B-day

Grattis Jonas som fyller 25 idag. Tyvärr blev det ingen morgonsång, men han fick sig en vacker smörgås och ett glas mjölk! Tårta får vi ta senare.

Jag ska strax till skolan, blir buss idag, pallar inte kylan. Sen kl 14 ska jag till tandläkaren och ta avtryck för någon nattskena, jag gnisslar tänder till vansinne!

Problemas

Jag kan härmed intyga att jag har stora problem med val av yrke. Svårare än så här har det aldrig varit, speciellt när man trodde att allt var klart också. Jag måste klura på den där nöten en sekund och se över mina alternativ.

Dagens mål:
Läsa boken som jag skulle ha läst i söndags
träna
Alternativsök...

............................
11.42
Haha, gjorde ett yrkesvalstest och resultatet blev:
Social & Konstnärlig
Yrkerna som skulle passa mig enligt testet är: 

Klasslärare
Talpedagog
Språklärare
Kosmetolog
Frisör
Talterapeut
Tandsköterska
Präst

Jag säger då det.


negativa lotta

Kan man lugnt säga, jag är så less på kylan att jag vill gråta. Vilket jag även gjort ikväll, dock av andra orsaker. Inte visste jag att det skulle vara så här svårt?

Jag måste försöka bestämma mig för vem jag vill vara, och skita i allt annat. Men det sliter att försöka och lämna ut sig själv, gång på gång och få kalla handen tillbaka.

PUBKVÄLL

Jag känner mig jättesugen på en pubkväll, vet inte var det kommer ifrån, men lite senare i veckan känns det helrätt och definitivt helmys!

Ni som känner er en smula intresserade, kan ju höra av sig.

TJOHEJ

Idag var första dagen som jag sov utan att vakna till 10 på en helg! Shit pommes, det var skönt men konstigt. Senare blev det ett par timmar beach på iksu, skönt att röra på sig lite. Jag blev så sjukt trött efter vi hade ätit, så det blev en ofrivillig powernap. Nu är jag lite halvdöd.
Jaha, det var min söndag. Blir väl lite mys ikväll barra!

tjong!

SNL

Vetefan vad jag gör uppe nu? Sova kändes ju inte helt rätt i alla fall!
Solen skiner ute och jag har inte vågat kolla hur kallt det är, jag tänkte nämligen försöka ta mig till strömpilen en snabbis innan svärföräldrarna + mina egna kommer förbi på en fika.

Jag är lite kluven över hur jag ska göra med kvällen,  är väldigt sugen på att möta upp några goa brudar på deras sittnings eftersläpp, men huruvida jag ska ha råd är en annan femma :) hehe
Får fundera på det där ett par timmar.....
Annars tycker jag vi njuter ordentligt idag!

Flubby

Det är inte alltid så kul att vara av det kvinnliga könet. Dagar som dessa, då pms:en bitch slapar en med ryggvärk och magvärk och inte nog med det också plussar på ett par kilon. Kan det bli värre? Har vi liksom inte nog med att vara kvinna redan som det är? 

Jag steg i alla fall upp så tidigt jag kunde och skrev klart uppgiften och skickade in den.
Resten av dagen blir det vila och sen får vi middag i Vännfors ikväll.

Dagens sanning

Det är skönt att veta att man bestämmer över sitt eget liv och framtid.
Man ska aldrig låta sig tryckas ned, eller känna sig under någon annan.
Sådana som nedvärderar och tycker att de och deras liv på något sätt är bättre ditt, är inte värda att kallas vänner.

Man ska aldrig nöja sig med mindre :)

Barn, familj, skratt och kaffe

Jag kan bara säga en sak, efter att ha sett lillbebis så längtar jag definitivt efter barn.

Ogillar´t

Mitt hår är en katastrof. Ack vad jag inte trivs i kort hår.
Dagens problem.

.....................................................
Över till något annat:
Ska strax bjuda nästan hela familjen på fika, kommer bli trevligt!

Mitt i veckan

Jag steg upp 7, i vanlig tid på helt enkelt. Det är rätt nice att få in rutin, dessutom känner man jag mig piggare. Har börjat vakna till morgonpasset i p3, sjukt roligt program! Nu har jag både fått i mig frulle, skrivit ut lite grejer inför redovisningen idag och kammat håret, allså en lyckad morgon.
Såg däremot att jag fått en bokningsspärr på passet som jag och Elina inte gick på igår, känner mig lagomt dum då jag var stensäker på att jag avbokat den. Haha

Nu ska jag få på mig lite kläder och sen bege mig till iksu.
tjing

God morgon!

