dag 3 av 6 långa

jobbat sen i måndags, är ledig imorgon, sen bara fredag lördag och söndag kvar. Efter helgen som kommer käns det rätt skönt att vara ledig i 3 1/2! dag :)

på fredag blir det mys i vännfors för mig och jonas. Mor och far är på varmare breddgrader och någon måste ju ta hand om äckelsam...


nu lite grey´s tror jag.

gammalt

Loggade lite snabbt in på min bilddagbok som jag inte besökt på en sisådär 150 år. Egentligen hatälskar jag bilddagboken, att se tillbaka på alla gamla stunder. När man gick i skolan då livet var mycket enklare än det är nu. Det tyckte man förmodligen inte då....


Det finns foton som är extremt härliga,
den här till exempel!






Det är över för mig.

the beginning and the end

Kom hem 21.30 igår efter att ha jobbat hela helgen, då är man faktiskt ganska slut. De är konstigt det där att man oftast blir tröttare av att jobba helg fast tempot oftare är mycket lugnare då...hm
Men gud vad trött jag var, J också. Vi båda somnade 22.25. Helt otroligt! Jäklar vad skönt också!

Jag steg upp 06.30 för att åka på friskvårdskursen, men jag hade så jäkla ont i magen att jag inte kunde stanna längre än till 10. Tråkigt, var riktigt intressant......
När jag kom hem så la jag mig att slötittade på Juno som jag inte hade sett klart helt, sov dock ändå igenom hela slutet, vaknade kl 14.00 och kände mig hemskt fräsch, haha. kanske inte.

J är på universitetet till kl 5, tråkigt at vara själv tycker jag!
Sen så var det ju tänkt att vi skulle boka biljetter till Metallica, men jag hade helt glömt bort att det var den 20e idag så Jonas ringde mig strax före 8 och hörde om han skulle boka när han egentligen skulle fara på skolan och labba. Han satt och väntade i kö, men sedan visade det sig att Ticnet hade folk i kö sedan många timmar tillbaka typ så det var ganska kört. Jävligt dumt, men heller inte oväntat! Stackars tokfrans och mig, men vi klarar oss ändå! Fast det hade varit kung. Vi får väl hitta på något annat kul istället!






Fan, i lördags var vi hos min syrra som fyllde år, käkade gomiddag och träffade lite släkt från söder som jag inte sett på länge! Riktigt trevligt, sen tackade Jonas och jag för oss. Vi var så sugna på att skynda oss hem och byta däck på bilen att vi inte kunde stanna längre än till 8. haha eller?
Nu är det i alla fall gjort och fan vad bra det blev! Jag funderar starkt på en karriär som mekaniker eller något, varför gick jag inte Fordon? "Därför" duger som svar.





jobbhelg

Jo, det är sant, jobbar hela helgen + att jag har den här hälsokursen måndag tisdag. Känns lite jobbigt men jag är i alla fall ledig nästa helg....

Vi såg ju som sagt den här filmen Mirrors igår, den var faktiskt rätt så bra och ganska läskig. Fast jag tror nog att Jonas var mest rädd ;) ha ha
Jag är ensam just nu, J har farit iväg på universitetet och jag har typ hunnit ta en dusch och gruvar mig för att fara och jobba. Börjar 15.30 och går till 20.30, ett mespass men känns ändå tråkigt för att det är fredag.
Det är korridorsfest här ikväll också, hade varit rätt kul att vara med, men istället så flyr jag min kos till Vännäs och min lägenhet där jag inte sovit på år och dar. Men jag antar att det kanske inte kommer bli alltför mycket sömn här, blir nog livat fram till småtimmarna, så det är kanske lika bra. Börjar 8 imorgon också....aja.
Blir nog att hänga med matros Holmgren möjligen efter jag slutat! Har inte setts på ett tag nu så det blir nog trevligt.

Min syster fyller år imorgon så det blir middag där efter jobbet, kvällen är ännu oplanerad.
jaja, hörs.


Snoddas



shotgun avgör vem som sitter var

Känns som om det blir en riktig innedag idag, vädret är åt helvete och jag har ingen lust att gå ut. Möjligen så blir det en skön kvällspromenad senare!

Ska passa på att se Juno när Jonas är borta, tror inte han tyckte den var särskilt bra..ha ha
Ikväll så blir det också att se på Mirrors, nån skräckfilm som jag varit sugen på att se. Ville helst se den på bio, men när man är fattig så får man kompromissa och ta en hemmakväll istället!

