En paus kanske?

Det lär det bli ett tag framöver, jag har inget att tillföra känner jag. Istället ska jag njuta av sommaren och förhoppningsvis slippa sitta inne vid datorn.

Ha en härlig sommar!
tjo

sådärja!

Nu har man blivit en smula fräschare i håret också. Behövdes verkligen! Jonas är och handlar mat, idag är en sån där dag när ingen av oss orkar. J är fin.
puss

Snälla cutta mig

Jag är i stort behov av klippning, mitt hår är en katastrof minst sagt. Ska ta och slå en pling till Bla Bla Bla på en stund och se om de har någon drop in idag. Det roliga är att jag alltid skäms när jag ska gå till frisören pga av mitt hemska hår, men kanske har de sett värre?

Jag hoppas på postpaket idag också! =)


Helg

Jaha, då var helgen över för den här gången. Vi tackar Elina för en härlig inflyttningsfest igår! Trevligt värre!
Idag har vi varit en sväng till Vännfors, njutit av en god middag och allt där till hos Elinas familj. Brorsan hennes har ju tagit studenten så därav festligheterna. Har passat på att mysa med mina underbara syskonbarn också. 
Nu är jag så mätt så jag håller på att dö av all denna mat!

Imorgon är förresten min sista "lediga" dag, börjar jobba på tisdag men det känns som om veckorna kommer springa iväg. De har ju gjort det hittills. Annars är jag förbaskat sugen på en utomlandsresa, jag vill bara boka en här och nu! Men det går ju inte alltid, mycket som man måste tänka på...
Jag ska banne mig iväg på en i sommar i alla fall, det är ett som är säkert.
Känns faktiskt lite skönt att jobba, få göra lite nytta på dagarna, tills nu har jag bara glidit runt, sovit till 12 och svurit åt det dåliga vädret. Sen så får man ju pengar också =) Hoppas på att få jobba mycket med mina kära Elina.

By the way, jag skulle behöva lite träningsmotivation nu tack! Var alltför länge sedan jag besökte gymmet. Imorgon är en ny dag, som jag brukar säga inför varje ny dag...haha. Det är ju dock så att när man väl tagit sig dit så är det underbart...och det har blivit lite för mycket av det goda på sista tiden.
Imorgon, gymmet alltså!
Gnatt.

Nähepp

Blev inga direkta planer ikväll, men inte är jag ledsen för det. Tänker istället njuta av en hemmakväll med bara mig själv. Jag ska passa på att ta ett bad, kanske blir det en sorts hemmaspa. Me like.
puss



Shhh

Jag sov till ca 12 idag, igen. Men vansinne så skönt det är, men jag ska lägga av hädanefter och utnyttja dagen lite mer. Haha.
Vi åkte ner på stan i eftermiddags och shoppade lite (mycket). Hittade studentpresent till Elinas brorsa och lite smått och gott. Passade även på att gå på systemet inför imorgon.

Tog även tag i att raka av Jonas hår, stiligt värre säger jag. Han började bli rätt vildvuxen måste jag säga, sen skjutsade jag honom till nån grabbfest och åkte sedan till flyget för att hämta faster + man. Alltid lika trevligt att träffa dem!
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, jag är lite kluven. Skulle absolut kunna tänka att dra på mig mjukisarna (eller det har jag ju redan =) ) eller dra ner på stan och köra lite uteservering. Vete fasen alltså, får se vad Emma & Camilla bestämmer sig för......jag skulle kunna tänka mig kubb också!  Vi får se. Faster lånade bilen till imorgon, vi behövde den ändå inte, men det är ändå intressant att man kommer på så mycket som man behöver bil till när den inte längre står hemma. Haha, annars används den inte så ofta. Knäppt.

Well, helg är ju kul.
Hej!


Regn, grått och åter tråkigt

Ja hörrni, vad har hänt på sistone? Inte så värst mycket egentligen. Men i tisdags så styrde jag upp lite uteserveringsmys med Sandra på Olles. Riktigt trevligt, sen joinade Emelie och vi pratade en massa bröllop eftersom hon snart ska gifta sig!
Jag och Sandra åkte hem till mig efter 22 och snackade en massa innan hon fick skjuts hem av Cicka. Spontant och roligt, så det ska vara.

Igår tog vi det bara lugnt, J och jag. Han jobbar fortfarande på med slutfasen av sitt exjobb, men fick veta att han kommer få sina stipendiepengar om ca 2 veckor vilket verkligen behövdes! Vi åkte på Maxi och handlade lite go middag som bestod av grillad kyckling, potatissallad och bea, som vi avnjöt framför Sverige-Malta. Efter det kikade vi på en galen film på 6an, skitfjantig men jag skrattade så jag dog.
Idag har jag tvättat, eller jag håller faktiskt fortfarande på. Kanske blir bio ikväll också, är lite sugen på att se skräckisen i 3D som går nu, haha den är säkert skitdålig, men 3D är underbart. Får se om tjejerna svarar!

