resultat

     

Det är ju en fördel att vara världsbäst på att baka bullar också!
Nu ska vi strax käka lite fiskgratäng och sen blir det att ta sig an lite tvätt, mindre kul.

plugg, bak & tvätt

Klockan ringde vid 07.45 i morse, jag var så sjukt trött, förstår heller inte varför. Men vaknade till lite efter en dusch i alla fall, sen drog jag ner på universitetsbibblan och pluggade lite med några tjejer från klassen. Inget bra flyt alls måste jag säga.
Nu på en stund blir det till att börja med bullbaket, känns väl sådär. Jag ska först ta en sväng på centrum och hämta ut ett paket! =)

Du skall kunna!

Det är det jag läser om dagarna, alltså anatomin tar seriöst livet av en, sakta men säkert.
Jag hade en dålig start idag, för det första försov jag mig, för det andra så regnade det och för det tredje så skulle min dag bestå av plugg. Men egentligen ska jag ju inte klaga, ingen har tvingat mig till att börja plugga och att anatomikursen skulle komma har jag ju alltid vetat. Bäst att ta det med ett leende.
Igår vid 21.30 följde jag med Jonas och Erik och tränade, gick sådär, jag crossade i 20 min och sen var jag ganska slut. Det var ett tag sedan.....sen så kan jag skylla på att jag var ganska trött igårkväll också.
Men jag undrar vad som hände med volleyn? Kanske hör han av sig snart Krister. Jag blev i alla fall sjukt sugen igår när iksu hade träning. Jag stod och kikade en stund, blev inte särskilt imponerad av dem dock....



Jag vet inte vad kvällen har ett erbjuda, blir nog ganska lugnt!
Imorgon så blir det att träffa några klasskompisar kl 9 och plugga, sen tänkte jag baka bullar inför min födelsedag, sen har vi tvättid 19-23 och ska hämta min syster på flyget också.
Fullt fart.
Jag fick förresten ett paket idag med posten, det var från Jonas mamma, Eva. Vansinnigt gulligt!


Trädgårdstant

Igår fick jag något slags ryck, Jonas for och tränade och då gick jag ut och krattade bort alla löv från baksidan och slängde i en sopsäck. Sedan sopade jag av altanen och gick sedan på framsidan och gjorde samma sak där. Donade i rabatten och hade mig kl 22 på kvällen. Haha, men trevligt var det allt, jag kände mig som min mamma.
Och jäklar vad fint det ser ut nu!


Jag var på skolan kl 8.00 i morse, vi skulle ha modellstudier men det hade visst blivit något fel i "kommunikationen" och vi hade ingen lärare. Ingen bra start på en måndagmorgon, vi gick istället till UB och pluggade, jag blev less kl 14 och kände att det var nog för idag.
Imorgon har vi föreläsning på förmiddagen, sen blir det nog bibblan igen. Sedan ser vi fram emot valborg (trots att vi ännu inte vet vad vi ska göra) och fredag, min födelsedag yey!. Men speciellt lördag när mina kära flickor kommer på besök!
Nu ska jag förbereda inför storhandling.
Tjing.

Grillpremiär

Gårkvällen var sjukt rolig, vi började hos Malin på Liljansberget, vädret var underbart och humöret på topp. Det slutade på Rex, hade mycket roligt där också!
Idag är vi inte riktigt lika pigga, men det var det värt =)

Har faktiskt inte orkat öppna anatomiboken idag, har verkligen inte orkat. Det blir plugg nu hela veckan istället!
Annars så hade vi grillpremiär ikväll, grillade hamburgare, inte dåligt gott!

   


Ja just!

Gårdagen bestod av föreläsning från 8.15-12, usch vilket vansinne. Men sen for jag på tomtebo och var barnvakt i några timmar, härliga tider. Var skönt ute också!
Kvällen spenderades hos Anna och Martin, blev vin och singstar för hela slanten. Är därför en aning trött idag. Jag vaknade dock vid 9, måttligt pigg och tänkte stiga upp och plugga, men tanken på att ligga kvar tog över och vi vaknade ungefär vid 11.30. Jaja, shit happens.