Det känns vansinnigt trist att jobba hela helgen och sen mån tis så har jag hälsoinstruktörskurs (långt ord) 8-16. CRAP. Men vad gör man.

Peekabooo                                   

                           

sovmorgon

Att komma bra överens:
Onsdagkväll.

Jag: Om du fixar kvällsfika gubben så gör jag frukost imorgon?
Jonas:
Ja, det kan jag ju inte säga nej till.

Himla tur att vi är så bra på att köpslå om saker, blir så mycket enklare då!

Så efter en skön sovmorgon så klev jag upp strax före 12 och tänkte göra omelett för att vara gullig.


Det här var min tanke....                                                 Såhär blev typ resultatet ..mumma?
                                     

Det blev ingen vacker omelett utan en kletig röra som dessutom var för salt, jag är sämst.
J höll ändå god min.
"Det var jättegott!" Och tvingade i sig hela skålen. TokFrans.


Jaha, vad ska jag hitta på idag då? Blir nog att handtvätta lite grejer för att tvättstugan var helt uppbokad idag tråkigt nog...blir nog roligt. ha ha.
Funderar starkt på att läsa bloggar hela eftermiddagen när Jonas farit på föreläsning. Kan sitta och skratta för mig själv när jag läser calle schulmans blogg, sen så är det så mycket drama mellan katrin och alex så det ska jag också roa mig med. Katrin är så jävla rak och frispråkig, underhållande kvinna.

jag återkommer,
hejhopp








                               

before eight?

Ja herre min je, nu är jag klar med städningen och som jag har skrubbat.....jag ska tigga till mig en massage när min käreste kommer!
Och vad ska jag hitta på nu när jag varit hyperaktiv hela dagen? Skala en morot är på sin plats, sen så kanske jag slår mig ned och kikar på oth.

I brist på annat att skriva så kan jag ju tillägga att jag önskar mig en bakmaskin i julklapp, det är en kille i Jonas korridor som har en. Luktar nybakt bröd hela tiden, den jäkeln!

Nu ska jag kolla vad fan det går för filmer på bio.

have it.



hey marine!

Jag läste förresten på texttv idag att Metallica ska spela på globen till våren. and that´s how it´s done boys!


och där sölade jag hallonsmoothie över hela mig...

Jobbade i stort sett hela dagen igår, eller började halv 1, slutade 9. Sen så är jag ju inte hemma....hos Jonas förrän typ 21.40. Puh! Blir nästan bara att komma hem och lägga sig direkt, men igår så hade vi faktiskt bestämt att vi skulle se Hancock. Jag vet inte vad jag hade för förväntningar, inga egentligen eftersom jag inte visste så mycket om den, men den var faktiskt riktigt bra!
Kl blev tolv och jag började jobba halv 8 i morse så lite sömn kunde ju behövas.

Jobbade korttur idag, jädra skönt att sluta 12.30. Sen gick jag och tränade, kom hem för typ 20 min sen och har tänkt att grovstäda. Fick lov att göra mig en smoothie som möjligen kan ge mig kraft att dra fram skurhinken :)
Jag kom på idag att jag och mattias är hälsoinstruktörer på jobbet, hur känns det?
Då måste jag ju verkligen vara nyttig och hälsosam för att föregå med gott exempel. Annars är det ju ungefär som om man skulle få råd vad man ska äta från en dietist som är fet, det där går inte riktigt ihop tycker jag. Jag ska passa på att träna när jag har jobbat som jag gjorde förut innan jag blev lat, får dessutom göra det gratis!

Aja, kanske blir det bio ikväll vem vet, annars är jag jäkligt sugen på att se Bonde söker fru ha ha. Tror inte att J håller med dock.....eller?



early morning coffee

Även fast jag var ledig idag så hade jag ett möte inbokat kl 9.00 på stan, så det var bara att stiga upp när kl ringde 7.30 hur jäkla trött jag än kände mig och hur skönt det var under täcket! Tog en dusch med vansinnigt varmt vatten, egentligen så gör man smart i att duscha lite halvljummet, lättare att ta sig ur duschen så utan att det ska vara såå kallt utanför. usch. Lät älskling ligga kvar i sängen en extra stund, sen när jag var klar på toan och väcker honom får jag kommentaren "du kunde gärna fått väcka mig lite tidigare". Jaha, och här försöker man vara gullig! haha.