Det var riktigt skönt att vakna till lite ljus och inte bäcksvart mörker ute. Sen att solen är på väg fram, gör att den här dagen känns underbar!
Jag har ätit min morgongröt, och sitter nu med en kopp kaffe och tar det väldigt lugnt. Ska kila iväg till iksu för lektion kl 10, sen tänkte jag ta en promenad och därefter hem och äta lunch. Plugga lite och sen blir det som sagt en fika på stan.

tjing!

Hur svårt kan det vara!?

Vi försöker komma på vad vi vill äta till middag, det står helt still i skallen! Vi är ju inne på något "gott" eftersom att det ändå är alla hjärtans dag, frågan är bara vad?

Imorgon är det måndag igen, jag känner på mig att jag kommer vara frisk som en spira! Det blir lektioner från 10-14.30, sen har jag en kaffedejt med min nyponros Sandra. Senare, förhoppningsvis en långpromenad med Elina. Alltså en fenomenal start på veckan.

Låter det som att någon fått lite extra energi? Jajemensan!




V -day

Idag är det alla hjärtans dag, jag vaknade tidigt och diskade undan all disk från helgen. Jag är fortfarande helt täppt i näsan, förhoppningsvis ska det väl vara över till imorgon!

Jag har just gjort mig en gröttallrik medan jag kollar på Sixteen Candles, älskar den filmen! Jonas var på herrmiddag igår, så han lär väl sova ett par timmar till.
Vi kommer nog inte göra något speciellt idag, förra året hade vi en jättemysig dag, låg och kramades och pratade i soffan hela dagen och avslutade med att laga en god middag hemma. Satsar på något liknande idag. Ikväll kommer Jonas brorsor och Emma över på lite varma mackor och gemenskapning.

Sen hoppas jag att det här underbara vädret fortsätter några dagar, så jag får ta igen!
Mys riktigt mycket idag nu allihopa.





Sofftankar!


Bröööl

Har sovit skidåligt typ 5 dagar den här veckan, blir en smula less. Inatt har jag vänt på mig tusen gånger och sovit jätteoroligt.
Mår lite bättre, är mest tät i näsan nu, men gråter lite över att jag missar världens finaste väder....
Får bli nya tag när jag är frisk


Vad hände med min helg!!!

Känner mig inte riktigt 100 när jag vaknar, snarare minus 360. Drar till dragonen för en morgon på skridskor, åker hem och lagar fancy pancy lunch åt mig och Kristin (korv & makaroner) och försöker hålla skenet uppe. Sedan trallar vi till Uni och tar oss igenom ett seminarium, lunkar hem och lägger mig som ett lik på sängen och termometern konstaterar att jag har feber.

-Tyck syyyynd om miiiig Jooooonas!!


Kändes ju inte riktigt jippi - kay - yey, om man säger så. Snarare ser jag framför mig en fredag och möjligen även lördag, ensam och snorig i soffan. Dock förhoppningsvis med glass som tröstpris. Jag som hade planer! En underbar, lugn helg i goda vänners sällskap. Får se hur det blir med den saken.

Vi ska i alla fall laga tacos till middag, får låtsas att det är fredag ikväll helt enkelt. Jag har i alla fall redan tagit helg.
Någon som nämnde att det här var en S K I T V E C K A? Guess so.
Jag är inte bitter, inte alls ;)

Bad Week

Den här veckan är inte alls bra, önskar att jag var tillbaka på v.5. Den var grym. Det är dags att försöka komma igen och ta nya tag!

Tar en paus nu med lite frisk luft och promenad i solskenet.

Blekt

Usch, jag skulle verkligen behöva sola lite solarium, är så sjukt blek. Skulle sitta fint att vara någon nyans brunare måste jag säga, man känner sig verkligen mycket fräschare!

Nu har jag stökat undan helgen och tröttheten och ska försöka sätta mig och läsa lite böcker och förbereda mig inför torsdagens seminarium. Tanken var att vi skulle hälsa på mormor på sjukhuset i eftermiddag, men hon orkade inte med besök idag tyvärr.
Är det bara jag som tycker att det borde vara lag på att bara gå halvdagar på måndagar? Då skulle man få en sovmorgon och slippa söndagsångesten. Lätt som en plätt ba.

