har kommit på några fler "to do´s".

imorgon bör jag:

städa
rensa mig igen den gigantiska klädhögen på golvet i sovrummet
tvätta, eftersom  vi totalt glömde bort tvättiden ikväll.
plugga
diska
gå ut med soporna (att det ska vara så jävla jobbigt)
få ordning på mitt liv en smula

tja, men det där lät ju som en baggis, jag kommer få en vansinnigt spännande dag imorgon. Eller kanske inte.


On Holiday

Lyckades få ihop rätt många foton måste jag säga, blir mysigt att framkalla och lägga in i det privata fotoalbumet.
Ett smakprov, varsågod.

                             


Hade en mycket trevlig gårkväll, jag och Elina drog oss till Emma kring 6 tiden igår. Myste och hade oss, sen gick vi till Invito och njöt av en kväll i gott sällskap och bra musik! Tack för det.
Sen idag så vaknade man en smula trött i huvudet, men det var det absolut värt. Vi packade oss iväg till Bettnässand där det till slut blev kanonväder, underbart med bad, beach och även här mycket gott sällskap!

Jag sitter och funderar och gruvar mig inför att jag imorgon verkligen inte kan dra mer på plugget. Nu har jag haft mitt roliga, haha. Nu måste jag verkligen köra stenhårt! Förhoppningsvis kan jag känna mig nöjd efter helgen, eftersom jag väntar regn så kan jag banne mig sitta inne och plugga!
Nej nu, nu ska jag ta och läsa en eller två bloggar, äta några skivor vattenmelon och pussa på min sambo.
God Natt.

uppdatering

Vi lever, faktiskt. Vi sov i en stuga mitt ute i ingenstans utanför Arvidsjaur, myggen dödade oss nätt och jämt. Åkte tillbaka till civilisationen igår. Har tagit foton som jag lägger upp när vi är hemma i umeå, orkar inte fixa med det nu..
Idag har vi varit och shoppat i Luleås alla shoppinggallerior, riktigt mysiga faktiskt! Ätit en god kycklingsallad a´la ceasar och även varit en sväng på ett område liknande "strömpilen" fast tre dubbelt så stort.

Jag och min kära planerar att åka hem imorgon, möjligen ta ett stopp i Piteå och bada, vi får se!
Nu vankas det snart middag, om någon av oss orkar laga.
tjing!

sitta inne utan dåligt samvete

Det kan man verkligen göra idag, skitväder rent ut sagt, men det känns som om man är rätt van nu faktiskt....
Jag har sovit som en prinsessa inatt, dock lite oroligt på morgonkvisten då en viss Gunvald Larsson hälsade på, haha helt sjukt. Vi har lyckats äta en rejäl frukost med bacon och ägg + lite vattenmelon (som smakade kylskåp)

J ska strax iväg med bussen till skellefteå, och jag ska väl ta och stöka undan lite inför filmkvällen med tjejerna. Har försökt få hem satc-filmen men det gick inte alls bra. Det löser sig säkert bra ändå!
Har kollat lite väder inför helgen och början av nästa vecka, vi kommer befinna oss längre norrut i Arvidsjaur och där har de visst sol och mellan 23-25 grader som det såg ut. Får hoppas på bad då helt enkelt!

Nej ni, ha en härlig fredag!

Nydalapremiär

Igår stack jag Elina, Camilla och Fredrik (som fick hoppa in) och spelade beach, det var rätt så fullt vid iksu så vi for ner till sjukhuset och planen där. Kul att lira en stund! Cred till Fredrik som spelade riktigt bra för att aldrig ha gjort det innan!
Sen begav vi oss till nydala och grillade, träffade först Emma och Malin där som höll på att fixa eld, gick sådär. Haha, efter ett tag kom även Emsi och Johanna, vi grillade korv och lite allt möjligt.

Allt var definitivt inte gott! Måste ju nämna att vi badade också, var riktigt skönt faktiskt och det är underbart mysigt där vid udden. Förhoppningsvis kanske det blir sol någon dag så man kan bada på dagen, lite varmare om inte annat.......


Idag har jag "försovit" mig till 12, jag skyllde på Jonas, men han sa att "jag var så söt där jag låg", jo eller hur. Jag är oftast som snyggast på morgonkvisten.
Jaha, vad ska jag hitta på idag? Borde fortsätta plugga men det kändes inte så kul, kanske tar jag tidig helg. Eller pluggar stenhårt imorgon? Jag får se.
Imorgon åker J och hans brorsa till skellefteå för att hänga med sina gamla jobbkompisar, då blir det nog filmkväll här med tjejerna eller något annat mysigt! Sen på lördag hämtar jag upp J i ske-å och sen beger vi oss på minisemester mot Luleå. 