I alla fall så var grabben snabb och han han göra sig klar på typ 15 minuter, respekt. Mötet gick snabbt, tog ca 15 minuter. Sedan så kände vi att frulle skulle vara på sin plats, gick förbi mcdonalds. Inte för att vi var sugna på en typ "mc breakfast", vi ville ju ha en liten 10kroners hamburgare, men dem serverar visst inte vanlig mat förrän efter tio.
Jag och Jonas kände oss hemskt irriterade och gick vidare för att kika om det var något ställe som var öppet som inte serverade frukostmackor kl 9.20. Men nej, självklart inte. gick runt på rådhustorget men vi till vår besvikelse gå tillbaka till Donken och ta en jäkla macka i alla fall. Aja, vad gör man.
Sen så gick vi ut och satte oss på en bänk, smuttade på kaffe och lyxade till det med en morgoncigg. Det är så illa, detta är definitvit sista paketet. Jonas har slutat snusa, men kommit in i en "Jag röker istället". Vilket inte alls hjälper mig som just har slutat, har klarart mig väldigt bra, det är dock värst när jag jobbar. Absolut mest sugen då! Men rökning är bara dumt, sen så vill jag ju faktiskt visa att jag har lite karaktär också! Det var mysigt att sitta där, kyligt var det men när det inte fanns någon plats i solen så får man ta det som erbjuds.

Innan vi åkte tillbaka hem....till jonas, så köpte jag ett ps2 spel för 100 spänn, charlies angels. Haha, måste ha varit mitt bästa tvspels köp någonsin. Eller kanske inte? Ja, jag satte mig och spelade en stund, men det var rätt tråkigt, sen så fick jag inte ordning på några coola slagkombinationer heller! haha. J tog en nap medan jag satt och pratade för mig själv typ. Vi längtar dock efter Little Big planet!

Vi håller också på att ta oss igenom alla säsonger av Sopranos, har sett klart första nu. Det dumma är att jag alltid råkat somna lite i slutet för jag ligger ner i Js knä. Det ska jag sluta med för han blir lite arg när jag gör det. :)

När vi var inne på Game förresten, tror affären heter så, så spelade dem go with the flow med queens of the stoneage i bakgrunden. Hade helt glömt bort att det är en av mina favoritlåtar faktiskt.
När vi väl är inne på musik så kan jag också nämna att jag och min vän Elina var på Hellacopters konsert på Idun igår kväll, gratis var det också för oss eftersom elina jobbar där. Jag fick bli hennes + one! Förbandet var rent åt helvete, sen så lyssnar jag inte direkt så mycket på Hellacopters men dem var riktigt bra. Gick hem lite tidigare än Elina som är ett stor fan, haha eller hur var det nu?
Träffade på en gammal vän, Johanna Wallin som hade ett fotouppdrag också. Hon är tuff..

Jonas är på Uni, kommer väl hem på någon timme. Borde verkligen sätta på vinterdäck på bilen med det känns väldigt tråkigt. Kanske tar vi och snyggar till i dormet istället!
Nu ska jag ge mig.

Ses!



"vuxenfest"

Igår så var jag och Jonas bjudna till min syster på inflyttning/utflyttningsfest. Verkade ju faktiskt riktigt trevligt, jag funderade dock på om det skulle bli en ganska lugn fest med tanke på att medelålder låg på 30 ungefär.
Men ack så fel jag hade, dessa människor kan festa! Först bjöds det på en grön fördrink, intressant men gott. Jukka, min systers sambo ryckte tag i Jonas så fort vi kom innanför dörren i hopp om att han kunde fixa Sverige-Portugal matchen på datorn. Hur teknisk Jonas än är, så gick det inte, fick nöja oss med texttv i bakgrunden.

Från början var stämningen rätt så lugn, men efter en, två, tre vinglas så höjdes ljudnivån en aning och konversationerna var inte längre helt inriktade på framtidsutsikter, jobb och liknande.
Ja alltså skillnaden mellan fest med 30 åringar och fest med 20 åringar är egentligen ingen alls. Vi hann med sluddret, spilla öl och Jukka tog hem priset som "Fullast" genom att någon gång vi 12 sådär däcka på sängen och sedan säga "jag måste nog spy". Grattis! haha, Petra, min syster, var en god värdinna genom att vara högst generös med spriten. "Klart du ska ha en tequila!" var kvällens standardfras.

Det var iaf jäkligt roligt, och vi var rätt så vingliga på väg hem, sliten helg något hemskt!
Nu ska vi väl snart ta oss i kragen och hoppa in i duschen, mormor fyller år. Det blir nog ingen kram idag.......med risk för att hon ska känna lukten av gammalkoholist. Men om det skulle vara så, så är vi ju typ 6 st skyldiga om Jukka ens tar sig ur sängen idag...

Lev och må.





RSS 2.0