Helgen kommer att bestå av inflyttningsfest hos Elina på lördags, sen är vi bjudna på studentfirande för Daniel, Elinas bror på söndag. Blir nog bara trevligt.
Sen börjar jag jobba på tisdag, oj vad tiden går fort!

Nu ska jag återgå till min kära tvätt.
höj!

klirr i kassan

Idag när jag kikade in på swedbank så fick jag en trevlig överraskning, skatten hade kommit! Wiihooo.
Den satt riktigt finfint måste jag säga. Känner mig otroligt rik.

Ska möta upp Sandra för lite uteservering, får se om camilla joinar också. Hennes kisse hade visst varit med om operation a´la ta-bort-könsdelar idag så den skulle vara lite groggy i eftermiddag och hon ville se att missen var ok först.
Men vädret är soligt och det är inte så hemskt kallt, så detta kanske blir nice! Sällskapet om inte annat.

Jag är hungrig.

I stort behov av förändring

Kan man lugnt säga. Har haft en skön morgon, vaknade vid 9.30 av att det knackade på dörren, någon karl som skulle fixa fläkten i köket. Sen har jag hunnit ligga och dra mig med en kopp kaffe framför "the doctors" på fyran.
Fint väder idag också, men inte fasen är det varmt, otroligt tråkigt. Jag vill ju bada!

Istället ska jag sysselsätta mig med att dona i lägenheten, jag är så sugen på förändring och kanske kan något göras. Jag hatar soffan, soffbordet och jag gillar inte heller tv bänken längre, inget går i stil med varandra och jag blir less. Men dessvärre så har vi inga pengar att köpa ny soffa för, inte heller pengar för ett soffbord =)
Fan! Jag skulle ha slagit till på det vita låga soffbordet jag såg på Myrorna för ett tag sedan. Kostade typ 150 spänn, retro men skitsnyggt. Jag gillar låga bord, och soffan saknar ben för tillfälllet så är den så låg att man måste ta i för att komma upp från den.
Något ska i alla fall göras idag, banne mig!

Ett stort lycka till kan behövas, eller hjälp av min kära Sandra som har det så snyggt hemma att jag vill dö. GE MIG!

vet inte vad som hände med texten, kom åt någon finurlig knapp som gjorde allt skitstort, men shit happens

ciao.


Brandon says, this is D-day.

Ja minsann, det har jag känt inför de föregående tentorna också, men det här är något helt annat. Den är massiv och jag känner mig körd helt ärligt. Det vill liksom inte fastna över huvud taget, men samtidigt så längtar jag till kl 4 så jag kan få göra bort fanskapet.

Ikväll verkar det bli middag med tjejorna.
Sen tycker jag lite synd om de studenter som har bal idag, inte optimalt väder kan man tycka. Hoppas inte sminket och håruppsättningarna blåser bort bara...=)

Wish me luck, jag kommer behöva det!
Hugs!


Kill me

Vilken skojsig dag eller kanske inte.
Steg upp kl 6 imorse, sen drog jag till ub kl 8 och skulle plugga, gick inge vidare, så jag for hem och skrev ut gamla tenor, har suttit med dem hela jäkla dagen och nu har jag en huvudvärk av s.k rang.
fy fy fy fy.

Imorgon är det i alla fall över för den här gången, kl 16.00 smäller det, antingen går det bra eller dåligt eller något mellanting. Men går det dåligt så är ju inte heller det hela världen!

Nu blir det snart middag, sen fortsatt plugg, min onsdagkväll är räddad! Wiihooo


Men vad!

usch vilken knäppis jag är och vilken tråkig dag detta varit. Jag fick lov att köra till vby för att skriva på ett jäkla papper, träffade dock Elina på jobbet vilket var trevligt.
Sen åkte jag förbi Sandra och Cicka och tjattrade en stund! Även det, trevligt!

Och vad fasen har jag gjort resten av dagen? Knappt ett dugg, försökt plugga vilket gick dåligt, såå seegt det går nu alltså och jag vill kräkas på anatomin. Bara imorgon kvar, sen torsdag kl 16 smäller det.
Jag underhöll mig med en rolig grej...blond är helt klart min grej. haha. Annars funderar jag helt klart på en kort frisyr. Eller, Eller..? HAHA.

   

Jag avslutade min härliga kväll typ kl 19 med att somna i soffan i 2 timmar! Hemskt, nu ligger jag i sängen och funderar på att läsa igenom mina anteckningar, men det känns inte lockande alls.
Upp kl 06 imorgon också, döda mig.
Ack och ve. Godnatt.

På tisdag, på tisdag, på tisdag.....

La oss relativt tidigt igår ändå, men är ändå trött som ett as när man vaknar. Blir inte bättre av att jag måste köra enkomt till Vby för att skriva på ett papper, jadajadajada!
Blir kanske att jag stannar till och pluggar i vännfors när jag ändå är i krokarna, vi får se.

2 dagar till tentan.....sjuukt less på den kursen just nu. Skulle helst göra bort det idag!

Nu ska jag hoppa in i duschen, förhoppningsvis bli något piggare och sen brumma iväg!
Ciao

RSS 2.0