Ikväll blir det lite fest hos Malin med en massa från klassen, blir finfint i min låda!
Ska försöka bli lite som en människa först bara.
Ha det!


study & laundry

Visst låter det mer fancy på engelska? Kanske inte. Det är det som gäller idag i alla fall, har faktiskt suttit i 2.5 timme och pluggat på nervsystem och vävnader. Känner mig himla duktig....
Vi har dessutom tvättid idag kl 15, blir till att göra denna torsdag ännu roligare! Nej nej, nu ska jag inte vara bitter inte, har suttit i köket vid ett stort fönster och myst i solljuset med anatomiboken och anteckningsblock samt finfint musik. Måste erkänna att köksbordet är bästa stället att plugga på, i soffan framför tv är ingen god idé har jag märkt. Haha

Imorgon är det fredag också, vi har en låångförmiddag som igår med föreläsning men det är ju ändå helg efter det så nog ska vi ta oss igenom den med gott humör! Morgondagen verkar bli rätt så lugn, kanske passar på att vara duktig och pluggar efter skolan, sen på lördagen blir det nog lite fest med basgruppen vad jag vet. Var tal om temafest hos en kille i klassen också. Sen är det ju löning också! Inte att förglömma =)



Nu ska jag sortera tvätten, good times!

Allvaret

Ja det säger jag, nu har allvaret börjat på riktigt. Fy, vi är inne på anatomin, inte helt lätt. Satt på en föreläsning från 8.15-12.00 i förmiddags. Puh,
Nu har jag fått i mig lite lunch, funderar om jag ska städa (vilket inte blev av sist jag skrev det) eller om jag ska plugga. Jag borde definitivt göra det sistnämnda men har absolut ingen lust.....jag börjar nog med att diska, sen får vi se vad vi hittar på för roligheter.

  



Jag och Jonas tog en promenad igår, soligt men blåsigt. Skräpigt var det också!
Ser verkligen fram emot helgen, ska visst bli lite varmare! =)
Nu ska jag ta tag i mitt liv!

Safety

Det blev lite jobbigt här i eftermiddag, jag har varit otroligt känslig den senaste veckan och när man blir oense om något så gör det inte saken bättre. Ett förhållande är inte enkelt, speciellt inte om man är ovan och undrar om det är ok att bråka eller om det kommer att ta slut på grund av ett gräl då och då. Självklart inte.
Egenligen som kommer man varandra nog lite närmare för varje gång, för man lär sig acceptera varandra och samtidigt får man ordentligt utlopp för sina känslor.
Jag brukar fundera ibland, oftast dagligen på hur bra jag mår som jag lever nu och hur mycket jag älskar min sambo. Tiden går snabbt också, igår blev det 7 månader fast det känns som flera år.


Sen har jag funderat på alla saker jag ser fram emot.
Till exempel min födelsedag med familjen om 12 dagar och lördagen som jag ska spendera med tjejerna. Sen längtar jag otroligt mycket till sommaren och vad den har att erbjuda. Egentligen har jag bara bra saker framför mig.
Jag känner att mitt val av utbildning är helt rätt, sen så är det ju inte heller alltid så enkelt men det är övervägande jätteroligt och härligt med alla nya människor som jag träffat!
Jag känner att det är dags att börja uppskatta vardagen lite mer...

Ny vecka!

Huvaligen vad jag var trött igår när jag kom hem från jobbet, kände mig faktiskt riktigt glad över att jag numera pluggar och inte jobbar....
Men det gick ju bra ändå, och alltid kul att skvallra lite med los collegos.
Jag hade i alla fall fått ett sms av Jonas där han sa att han "helgstädat lite, det var så dammigt", så jag såg fram emot att komma hem till en städad lägenhet. Haha, tji fick jag, när jag kom hem så frågade jag om han inte hade städat.
-Jo, jag dammsugade, men jag orkade inte småplocka....
Herregud! Det är ju småplocket som är det jäkliga! Dammsuga är ju en baggis. Karlar alltså.