Inte riktigt ännu, men man får väl drömma?

Det är precis vad jag gjort, drömt mig iväg en liten stund. Kan verkligen se det framför mig, du och jag.
Det är så jag vill att det ska vara. Visserligen så har jag varit säker ett tag nu, men kan bara bli säkrare.
Härlig känsla. Ingen brådska, inte riktigt ännu, men man får väl drömma?







Vill inte!

Jag har bestämt att jag måste börja plugga idag till tentan den 28e. Har dragit på det ett par dagar nu i alla fall.....
Känns ofantligt tråkigt, men ack vad jag är tvungen. Det känns lite bättre eftersom det är världens skitväder.

Anatomi, here we go again.

Back to Basic

Nu har jag ju faktiskt varit rätt ljus ett tag, men jag tror att det är dags att återvända till brunett.
Ska det ske, så sker det ikväll!

Antar att ingen kommer att hindra mig? haha

Romantik

"snott lactulos från jobbet?" Knappast, receptfritt på apoteket eller om man har en go mormor som gärna lånar ut =)

Nog om.

Igår hade vi ju lite problem med att komma på vad vi skulle göra, vi bestämde oss för att fara och käka på nya Allstar nere på stan. Sen när jag stod i duschen kom jag på att det var den 19:e och att vi faktiskt firar 10 mån tillsammans. Se på fan, passade ju perfekt!
Vi tog bussen, sådär lagom romantiskt haha. Sen väl där blev vi glatt överraskade, riktigt fint ställe nu ju! Jag käkade kycklingburgare och J någon sort stark pepparburgare. Det var i alla fall sjukt gott, sen avslutade vi med efterrätt bestående av olika frukter som man kunde doppa i mörk och vit choklad. Det var rätt lugnt med folk igår inomhus så vi kunde lätt krypa ihop oss och mysa inför tvskärmarna efter maten.

När vi kom hem fastnade vi för Walk the line på 3an, jag kände redan då att jag hade svårt för att hålla upp ögonen. Sen satte vi på Che, en film med Benicio Del Toro som handlar om Che Guevara. Eftersom J hade lovat att stryka mig på benen så slocknade jag efter typ 10 min, haha som alltid.
Har i alla fall haft en god natts sömn, men känner mig ändå trött.

Någon som har förslag på saker att göra idag?
Tvättning är redan inbokat, weeee


Konsten att bli trött genom att vara aktiv istället för att bli trött av att göra ingenting

Så har helgen varit för våran del! Umgåtts med kusiner, syskon, syskonbarn i Vfors. Underbart mysigt!
Glömde dock helt bort att ta bilder som vanligt.
Nu har vi varit så överaktiva hela helgen så nu sitter vi här trötta, men förbaskat rastlösa och försöker hitta på någonting. Känns svårt att bara göra ingenting....har även igen kollat på resor tills vi kräks, för det finns inga i den prisklass vi vill just nu. Jättetråkigt, men vi har nog i stort sett bestämt oss för att leva "lite gott" framöver och skippa resan.

Sen är min mage åt helvete igen, inte ens lactulos gör verkan. Illa.
Kul att veta!

Hoppas på fint väder till veckan nu, men vad jag sett ska det regna.
höj

metmask och vind i mitt hår

Jag är självklart i Vännfors, umgås med mina kära föräldrar och syster som har kommit från stockholm. Jag har fiskat som tusan och även fått ett par fina firrar. Åkt flotte, nästan badat men det var liite för kallt. Kanske imorgon.
I eftermiddag kommer farbror med familj och även min älskling som tog en utekväll med grabbarna igår. Kan behövas när man är tillsammans med mig =)

ska försöka komma ihåg att påminna J om att ta med kameran, får se hur det går.
Kan även upplysa om att jag sitter och spänner låren för att datorn ska komma så högt upp som möjligt, annars är det "svag" signalstyrka på nätverket. Knapprar på en seg, gammal skitdator rent ut sagt. Värre än modem, jag lovar.



Nej nu, kanske ska man lägga sig och få lite färg?
ciao.

Vännäsdagarna 09


    


    


    

Har Sandra att tacka för dessa underbara foton, som jag tog mig friheten att stjäla.
Otroligt rolig lördag, och det var absolut värt att somna 02.30 för att sedan stiga upp 07 och jobba =)






Tisdag.
Sovit i nya härliga sängkläder, stigit upp och ätit vattenmelon. Ska strax sätta mig på altanen och läsa cosmopolitan. Senare beger jag mig mot flyget för att hämta syrran, sen vännfors, hämta sandra, sen utgång med tjejerna.
SEMESTER kallas det!
tjing

katt

Det är något som jag verkligen vill ha just nu!! Sitter och kollar djurskyddets hemsida, vilka underbara sötnosar till katter det finns.
Men då har vi självklart ett problem, det kokar seriöst i mig nu när jag ska skriva. Js äldsta brorsa är "allergisk" mot katter, kommer det betyda att vi aldrig kan ha katt eller hund? Sen när vi ska diskutera detta så låter det mer som att han är stolt, vadå "stolt"? Stolt för vad!!
Gud vad jag blir förbannad.



