trettondagsafton i alla fall, eller hur det nu var.
Jag och min kära sambo tog oss i kragen idag och drog ut i kylan för att inhandla diverse saker. Vi hade tex ingen lampa till fönstret i köket (har ju använt ljustaken nu under jul),  vi hade inga i vardagsrummet heller. ...
Sedan så har vi varit på jakt efter dammsugarpåsar i en evighet nu, det är ju bara helt livsarbete att hitta rätt. Men idag så fann vi vad vi sökte på Clas Ohlsson.
Köpte även lampor där. Drog en sväng på Hemtex också, haha det är ganska roligt att den affären alltid har REA. Köpte lite fotoramar och ditt och datt.
Vi var också på Expo där jag köpte gardiner till vardagsrummet, det behöves lite färg kände jag...sen så köpte vi typ ett skydd för väggen så det inte bli äckliga fettfläckar där sängen står, inte direkt snyggt. Men det får sitta kvar där tills vi hittar något bättre!.Och sist men inte minst så blev det en blomma till vasen.  En bra dag har det varit ändå.

Jonas lagade köttfärssås till middag. Gott var det. Nu försöker vi komma på vad vi ska ladda hem för serie medan vi väntar på nästa avsnitt av How I met your mother som inte kommer ut förrän nästa tisdag! Stackars oss.

           

Vi är skitsugna på att fara och bada på Paradisbadet typ i veckan kanske, intresserade kan höra av sig! :)

Weekend

Vi var duktiga på att stiga upp idag, har hunnit köra 2 tvättar och nu tänkte vi äta laxpasta till lunch, rester från igår. Mums!
Jag har även skickat in lite foton till fuji för framkallning, tänkte sätta in lite foton i ramar och i ett fotoalbum. Sen så funderar vi på att köpa en fotoskrivare, men om vi har råd är frågan.... :)

Sen så har jag varit fruktansvärt onyttig i flera veckor, inte bra! Jag och Jonas bestämde oss för att ändra på detta imorgon, måndag. Då ska vi bli nyttiga igen.


Annars älskar vi the new place.
Så här såg det ut när vi var mitt uppe i inflyttningen....gah

           

         








Sen var vi väldigt less och tyckte att vi hade gjort oss förtjänt av varsin Margarita. Den var inte mild.
Ha det så skönt idag!

Sukee Sukee


the hours before 09

Ja jäklar, nyår blev väldigt trevligt.
Här är bilderna!

                 


                

     



Idag gör vi inte något roligt, vi typ tvättar och jag har suttit i 2 timmar och laddat upp bilder. haha, illa.
Har dessutom fortfarande morgonrock på mig, slö var ordet!

Jag var lite sugen på att fråga om sandras och cicka var intresserade av halvapriset mat på droskan.....ska räkna om jag har råd! HAHA.

RSS 2.0