Idag har vi påbörjat anatomikursen, kul att vara någon annastans än på vårdvetar faktiskt, det blir även lite närmare att gå! Sen så hade vi en föreläsare som inte alls var ful, sicken tur för oss! Cirka 97 procent av klassen, alltså tjejerna blev smått fnittriga under uppropet, det är ju inte alltid (alltså aldrig) att man får en hunkig föreläsare.
Sen var det nästan varmt ute idag! Solen var helt underbar och efter plugget så åkte jag till expo och handlade upp mitt ett år gamla presentkort. Gooodie.
Jag har fått paket idag också =)

Nu ska jag städa, i ordets rätta bemärkelse!
tjing.

Careful where you stand

I morse kom Emelie förbi mig vid halv 9, jag käkade tacopaj till frulle lite snabbt. Otroligt bra start på dagen! =)
Tog mina vitaminer + 1 ibumetin och 1 rosenrot, man måste ju vara allert när man ska skriva tenta. Jag gav även Emelie en fin tablett rosenrot. Sen promenixade vi de typ 100 metrarna det är till Östra Paviljongen från mig och gjorde bort tentan i Vetenskaplig Teori och Metod. Fy fasen vad skönt! Gick väl ganska bra, tror jag i alla fall.

Jag kom hem strax före 11, gick alltså relativt fort att göra provet. Sen städade jag lite grann, hann prata med mamma som är i sthlm i veckan, och för ett tag sedan kom jag och Jonas hem från en liten stadstur. Nu har vi nyss käkat lite tidig middag också för J skulle iväg på EPP.



Jonas skulle vilja vara någon annastans som det ser ut.
Den lilla räven.




Nej, jag vill verkligen inte jobba i helgen. Skulle bara vilja vara hemma och mysa, men det blir ju kul att träffa mina gamla arbetskamrater om inte annat.
Kvällen blir nog väldigt lugn, med mjukis och Så ska det låta!

Check

Gud så skönt, jag klarade min allra första tenta!

Dagen innan

Imorgon är det tenta då, känns fortfarande inte bättre. Idag blir det väl till att råplugga kan man säga.
Jag är ändå inte nervös inför morgondagen, känns bara skönt att göra bort det!

Sen på lördag blir det jobb för min del, även söndagen. Känns väl helt okej, fast det var ett bra tag sedan och att mycket har förändrats, men det ska nog gå bra.
usch usch usch, vill inte plugga. Så ofantligt tråkigt! Sen snöar det nu också, life is good?
Tjobengt,

Tur till staden

Till centrum rättare sagt och då menar jag inte Ålidhems centrum. Strosade runt med Elina, käkade lunch på Barista. Det blev pestopasta, otroligt smarrigt. Eftersom jag varit så duktig den här månaden och lyckats lägga undan drygt tusen kronor, så unnade jag mig en söt kjol samt lite lite "skönhetsgrejer", främst för mina fötter faktiskt. Haha, köpte sedan en ansikts-dagcreme, riktigt billigt köp men hoppas den blir bra.

Jag har suttit och pluggat en stund nu, usch vad det känns illa alltså. Jonas är hos sin brorsa och jag har lite tid för mig själv. Kanske ska jag vara snäll med mina fossingar och ge dem en riktig boost med manikyr och peeling.


yey!

Nu har ju faktiskt the hills kört igång igen, I´m so excited =)


Fenomenologiskt Hermeneulogi

Säger det dig något? Haha, hemska tider. Detta är vad jag försöker plugga bland annat, nog har man haft det roligare.
Ja, jag steg i alla fall upp i en bra tid idag, strax innan 9 och hann säga hejdå till Jonas som skulle iväg och göra en tenta.
Jag har lyssnat lite på föreläsningar på nätet...vet inte om det kändes bättre eller sämre inför provet faktiskt.

Vid 14 tiden ska jag möta upp Elina för lite lunch på stan, skönt att göra något annat än sitta med näsan i böckerna. Till dess tänkte jag göra lite nytta, plugga och diska verkar behövligt.
Solen lyser ju också, underbart!

Bara vanlig tisdag

På ett ungefär, förutom att jag och Jonas klev upp kl 07.00 och tog en morgonpromenad. Det var så sjukt, hemskt, vansinnigt jobbigt att kliva upp för sängen har nog aldrig varit skönare! Haha
Men nu i efterhand så var det himla skönt, soligt och friskt. Vi har just ätit lite frukost som bestod av ägg, bacon och yogurt.