20.54 - liten uppdatering

Jaha, söndagen var alltså snart förbi då. Vi har inte gjort mycket idag kan jag lova, en dag i slapphetens tecken!
Jonas ska strax iväg och se Super Bowl, snark säger jag och kommer istället sätta på filmen It´s Complicated och sen sova!

gnatt.

Gårkvällen!

Hade en grymt trevlig kväll igår! Fantastiskt kul att träffa tjejerna igen och vi hade väldigt mycket att ta igen :)
Efter en förfest här så tog vi bussen ner på stan och Rex, dansade rumporna av oss och hade allmänt trevligt.

Idag är jag en smula sleten, men det får man ju ta :)
Dagen kommer att bestå av Söndagsrepriser a´la Ida & Jonas och möjligen lite plugg.

tjohej

Game on

Puh, har varit en sjukt lång vecka, dock en bra en.
Mötte upp en kär liten karamell nu på eftermiddagen för en fika och nu är jag hemma. Ska göra lite fredagsfint och sen blir det total slapp.

Jag vet faktiskt inte hur uppslutningen blir imorgonkväll, eller jag trodde jag visste, men nu verkar en del ha annat för sig? Aja, de som kommer är i alla fall mer än välkomna!

Nu tar vi helg mina vänner.
puss

Hejdå privatliv!

Ja vad alla andra vet bryr jag mig inte om, fb är ju rätt öppet om man säger så, men till saken:
Pappa har skaffat facebook. I say no more

Från 100 Till 0!

Jag hade en riktigt bra morgon, kände mig rätt utvilad och åt en god frukost och kände inge lugnet.
Sedan när det var dags att gå till plugget, då snöar och blåser det så klart. Jag känner att jag blir mer och mer förbannad för varje steg jag tar och inte blev det bättre av att jag valde pissiga skor som är så halkiga att man tar man 1-steg-framåt, ja då glider man ett halvt bakåt. Vilket medförde att jag inte bara såg ut som ett översnöat mähä, utan en pingvin också i och med min gångstil.

Väl på skolan så har vi dans & rytmik, jag kände mig klumpigare än någonsin och ville dö när vi skulle lära oss vissa rörelser och sätta ihop en dans. Vad hände? Jag brukar ju inte vara sån nu för tiden, känna mig så osäker att jag inte pallade att vara med ett tag och sedan när läraren frågade varför jag sätta mig och tittade på så höll jag på att börja lipa. HAHA tragiskt var det hela. Kände mig som 7 år igen, kanske var det tanken?
Jag sket i eftermiddagsföreläsningen, känns som att dagen bara skulle bli sämre så det var lika bra att gå hem och plugga lite.
Jag ställer en diagnos på mig själv: PMS - din jävel!


Nog om.
Förhoppningsvis blir resten av dagen bättre, och kanske får afron i eftermiddag mig på bättre humör.

07.00

Böh, efter en lång och skön natt (faktiskt) så ringe klockan, egentligen kunde jag ha sovit till halv 9 för jag börjar inte förrän tio. Men vad gör man inte för sin man? Självklart stället jag upp och lagar gofrulle åt oss så vi kan mysa lite innan vi skiljs åt för dagen! Idag står ägg och bacon på menyn, var länge sedan.

Efter uni 15.45, så blir det Afro för mig och Elina, ska bli grymt att få skaka loss lite!
tjao

smogg

Vet inte om ni ser det, men det ryker oroväckande i ugnen.....




Måndag - all over again

Veckorna går fort, helgerna går fortare! Har ändå varit en skön helg, hade velat hinna med mer, men men. Det får jag försöka ta i veckan.
Nu sitter jag och lyssnar på John Mayer med en kopp kaffe, ska ta mig ut i kylan och ner på campus till kl 13 då vi har obligatorisk föreläsning, shit händer inte ofta. haha

Jag längtar till sommaren också, picknick i gräset, en kall öl, gemenskap och rosé i kvällssolen. Har bokat in på att jobba 8 veckor, känns bra ändå, då har vi rätt bra med pengar till en utlandsresa i slutet där.
Känner mig glad idag, full av liv, kan bero på att solen lyser och att jag tog mig upp en bra tid, fast jag kunde ha legat lite längre. Allt känns bra helt enkelt! Sen så är det ju måndag idag - ny vecka, nya tag och försöka sig på ett nyttigt liv....haha! Bara att ge det ett till försök och hoppas på att en lilla karaktär jag har ska ta sig fram.



RSS 2.0