Elina kommer förbi vid 3, då drar vi en sväng på Myrorna, kanske fyndar vi! Vem vet.

semesterplaner?

Vi har funderat fram och tillbaka på det här med semester. Vad ska vi göra, var ska vi åka?
Tjejerna har ju pratat liteom utlandssemester, vilket skulle vara förbankat skönt. Frågan är dock om pengarna räcker till....just nu ser det mörkt ut.

Jag och J har diskuterat om vi skulle bila till Tyskland, men det känns ju knepigt, jag menar lilltoyotan kommer ju bli mördad. Vi har kollat billiga flyg lite varstans, men inget känns riktigt rätt eller särskilt billigt. Vår sista utväg kommer nog bli en tripp till Stockholm eller liknande, självklart med bil då. Bara ta det lugnt, mysa och njuta av varandras sällskap. Jag tror säkerligen att jag kommer känna mig nöjd, har egentligen inte så höga krav =)

Någon som vill joina med på en riktigt härlig svensson-budget-roadtrip? Jag tänker grillning vid en strand någonstans efter vägen på kvällen, öl och riktigt gott sällskap.


Helgen happening, Vännäsdagarna. Jag hinner nog med en sväng på lördagkväll, annars ska jag som sagt sysselsätta mig med jobb. Sista helgen, weeehooo.

Så kul man kan ha

Idag steg vi ur sängen 12.15, egentligen inte för att vi hade lust utan för att J skulle träna med en kompis kl 12 och jag skulle bleka Elinas hår samma tid.

Men det blev ju bara bra det där! Glömde dock bort att ta foton som kunde liva upp bloggen, får bli en annan gång.
Jag och J tog en sväng på maxi i eftermiddags också, sen när vi kom dit och jag sa att jag skulle på H&M så blev J sur och sa att jag lurat honom för att när jag frågade så sa jag "maxi". Haha, stackars liten. Purken som han blev, satt han kvar i bilen.

Nu ska vi käka, sen blir det nog några parti Backgammon, ny favoritsysselsättning.
Imorgon blir det jobb, men inte förrän 12.30.
tjohej

Bio

Ikväll ska jag och J på bio med hans brorsa + sambo. Ska bli himlarns trevligt måste jag säga och det blir självklart Ice Age 3 i 3D. Vet att jag inte kommer bli besviken.

Innan dess ska vi försöka laga ihop lite lax, men det klarar vi säkert.
Men vad är det mitt öga skådar, sol!!
Alltså, jag vet inte vad det är, men jag har fått någon slags besatthet av Beyoncés Halo. Jag som inte direkt brukar lyssna på henne har totalt kärat ner mig i den låten....



nu får det baske mig vara slutet

Efter att ha varit hos Js älskade och fantastiska mormor förra helgen så bestämde jag mig nog för gott. Jag kan inte hålla på att ha ett beroende av något så jäkla illa. Grandma C är storrökare och det hörs säkerligen på hennes röst, det gav mig verkligen sista kicken till att lägga av. Så igår kl 13 var det slut, har alltså varit fri i 24 timmar. Känner mig inte sugen just nu heller. Sen så vet ju de flesta att jag försökt förut och hur dåligt det gick, men någon gång ska man ju lyckas. Det är ju bara patetiskt.

Nya liv, here I come!

Tänkte mig en tur till stan idag med Elina, men insåg att jag inte har någon som helst ekonomi för att shoppa kläder så jag bangade. Hon kommer dock hit senare och ska få håret fixat.
Jädrar vad skönt med 2 lediga dagar, nu blir det nog att städa undan lite och äta något.
sol, var är du?

hallah

Ja ojsan hejsan, tänkte bara meddela att jag gått in i min sista jobbvecka innan s.k semester. Obetalt, men kommer fanimej vara lika nice ändå!

Sedan så ska det självklart bli soligt och +25 under hela resten av juli och augusti så jag kan sola och bada. Jag kan tillåta några dagar med regn så jag kan plugga inför tentan den 28e aug.
Waam baam, det har även hänt lite saker som gör att mycket kommer att förändras, vad låter jag vara osagt än så länge...inget blir som planerat, så sant.

Njut av sommaren, det ska jag göra.
puss

RSS 2.0