Idag blir det väl att fortsätta plugga, får se om man kan sitta i solen lite senare idag på baksidan.
Tjohej!

Sol i sinne

inte direkt brunn inne. Jag sitter omringad av pepper och anteckningar och försöker plugga inför tentan. Men fasiken vad tråkigt det är! Speciellt när det är sol ute! Funderar på att ta med mina papper och gamla tentor till "altanen" och plugga en stund.....
Sen ställer jag mig frågan, började jag plugga för sent igen? Ja, det gjorde jag nog.
Jag kom just att tänka på att jag ska jobba lördag-söndag nästa helg, shit det var länge sedan jag var i vby alltså. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör =) Känns dock tråkigt, det som är så skönt med helg, men samtidigt så blir det bra med lite extra klirr i kassan.


Jo, vi såg i alla fall Monsters vs Aliens igår i 3D och den var hur rolig som helst, jag är inget stort fan av animerade filmer men den var otroligt bra. SE DEN! Jag skulle lätt kunna se den igen.
Nej, nu blir det tillbaka till plugget igen.

Blond, Blondare

   

  


Nu håller vi på att tillaga en fetaostpaj, sen blir det Monsters vs Aliens i 3D. Skojigt.

Tidig söndag

Idag kände jag mig riktigt duktig som steg upp strax efter nio, måste ju börja uttnyttja dagarna mer nu när man har lite ledigt!
Jag sitter faktiskt och pluggar, trott eller ej. Känns som ett otroligt måste och är inte alls kul, bara en massa tråkiga vetenskapliga begrepp. Jag håller på att gå igenom gamla tentor och så, ganska nyttigt eftersom de flesta frågor på mina två olika prov är typ likadana fast lite olika formulerade. Så, man har en ganska stor koll på vad som bör komma på provet.
Nu på fredag, den 17:e får vi inte bara tenta av Vetenskaplig teori utan även veta resultatet på förra tentan, yeey vilken härlig kombination. Jag tänker då inte kolla innan jag gör den här tentan, haha.
En tråkig sak är att jag har tappat bort mina papper som jag kopierade av Emelie!!! De behövde jag nog, men det går nog bra ändå....kanske.

Vädret är tråkigt som vanligt, varför har inte vi 20 + och sol som folket i Stockholm, jag menar vi vill väl också sitta på uteserveringar i tisha? Nej nej, vi har 2 meter snö kvar, gud så härligt
Jag ska väl ta och plugga ett tag till, sen så kanske det blir en tur till Vännfors och hjälpa Elina att färga hennes utväxt. Kanske blir bio ikväll också.




Fortfarande påsk alltså?

Ja just det ja, inga påskägg för varken mig eller Jonas. Stackars oss.
Nej, men vi käkade faktiskt lite godis igår (fast jag inte får), men det är ju trots allt påsk....vi hade även Erik på besök och Elina åkte från vännfors för att se film med oss. Trevligt värre.

Igår så var det visst påskmat i Vfors också, men inte ringde mamma mig? Nej nej.
I torsdags
Jag- Ja, men då får vi väl höras om det blir någon påskmat då?
Mamma- Ja precis! Jag vet inte hur det blir, kanske blir imorgon eller på lördag! Jag ringer!
Jag- Okej, hejdå.
Pernilla- Hej! Ska du till mamma och äta nu?
Ida- Va? Nej, hon har inte ringt mig....
Pernilla- Nehe, okej, men då vet jag i alla fal..bla bla bla.
INTE HELT OKEJ MAMMA!
Jag är lite sårad.


Det var jobbigt som vanligt att stiga upp i morse, jag vet inte vad det är! Känns verkligen som om klockan vore 3 när den är 10. Knepigt.
Jag ska nog försöka plugga lite idag, annars vet jag faktiskt inte vad dagen mer har att erbjuda?
Har inhandlat lite hårfärg som jag tänkte "boosta" mitt hår med...får väl se om jag orkar.

Förresten, när jag var i Vännfors häromdagen så kollade jag på lite bilder som fanns kvar på gamla datorn, tex fotomodell bilderna på min kära kusin Elina som vi tog för ett bra tag sen nu. Kul.
Galet snygg är hon också!


   


låångfredag

För att minska långfredagens tristess och extrema längd så sov vi till 12.20 idag. Himla skönt, men samtidigt så är man pömsig värre när man väl ska upp. Vi är nog fortfarande lite trötta efter gårdagens tvätthålligång.
Ja herregud, vi började kl 17.00, tvättade 6 tvättar och var klar strax efter 23. Helt sjukt vad mycket tvätt vi hade, men skönt att få det bortgjort. Nu blir det i alla fall tvätt en gång i veckan hädanefter!

Jag har städat i "linneskåpet" idag också, blev så fint så. Ska ta tag i resten av lägenheten nu också, det är ju faktiskt Påsk så då bör man väl ha det lite snyggt hemmavid.
Det blir nog en sväng på strömpilen på en stund, jag borde köpa lite hårfärg, jag tycker att det ser så matt ut och grått i hårbottnen, kanske inbillar jag mig. Men det skulle vara skönt med en uppfräschning i vilket fall...

Nej, nu är det bara att sätta igång.

Sovmorgon gillas

Idag på morgonen så hade vi artikelseminarium, svårt ämne inom Vetenskaplig teori men det gick mycket bra! Sen så har vi ju typ påsklov nu också, tills fredag den 17:e då vi har tenta numero 2. Känns dock väldigt skönt med några lediga dagar, sovmorgon, även om man måste plugga lite nu och då.
Krister, våran gamla tränare ringde i idag också, kanske dags att börja spela igen?

Jag träffade Emelie en sväng på eftermiddagen idag, sen vinkade jag av henne vid bussen till övik. Har inte gjort så mycket mer idag. Imorgon kommer Elina och hälsar på, sen senare åker jag med min syster till Vännfors där jag inte varit på riktigt länge nu. Jag ska hjälpa faderskapet mitt med min systerdotter Nathalie på torsdagen, mysigt värre! Jag ska nog även ta en titt på lite av mina grejer som jag dumpade i Vfors när vi flyttade, kanske hittar jag något användbart. Möjligen mina vårskor som jag är sugen på att plocka fram!

Jag vet inte riktigt ännu vad helgen har att erbjuda, kanske blir det en fika med Emma på lördag. Jag är öppen för förslag, bara det är relativt gratis! =)

Nu blir det snart kvällsmys!


Mera sånt!

Deal!

Från och med imorgon så har Emelie och jag sockerdetox, det behövs verkligen för mig! Sen så kan det ju alltid vara bra med stöd. Blir spännande, ska till en början i alla fall hålla ut till min födelsedag den 1 maj.

Nu ska jag slappa resten av kvällen och göra absolut ingenting nyttigt!

Dags att på allvar ta tag i dagen

Hemma igen nu.
Har skrivit ut och samlat allting som behövs inför artikelseminariet på tisdag, skönt att ha imorgon också för jag känner mig lite lost. Ska träffa basgruppen imorgon och prata ihop oss lite, det blir nog bra. Annars blir det till att läsa igenom den andra gruppens artikel, inte speciellt roligt eftersom den var typ fem mil lång.

Nu ska jag och Jonas köpa fulmat, sen blir det nog en himlarns lugn kväll blandat med en skvätt plugg :)
trist värre.

Spontant värre

Igår satt jag och Jonas och slöade i soffan, käkade chokladpudding och kollade på så ska det låta. Strax före nio fick jag ett sms från Sandra som undrade om jag skulle följa med hon och Emelie på Pipes. Gud vad veligheten slog till, men tänkte att jag banne mig inte kunda banga en gång till. Så det blev in i duschen och sen till Teg. Pratade och drack någon cider, sen så åkte vi ner på stan men Pipes var smockat så det blev tillslut Olles. Big misstake, men vi gjorde det bästa av situationen och skakade rumpan på dansgolvet och hade kul riktigt kul faktiskt!
En bra kväll, spontant värre!

____________________________________________________________________

Idag får jag förresten en present på posten! Gratis!
Annars blir att att förbereda mig för artikelseminariet på tis, skriva ut lite papper och sådär nu idag. Ikväll blir det ost och vinkväll med Emma och Camilla. Dock helt nyktert för mig tror jag. Blev bara 1 cider ute för mig igår, min ekonomi ni vet, men känner mig inte heller sugen på att dricka..

Undrar hur länge J kommer sova idag, den slöpannan. Han for nämligen på Origo och var smått rund om fötterna när han kom hem. Men delade med sig av kvällens killsnack, haha alltså ibland blir man ju rädd när man hör vad killar snackar om.
Herre min Je.

svettigt

Jag har städat och donat på morgonen, druckit en otroligt god smoothie. Sen så gick jag en sväng på iksu och körde lite kondition, förundras alltid över de som orkar springa så jäkla länge! Men å andra sidan så är de flesta mer tränad än jag :)
Har gjort mig en till smoothie, men ska nog äta något mer också. Snart kommer Jonas hem från övik också, ska bli skönt med en hemmakväll....

Elina nämnde sist hon var här att hon stött på Krister, våran gamla tränare och att han tyckte att det var dags att sätta ihop ett a-lag igen. Nu börjar jag faktiskt bli sugen på att spela, det känns som att pausen har gjort sitt och att man kan komma igen med nya tag. Skulle i alla fall vara otroligt roligt!



Nej nu ska jag slöa i soffan resten av dagen!
Ha det!

skönheter

Vi gjorde BLT:s till middag idag, det var gott. Jag har faktiskt aldrig ätit det förrut.
Sen så har kvällen varit himla lugn, jag tog en lång dusch och peelade bort allt gammalt och prövade en sak jag aldrig tänkt på. Att först tvätta håret, sen inpackning och som avslut balsam. Man måste ju sluta stråna också vilket inpackning inte gör, ahaa!

Snart blir det lite kvällsmys med J, lyxfällan och sen Debatt. Hade tänkt se filmen på 6an men Debatt brukar vara intressant.
Har nog inget direkt inplanerat i helgen, ska nog ta och plugga lite. Har ju snart en ny tenta så lite förberedelser sitter nog inte fel. Annars blir det möjligen en träff med emsan på söndagkväll. Imorgon så känns hemmakväll otroligt rätt, lite så ska det låta och mys så är vi i hamn.

Än så länge så är ekonomin som den ska, jag ska fasen lyckas!
Tråkigt men sant.
Hejpa!

Gammalt!

Haha, jag kollade just igenom mina inlägg från början. Jag börjar undra om det verkligen är jag som har skrivit, nej det måste ha varit någon fulpanna som har gått och och bloggat. Kan absolut inte ha varit jag.
Sen så är dem inläggen intressantare än nutidens, haha. Kanske behöver jag en s.k "bloggpaus"?

första i fjärde

Åh härliga väder!
Träffade min kära basgrupp kl 9 idag på medicinska biblioteket, vi tog tag i artikelseminariet. Kul har vi också!
Jag tog en promenad i morse och hem då såklart, himla skönt fast det blåste lite. Snön som kom för ett par dagar sedan är redan borta och vägarna är åter igen bara. Det gillas.

Igår hälsade Elina på och vi tog en sväng på gymmet, sen när vi hade varit där typ en timme så gick brandlarmet, hemskt tråkigt. Men efter att tagit sig till entren och hämtat våra grejer så ropades det ut att det var något enkelt kabelfel? Aja, vi orkade inte gå tillbaka så vi gick hem till mig och gjorde lite boxningskombinationer. Haha, sjukt kul.
Det blev gröt och ägg till middag, orkade inte röra ihop något annat.



Annars har jag inte gjort mer idag, jag bara slöar bort dagarna. Nej, men jag ska nog ta och städa undan lite grann, för att sen laga middag. Inte kul när jag har total brist på fantasi, men det löser sig.
Hade faktiskt tänkt fara på afro på iksu idag med några klasskompisar, men det blir nog inte av...men sugen är jag!
Kanske pop quiz på Pipes ikväll annars, vilket inte alls funkar nu med min ekonomiska månad. Kan ju alltid smuggla in en öl från systemet som Jonas betalat för, oh så ekonomiskt!

nu ska dammsugarn fram!


Hej, ingen är med på kortet!



 

RSS 2.0